Hayatınızdan hangi yılı çıkarmak isterdiniz

1997 ve 1998 senelerini hayatımdan çıkarmak isterdim..iki yavrumu ,babamı,ve dedemizi bu yıllarda kaybettim..acım büyük...

her yılımın yılımızın mutlaka bır ders verıcı yanı vardır onemlı olan tekrarlamamak ve tekrarlatmamaktır dıye duşunuyorum ben

2004 şubat ve 2004 ağustos ayları arası. hergünü hastanede geçen 6 ay ve sonucunda ablamın vefatı...
aslında dönüm noktam. herşeyin ne kadar boş olduğunun asıl önemli olanın sevdiklerinin yanında ve sağlıklı olmasının olduğunu anladım...

not: bir de 1999 yılı komple çıksın.eşimle nişanlılık dönemim tam bir faciaydı... hatırlamak dahi istemiyorum...boş, amaçsız, bunalım geçirdiğim bir yıldı...:1no2:

Bende 2001 i çıkarmak isterdim..Annemi kaybetmekle başlayan,sonrasında psikolojimi bozduğum bir yıldı..
Gerçekten çıkarmak isterdim.Hiç yaşamamak.. senağlama

Ölüm ,insanın hayatındaki en korkunç şey canım,çarelerin tükendiği insanın elinden hiçbirşeyin gelmediği tek şey,bunu yaşayan bilir,ama muhakkak herkesin başına gelecek,insan o anda herşeyin nasıl olupta aynı şekilde devam ettiğine hayret ediyor,sevdiklerinin ölümüyle birlikte herşey yok olacak sanıyorsun, ama yaşam aynen devam ediyor,bende bu acıyı 1986 1987 yıllarında önce anne sonra babamı kaybederek tattım,kucağımda 20 günlük kızımla yağmurlu soğuk bir kış gününde anneciğimi kaybettiğimi söylediklerinde yaşadığım o korkunç duyguyu allah bir daha bana yaşatmasın senağlama

alllah sabır versinsenağlama

çıkarmak istediğim bi yıl yok ama geri dönmek istediğim var,şimdiki aklımla yaşamak istediğim 2 yılım var

ben yaşamayı insanları seviyom herşey yaşanınca anlam kazanıyohani biz insanlar deriz ya,,hava çok soğuk sıcak olsa ,yada hava sıcak oooof serinolsa hayatta herşeyi şikayet ederiz ALLAH BİZE HER GÜZELLİĞİ VERMİŞ YANİ BEN HAYATI SEVİYOM HER YIL BANA ACI VETATLI GÜNLER VAERDİ OYÜZDEN YILLARIM BENDE KALSIIIIINa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…