Hayatla ilgili sohbetler ..

Merhabalar Herkesler ne kadar küçükmüş bende yıl itibari ile 30 ay itibari ile hala 29 ve 30 olmayı düşünmeyen biriyim İzmirde yaşıyorum 3 sene öncesine kadar çeyiz mağazasında çalışıyordum sonra evlenip 1 sene gezip çocuk yaparım dedim ama öyle olmadı tam 16 ay bekletti bizi meleğimiz Nihayet bu ay güzel habere kavuştuk şimdi ki hedefim sağ salim bebeğimi dünyaya getirip onu büyütmek

Genelde eşlerden gizli girilir buraya, sen istisnasın
Valla yaaa kiz nasil oldu biliyor musun ben hamilelikte alakali seylere bakiyordum burayi buldum hadi kayit edelim seni buraya dedi kendi yapti hatta ben bosver ya demistim

İnşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına canım

Hosgeldinnn :) saglikla alirsin InsAllah kucagina bebisini

Valla yaaa kiz nasil oldu biliyor musun ben hamilelikte alakali seylere bakiyordum burayi buldum hadi kayit edelim seni buraya dedi kendi yapti hatta ben bosver ya demistim
İyiymiş vallla bnm koca bn buraya girdikçe ne anlıyor burdan bi çözemedim diyo

Geldiiimmm
2 bucuk yillik evliyim 22 yasindayim bu ay 23 olucam aranizdaki kücüklerdenim tup bebek tedavisindeyim onun icin buraya uye olmustum ama durum degısti iyikide olmusum sizleri tanidigim icin mutluyum
Bende 23 oldum daha çok yeni bende küçük ümmmmmm

Ağzına sağlık iyi demiş enişte avukat mısın canım?
Aynen yaa demiii nelere vesile oldu hukukcuyum canim yani noterlik okudum onu burda bulamadim o yüzden en yakin avukat oldugu icin onu yazdim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…