- 12 Haziran 2019
- 19.609
- 120.770
- 598
- 37
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Geldimmm@Rojjin @Chocolita @Yasnaz-Adel- A Ayas19 Limonsuzzcay @Dilos06 @Anneyim Kizlaaaaaarrrr biz burdayiz gelin cikin cikin gelinnnn ❤
Ayağımı bereketli sürterimSen geldin ya brunellomm etiketlemeden canlandi burasi ne varsa brunelloda varmis kizlar gusra galman bakam❤
Geldiiimmm
2 bucuk yillik evliyim 22 yasindayim bu ay 23 olucam aranizdaki kücüklerdenimtup bebek tedavisindeyim onun icin buraya uye olmustum ama durum degısti iyikide olmusum sizleri tanidigim icin mutluyum
Amin canimburaya gelen hep böyle diyor, bendee aynıı düşüncedeyiiim :))) hakkında hayırlısı yasnazcım :)
Hosgeldin Kuzumm :) oyyy Sen daha minnakmisin kuzummmGeldiiimmm
2 bucuk yillik evliyim 22 yasindayim bu ay 23 olucam aranizdaki kücüklerdenimtup bebek tedavisindeyim onun icin buraya uye olmustum ama durum degısti iyikide olmusum sizleri tanidigim icin mutluyum
Hosgeldin KuzummmmSelam kızlar bnde 23 yaşındayım evliyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2 hafta önce ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı kistlerim vardı Eylül’de de transfer olacak inşallah nasip olursa bnde burayı 3 yıl önce keşfettim iyi ki gelmişim❤
Insallh canim benim insllah okadar cok isterimkiHosgeldin Kuzumm :) oyyy Sen daha minnakmisin kuzummmvalla bende buraya hamilelik konulari icin gelmistim ama buralara kadar geldik iyikide gelmisiz InsAllah bize güzel haberler verirsin en kisa zamanda ❤❤
Seve seve beklicez kizzz ben sana hatirlatirim merak etmeInsallh canim benim insllah okadar cok isterimkipazartesi transferim var 12 gunu burda beraber bekleyecegiz o halde
Selam kızlar@Rojjin @Chocolita @Yasnaz-Adel- A Ayas19 Limonsuzzcay @Dilos06 @Anneyim Kizlaaaaaarrrr biz burdayiz gelin cikin cikin gelinnnn ❤
Hosgeldin Kuzummmm :)Selam kızlar
İnşallah canım isteyen herkesinHosgeldin Kuzummmmiyiki gelmisiz gercekten yaaa Seninde güzel haberlerini alalim InsAllah burda ❤
Ahahaha tamam canim olurSeve seve beklicez kizzz ben sana hatirlatirim merak etme
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar
İnşalah hayırlı sonuçlar alırsın canımInsallh canim benim insllah okadar cok isterimkipazartesi transferim var 12 gunu burda beraber bekleyecegiz o halde
Insallah canm beraber aliriz güzel sonuçlarıİnşalah hayırlı sonuçlar alırsın canım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?