Hayatla ilgili sohbetler ..

Sen geldin ya brunellomm etiketlemeden canlandi burasi ne varsa brunelloda varmis kizlar gusra galman bakam
Ayağımı bereketli sürterim Gelirim arada. Benim de topik var, Son arizona kertenkeleleri, sıkıldıkça gel kuzum

Geldiiimmm
2 bucuk yillik evliyim 22 yasindayim bu ay 23 olucam aranizdaki kücüklerdenim tup bebek tedavisindeyim onun icin buraya uye olmustum ama durum degısti iyikide olmusum sizleri tanidigim icin mutluyum

buraya gelen hep böyle diyor, bendee aynıı düşüncedeyiiim :))) hakkında hayırlısı yasnazcım :)

Selam kızlar bnde 23 yaşındayım evliyim tüp bebek tedavisi görüyorum 2 hafta önce ameliyat oldum laparoskopi ameliyatı kistlerim vardı Eylül’de de transfer olacak inşallah nasip olursa bnde burayı 3 yıl önce keşfettim iyi ki gelmişim

Geldiiimmm
2 bucuk yillik evliyim 22 yasindayim bu ay 23 olucam aranizdaki kücüklerdenim tup bebek tedavisindeyim onun icin buraya uye olmustum ama durum degısti iyikide olmusum sizleri tanidigim icin mutluyum
Hosgeldin Kuzumm :) oyyy Sen daha minnakmisin kuzummm valla bende buraya hamilelik konulari icin gelmistim ama buralara kadar geldik iyikide gelmisiz InsAllah bize güzel haberler verirsin en kisa zamanda

Hosgeldin Kuzummmm iyiki gelmisiz gercekten yaaa Seninde güzel haberlerini alalim InsAllah burda

Hosgeldin Kuzumm :) oyyy Sen daha minnakmisin kuzummm valla bende buraya hamilelik konulari icin gelmistim ama buralara kadar geldik iyikide gelmisiz InsAllah bize güzel haberler verirsin en kisa zamanda ❤❤
Insallh canim benim insllah okadar cok isterimki pazartesi transferim var 12 gunu burda beraber bekleyecegiz o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…