- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.001
Oy kuzum ne desem ki git kız kocanın yanına kivrilYuhumuyorum Kuzummevet Canim polüüs
@Dilos06HayatSevinceGuzel @Lilaseverr @kukrim27 Chocolita @Ayas19 @adel8893 EternaaLLove @Yasnaz @Aycoregi22 B Brunello Cicinelli @RosSsS Blue_Peri @zorkadin53
InsAllah kimseyi unutmadim bacilar
Aminn Kuzumm yaa vallahi zor isi bi görsen pert hepOy kuzum ne desem ki git kız kocanın yanına kivrilvalla eniştenin Allah yardımcısı olsun ya rabbim tüm polisi askeri korusun
Bennn bennnn maviii seksü haşin kadın ben gecelerin KK Kadınıyım beeehh nediyiiin senin canoooGiz Sen daha uyumadin mi
O zaman gel karpuz kesekk sabahlar olmasin yapahh kopahhBennn bennnn maviii seksü haşin kadın ben gecelerin KK Kadınıyım beeehh nediyiiin senin canooo
Sana küsüm ben diğer topikte koklaşak mdjına cvpbyazdım sen dönüp bakmadın bileeemO zaman gel karpuz kesekk sabahlar olmasin yapahh kopahh
Yazmadimm mi giii abuuu gözümden kacmis o zaman be gülümm sorryyy PerimmSana küsüm ben diğer topikte koklaşak mdjına cvpbyazdım sen dönüp bakmadın bileeem
Ama güzel bişey yazdımdı göreydinYazmadimm mi giii abuuu gözümden kacmis o zaman be gülümm sorryyy Perimmhadi hadi Barisahh hadi
Sana küsüm ben diğer topikte koklaşak mdjına cvpbyazdım sen dönüp bakmadın bileeem
Çok şanslısınız benimkinin muhabbetide iyi ama sinsi maddi manevi sömürüyor eşimin abisi ve sorunlarından bıktıkKızlar gelinler neden kaynanadan bu kadar şikayet ediyor
bende kayınvalidemi çok seviyorum yaa
Annemin yerini tabi ki tutamaz ama aynı öz anam gibi valaha
karşılıklı oturup sigara kahve yapabildiğim en iyi arkadaş gibi çok tatlış kızz
Burdayimm bak yettim
Kopuyorsunuz kızlarben geç kalmışım yaaa ders çalışıyorum bu sıcakta HayatSevinceGuzel biz anlarız birbirimizi ancak kanka siz neler yapıyorsunuz güzel hanımlar
Gel guzumm hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?