- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.961
Oyyy anammm yirimm yaa benim daha önce hic ikiz Bebis yegenim olmadi cok heyecanlandimmİki tane bebiş koycakalr kuzum inslalaah 5 güne giderde
Aminnnn kuzummm amin bizim ailede de ilk olacak inşallah herşey gönlümüzceee olurrrrOyyy anammm yirimm yaa benim daha önce hic ikiz Bebis yegenim olmadi cok heyecanlandimmhadi Yarabbim InsAllah hersey cok güzel olur ya hayirli güzel haberler verirsin bize bacim ❤
InsAllah Bacimm InsAllah canimmAminnnn kuzummm amin bizim ailede de ilk olacak inşallah herşey gönlümüzceee olurrrr
Tatlım tatlımD Dilos06HayatSevinceGuzel @Lilaseverr @kukrim27 Chocolita @Ayas19 @adel8893 EternaaLLove @Yasnaz Aycoregi22 @Brunello Cicinelli @RosSsS @Blue_Perii @zorkadin53
InsAllah kimseyi unutmadim bacilar
Hosgeldin BacimmKopuyorsunuz kızlarben geç kalmışım yaaa ders çalışıyorum bu sıcakta HayatSevinceGuzel biz anlarız birbirimizi ancak kanka siz neler yapıyorsunuz güzel hanımlar
Baaak basimdakileri savdim ve geldimBebisimm
Sükür kavusturana bacimBaaak basimdakileri savdim ve geldimnapiyosun bakiyim
Neee yatması gııı daha garpuz keseceğüdükkSükür kavusturana bacimyatmaya hazirlaniyorum guzum sen nörün misafirler sinir etmis seni zaaar
Çörek hatunnn gelmişşşKopuyorsunuz kızlarben geç kalmışım yaaa ders çalışıyorum bu sıcakta HayatSevinceGuzel biz anlarız birbirimizi ancak kanka siz neler yapıyorsunuz güzel hanımlar
Hee yaw dogru garpuzu unuttum ben hadi kesekNeee yatması gııı daha garpuz keseceğüdükk
Uykucu şirin yat bakalım neğeeeennnn neğeeeennnn neğennHee yaw dogru garpuzu unuttum ben hadi kesek
Burda bitane uykucu sirin var odaaaaa Sensünn bacimm yoh yaa uyumüyürümm karpuz kesecüüükUykucu şirin yat bakalım neğeeeennnn neğeeeennnn neğenn
Ağzım sulandı cipissss dedin kola didinnnnn ımmmm ımmmmm gece gece bu yapılırmı hainnnnn
Feda olsun len deli sanaAğzım sulandı cipissss dedin kola didinnnnn ımmmm ımmmmm gece gece bu yapılırmı hainnnnnEternaaLLove
Gel bana dusurucem hepinizi ağimaHahaha tamam kiz sustum
Ben her türlü gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?