Hayatla ilgili sohbetler ..

Oyyy anammm yirimm yaa benim daha önce hic ikiz Bebis yegenim olmadi cok heyecanlandimm hadi Yarabbim InsAllah hersey cok güzel olur ya hayirli güzel haberler verirsin bize bacim ❤
Aminnnn kuzummm amin bizim ailede de ilk olacak inşallah herşey gönlümüzceee olurrrr

Sükür kavusturana bacim yatmaya hazirlaniyorum guzum sen nörün misafirler sinir etmis seni zaaar
Bana misafir analizi yaptirma kuzum ya çileden çıkmaya gerek yok gece gece dimi D Dilos06 napiyim valla doritos kola bacaklarimida uzattım balkon keyfi yapıyorum valla buyrun beraber alalım kiloları

Bana misafir analizi yaptirma kuzum ya çileden çıkmaya gerek yok gece gece dimi D Dilos06 napiyim valla doritos kola bacaklarimida uzattım balkon keyfi yapıyorum valla buyrun beraber alalım kiloları
Ağzım sulandı cipissss dedin kola didinnnnn ımmmm ımmmmm gece gece bu yapılırmı hainnnnn EternaaLLove

Hahaha tamam kiz sustum
Ben her türlü gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…