- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.981
Aynen ya bugün hic görünmedi Cikomm nerde acaba
Enişteyi bulursam daha gelecek bakalım
Eee kuzum sen beni hiç ugrastirmadin ama bak hemen düştünYettimm gariiii
Dur bı caklita ulaşalım yaEnişteyi bulursam daha gelecek bakalımcikilataaaaaa yohhhh ortalıkta yaaa
Ben her türlü besine her türlü yürürüm Guzumm ugrastirmam hicEee kuzum sen beni hiç ugrastirmadin ama bak hemen düştün
Caklitim hastaneye gitti bu gün ama annesinde kaldı heralde
Kız adamın hayatı dikildiiiii kıyamam şimdi yarın alsınDur bı caklita ulaşalım ya
Cips kolayı adımın serra olduğu kadar eminim ki o çikolatayı aldirirsin sen
Benim herif geldi acük oturdu gözleri zati gidiyordu küt atti kendini yatagaKız adamın hayatı dikildiiiii kıyamam şimdi yarın alsın
Uhuuuuuuu çılgın seniBen her türlü besine her türlü yürürüm Guzumm ugrastirmam hiczaaar öyle oldu yarin gelir InsAllah yada gecenin ilerleyen saatlerinde
Eh hadi öyle olsun bakalımKız adamın hayatı dikildiiiii kıyamam şimdi yarın alsın
Napsin adam canımBenim herif geldi acük oturdu gözleri zati gidiyordu küt atti kendini yataga
Kopcez kopcezUhuuuuuuu çılgın senigelir benim espiri kupum birazdan
Valla bacim ya nörsün can mi dayanir bu tempoya canimcimmNapsin adam canım
Uykucu ne uyumasi bu saateKopcez kopcezyuhumm geliirr
Hadi yazalimmCikilotaya hepimiz duruma biseyelr yazalım kızlarrrr mutlu şeyler içimden geldi
Kesinlikle bu konuda haklısın kuzumCikilotaya hepimiz duruma biseyelr yazalım kızlarrrr mutlu şeyler içimden geldi
Yuhumm gelmiyiiiirrUykucu ne uyumasi bu saatenerden geliyo kız eniste
UyumaYuhumm gelmiyiiiirristen kiz 6 da bitmesi lazim ama 1 saat önce gelebildi anca ya
Yuhumuyorum KuzummUyumapolis mi kuzum eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?