- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.141
İnşallah bitanem benim gel bakiyim azcik bana doğru yan tarafında ıssırıyı.mm çörek hatunnnAyyyy içine doğmuş demek kiiii ya eminim ya olmazsa diye korkmussundur ama emin ol bişey olacaksa böyle oluyor hiç korkma dikkat et bebişler geldikten sonra onlar hemen tutunur annelerine
inş. hakkınızda hayırlısını versinYok daha teyzesi hastaheden alıp gelicem trasfer olucam daha
Insallah caniimmGüzel olacak güzel balım
Bacım klavyenin altında ?123 yazıyor solda onun yanında gülücük emojisi var basii ver bakiyim ordangı nasıl yapıyon telden anlat hele ben yapamıyorum
Yok canm benm bitane3 gündür bebişler var mı yaniii ay maşallah sizinki de 2 tane mi
Ahh sorma Kuzum zaten hala sinirliyim ya 4 bucuk saat fazladan calisma mi olurmus ya nalet getsin dedimBir yanım melek diğer yanım şeytan yanisen yine de merhametli olan tarafın dediğini yap bihterim yazık sürekli görevde adam
Ayyy kıyamam ya kalır annesi iyi düşün iyi olsun çok hareket etme annesine sımsıkı tutunsun bebişimizYok canm benm bitane3 gundr benmle bakalm 6 gun sonra benmle kalmismi
Adamın elinde mi anam millet suç işlemeye doyamıyorAhh sorma Kuzum zaten hala sinirliyim ya 4 bucuk saat fazladan calisma mi olurmus ya nalet getsin dedim
Ben sana ne çörekler yaparıiiimmm bebişlerimiz gelsin heleeİnşallah bitanem benim gel bakiyim azcik bana doğru yan tarafında ıssırıyı.mm çörek hatunnn
Öyle valla ya bi ihbar aliyorlar hadiii kostur isin yoksa bide pusuda bekliyor gibi beklemeleri lazimAdamın elinde mi anam millet suç işlemeye doyamıyor
Dur önce seni yiyemdeBen sana ne çörekler yaparıiiimmm bebişlerimiz gelsin helee
İsim düşündünüz mü pekiiDur önce seni yiyemdeyaparsınız çörekler sonra inşallahh bakalım canımm hele olsunlar da
Rabbim esirgesin gerçekten canlarını ortaya koyuyorlarÖyle valla ya bi ihbar aliyorlar hadiii kostur isin yoksa bide pusuda bekliyor gibi beklemeleri lazim
Valla oyle canm cok guzelAyyy kıyamam ya kalır annesi iyi düşün iyi olsun çok hareket etme annesine sımsıkı tutunsun bebişimizçok heyecanlı ve çok güzel bir duygu gerçekten
Kız olursa nazlı erkek olursa ömrüm yada Oğulcanİsim düşündünüz mü pekii
İnsallaha balım inslalaahDilosunnn Anne olacak InsAllah ooyyy ikiz yegenlerimiz olacak InsAllah Kizlaaarr
Ayyy nazlı ismine bayılıyorum beennnKız olursa nazlı erkek olursa ömrüm yada Oğulcan
Aminn balimmRabbim esirgesin gerçekten canlarını ortaya koyuyorlar❤ kaç saat bekliyorlar demi operasyonda o da çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?