- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.121
Samirsahlii samirsahliii
Ahh sorma Yasnazimm cektii vallamiiiissss hamilesin canin cekti heralde
Hazir alda pisir yavrmAhh sorma Yasnazimm cektii valla
vıyy vıyyy oynaya koysun şimdidenAnkaralida
Bir yanım melek diğer yanım şeytan yaniSende bii aciyor gibi yapip vuruyon be bacimtabi acimak yok Bize her daim süprüz yapmamari lazimm
1 ay kalmış oyyy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı yaAmin canımAllah izin verirse bayramdan sonraa Ağustos 25 fln gibi
Pekkk heyecanlı teyzeleriiiii kız bende heyecandan ölüyorum sorma bide ky nedesin bir kaç kişiye diloş hamileeee1 ay kalmış oyyy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı ya
Benim 3. Gunm ben atlaticam iyi veya kotu haberle sira diloşa gelcek1 ay kalmış oyyy hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı ya
Güzel olacak güzel balımBenim 3. Gunm ben atlaticam iyi veya kotu haberle sira diloşa gelcek
kaç haftalıksın cinsiyet belli miPekkk heyecanlı teyzeleriiiii kız bende heyecandan ölüyorum sorma bide ky nedesin bir kaç kişiye diloş hamileeee
ananas yiyormusun canımBenim 3. Gunm ben atlaticam iyi veya kotu haberle sira diloşa gelcek
Ayyyy içine doğmuş demek kiiii ya eminim ya olmazsa diye korkmussundur ama emin ol bişey olacaksa böyle oluyor hiç korkma dikkat et bebişler geldikten sonra onlar hemen tutunur annelerinePekkk heyecanlı teyzeleriiiii kız bende heyecandan ölüyorum sorma bide ky nedesin bir kaç kişiye diloş hamileeee
Yok daha teyzesi hastaheden alıp gelicem trasfer olucam dahakaç haftalıksın cinsiyet belli mi
gı nasıl yapıyon telden anlat hele ben yapamıyorumTelefonun klavyesi den emoji yapmak daha kolay beee şimdi kk emojilerine pek yüz vermiyorum ☺☺☺☺☺
3 gündür bebişler var mı yaniii ay maşallah sizinki de 2 tane miBenim 3. Gunm ben atlaticam iyi veya kotu haberle sira diloşa gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?