- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
canım benimde annem ölmüştü küçükken. babam karısını tercih etti beni son zamanlarda evde sığıntı gibi gördüler, ama babam evdende atamadı akrabalara karşı filan sürekli bi işkence. en son karar verdim dualar ettim, evlendim iyi birisiyle onuda sildim attım babam öldü artık dedim beynimde onu gömdüm mezarına ve mutluyum eşimle allah bozmasın. intiharı bende cok düşünmüştüm allahım benım niye evim yok niye tam anlamıyla ailem yok diye ama şimdi eşimle ben bi aile olduk artık evim var bebeğimde olucak...
sende hayatına bi şekilde yön vermeye çalış, salla ana baba evi zaten bi yere kadar, kendi hayatını kurmalısın
ben varım
annem yok zaten ama babam ve kardeşlerim boşandım diye görüşmüyorlar
zaman zaman isyan etsemde ne yapabilirimki.
takmamaya çalışıyorum çok zor ama sende takmamayı dene
canım yuva kur demiyorum sana tabiki, sevdiğin biri ne zaman olursa aklına yatan o zaman evlenirsin.
demek istediğim seni istemeyen bir aileden ilgi bekleyip intihara yönelme. kendi hayatını kurmaya çalış. mesela çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde dur, kariyere ver kendini bi süre, çevre edinirsin, kendine mutlu olabileceğin ortamlar yaratmaya çalış, onların ilgisi olmadanda mutlu olmaya çalış.
hiçbişey için ölmeye değmez, hayat sürprizlerle dolu
peki sen çalışıyor musun canım?
öğretmenim canım sadece 2 ay tatile geliyorum onda da bu muameleyle karşılaşmak beni öldürüyor(
öğretmenim canım sadece 2 ay tatile geliyorum onda da bu muameleyle karşılaşmak beni öldürüyor(
gitme.
madem istemiyorlar neden gidiyorsun
çık 2 ay tatile gez toz eğlen
aynen öyle. senin durumunada üzüldüm hiç takma kafana.
anne yoksa bir evde baba varya hiçbir işe yaramıyo. çok kolay silip atıyo babalar. annesizlerin kaderi bu işte.
allah onları bildiği gibi yapsın babalara hiç güvenmiyorum ben artık
aynen öyle.
yada bize denk gelmedi millette ne babalar var
kocaman dağ gibi evladına sahip
bizimkiler kendi zevki için yapmış bizi
ailen bile olsa sana hakaret edilen bir ortamda niçin duruyorsun o halde. sevilmiyorsan, istenmiyorsan, hakarete uğruyorsan kim olursa olsun tepkini koyucaksın ortaya. eğitimli çalışan insansın kendini niye ezdiriyosun bebeğim bide değmez insanlar yüzünden hayatını sonlandırmayı düşünüyorsun. sen tavrını koy ortaya onlar seni arasınlar.
5 ay aramadılar sormadılar ben de onalrı aramadım.umursamadılar.biliyor musunuz ben kimsenin umrunda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?