hayatta ailesi olduğu halde istenmeyen reddedilen var mı ?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
ben bu durumu sürekli yaşıyorum sadewce yaz tatillerinde geldiğim evden bile kmovuluyorum.zaman zaman intiharı düşünüyorum.önceki açtığım başlıkları da okuduysanız durumumu daha net anlamışsınızdır.anne baba ayrı.babanın umrunda değilsin.anne de babadan dolayı sürekli hakeret ediyor ve kovuyor sadece 2 aylığına geldiğim yaz tatilinden.artık ölmek gözümde o kadar anlamlı ki.:(((

canım benimde annem ölmüştü küçükken. babam karısını tercih etti beni son zamanlarda evde sığıntı gibi gördüler, ama babam evdende atamadı akrabalara karşı filan sürekli bi işkence. en son karar verdim dualar ettim, evlendim iyi birisiyle onuda sildim attım babam öldü artık dedim beynimde onu gömdüm mezarına ve mutluyum eşimle allah bozmasın. intiharı bende cok düşünmüştüm allahım benım niye evim yok niye tam anlamıyla ailem yok diye ama şimdi eşimle ben bi aile olduk artık evim var bebeğimde olucak...
sende hayatına bi şekilde yön vermeye çalış, salla ana baba evi zaten bi yere kadar, kendi hayatını kurmalısın

canım benimde annem ölmüştü küçükken. babam karısını tercih etti beni son zamanlarda evde sığıntı gibi gördüler, ama babam evdende atamadı akrabalara karşı filan sürekli bi işkence. en son karar verdim dualar ettim, evlendim iyi birisiyle onuda sildim attım babam öldü artık dedim beynimde onu gömdüm mezarına ve mutluyum eşimle allah bozmasın. intiharı bende cok düşünmüştüm allahım benım niye evim yok niye tam anlamıyla ailem yok diye ama şimdi eşimle ben bi aile olduk artık evim var bebeğimde olucak...
sende hayatına bi şekilde yön vermeye çalış, salla ana baba evi zaten bi yere kadar, kendi hayatını kurmalısın

canım bu ortamdan kurtulmak için genç yaşta yuvamı kurayım dedim okul biter bitmez evlendim ama çok kötü bir tercihdi çok mutsuz oldum ayrıldım:((bir yuva kurma fikri bana o kadar yabancı ki:(((

ben varım

annem yok zaten ama babam ve kardeşlerim boşandım diye görüşmüyorlar
zaman zaman isyan etsemde ne yapabilirimki.

takmamaya çalışıyorum çok zor ama sende takmamayı dene

canım yuva kur demiyorum sana tabiki, sevdiğin biri ne zaman olursa aklına yatan o zaman evlenirsin.
demek istediğim seni istemeyen bir aileden ilgi bekleyip intihara yönelme. kendi hayatını kurmaya çalış. mesela çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde dur, kariyere ver kendini bi süre, çevre edinirsin, kendine mutlu olabileceğin ortamlar yaratmaya çalış, onların ilgisi olmadanda mutlu olmaya çalış.
hiçbişey için ölmeye değmez, hayat sürprizlerle dolu

canım yuva kur demiyorum sana tabiki, sevdiğin biri ne zaman olursa aklına yatan o zaman evlenirsin.
demek istediğim seni istemeyen bir aileden ilgi bekleyip intihara yönelme. kendi hayatını kurmaya çalış. mesela çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi ayakların üzerinde dur, kariyere ver kendini bi süre, çevre edinirsin, kendine mutlu olabileceğin ortamlar yaratmaya çalış, onların ilgisi olmadanda mutlu olmaya çalış.
hiçbişey için ölmeye değmez, hayat sürprizlerle dolu

öğretmenim canım sadece 2 ay tatile geliyorum onda da bu muameleyle karşılaşmak beni öldürüyor:((

peki sen çalışıyor musun canım?

çalışıyorum çok şükür.
maddi beklentim yok onlardan ama korkularından yanasmıyorlar
hep derdim baba bedduası almayayım falan diye
elimden geleni yaptım içim rahat
istemiyor adam ne yapayım
sebebi ise SÜLALEDE BOŞANAN OLMAMASI
basını öne eğdirmişim
sanki ben dedim beni evlendir diye

öğretmenim canım sadece 2 ay tatile geliyorum onda da bu muameleyle karşılaşmak beni öldürüyor:((

ailen bile olsa sana hakaret edilen bir ortamda niçin duruyorsun o halde. sevilmiyorsan, istenmiyorsan, hakarete uğruyorsan kim olursa olsun tepkini koyucaksın ortaya. eğitimli çalışan insansın kendini niye ezdiriyosun bebeğim bide değmez insanlar yüzünden hayatını sonlandırmayı düşünüyorsun. sen tavrını koy ortaya onlar seni arasınlar.

gitme.
madem istemiyorlar neden gidiyorsun
çık 2 ay tatile gez toz eğlen

aynen öyle. senin durumunada üzüldüm hiç takma kafana.
anne yoksa bir evde baba varya hiçbir işe yaramıyo. çok kolay silip atıyo babalar. annesizlerin kaderi bu işte.
allah onları bildiği gibi yapsın babalara hiç güvenmiyorum ben artık

aynen öyle. senin durumunada üzüldüm hiç takma kafana.
anne yoksa bir evde baba varya hiçbir işe yaramıyo. çok kolay silip atıyo babalar. annesizlerin kaderi bu işte.
allah onları bildiği gibi yapsın babalara hiç güvenmiyorum ben artık

aynen öyle.
yada bize denk gelmedi millette ne babalar var
kocaman dağ gibi evladına sahip
bizimkiler kendi zevki için yapmış bizi

aynen öyle.
yada bize denk gelmedi millette ne babalar var
kocaman dağ gibi evladına sahip
bizimkiler kendi zevki için yapmış bizi

benimkide sahip çıkıyo canım, mesela yeni karısının kardeşlerine kadar besleyip sahip çıkıyo...
kimisinin doğum parasını veriyo, kimisine iş kuruyo, kimisine para veriyo, karısına ev alıyo
ama kızına 1 kuruş vermekten ziyade, kızının annesinden kalan paralarıda boğazından çok güzel geçirebiliyo.

valla çok zor bir durum ama ben de babamı sildim hayatımdan.... onlar ayrıldılar ben yoluma gittim onlar kendi yollarına.... annemle görüşürüz sadece.... annem evlendi ama evlendiği adama ilk başta söyledi sen benim kızıma saygısızlık yapmayacaksın seveceksin kollayacaksın o zaman evlenirim seninle yoksa anında boşanırım dedi öyle evlendi... ama babam hayatına bir kadın soktu o kadın illetin teki.... ben de çok dobrayımdır kadına öyle yalancıktan yanaşmadım hiç babama da söyledim o gelsin beni kazanmaya çalışsın ben senin çocuğunum ama o el dedim kızdı bana bağırdı çağırdı bende hiç tepki vermeden aldım eşyalarımı çıktım gittim.... yani aile tabii ki çok önemlidir fakat sürekli değildir.... gün gelecek sen de kendi yuvanı kurabileceğin bir insanla tanışacaksın ve kendi aileni kuracaksın..... seni düşünmeyen insanlar için kendi canına kıymaman gerek..... insan ömrü bir armağandır.... madem maddi gücün de var hiç gitme yanlarına 2 aylığına bile olsa....

sen şu evlilik fiyaskocusu arkadaşsın
oraya da yazmıştım

sen elindeki nimetlerin farkında değilsin
mutluluğu neden illa bişeylere bağlamaya çalışıyorsun
neden dertsiz başına dert arıyorsun

ailen kötü tamam
ya seni bu kadar hor görürken okutmaya da gerek duymasalardı
elinde mesleğin olmasa o kocanın eline bakmak zorunda kalsaydın
neler olacaktı tahmin edebiliyor musun

bir kere dünyadaki en büyük nimete sahipsin
bu devirde işten çalışmaktan elinde bir meslek olmasından önemli hiçbir şey düşünemiyorum
istediğine sırtını dönüp gidebilir kimseye muhtaç olmazsın
o olduktan sonra aile eş dost olmasa da olur
ayakta kalabilirsin çünkü
sen atanamadığı sadece atanamadığı için intihar eden öğretmenleri duymadın galiba
bak bugün kpss sıralaması açıklandı bölümümde 106.yım
ama mesleğimden adamlar 2 yılda 6 kişi aldılar
keşke işimi yapabilseydim de beni sevmeyen insanlar ödeyecek dünya kadar borçlarım olsaydı
o insanlardan uzaklaşırdım borçlarımı öderdim
hayatımı yaşardım
işte böyle kimi bulamaz kimi de bulur anlamaz

ben senin yerinde olsam
kışın işimi yapar kendimi derslere öğrencilere veririm
yazın alırım başımı gider bir tatil kasabasına kafamı dinlerim
neden mutlu olduğum istenmediğim yere gideyim
neden mutlu olmadığım istenmediğim insanlarla zorla görüşmeye çalışayım (diğer konundaki erkekler için de geçerli sadece aile değil)
okul açılınca da yenilenir döner gelirim işimin başına

ama yok olmayınca olmuyor işte
eminim sen bunlara da bir bahane bulursun

ancak kendine edersin

ailen bile olsa sana hakaret edilen bir ortamda niçin duruyorsun o halde. sevilmiyorsan, istenmiyorsan, hakarete uğruyorsan kim olursa olsun tepkini koyucaksın ortaya. eğitimli çalışan insansın kendini niye ezdiriyosun bebeğim bide değmez insanlar yüzünden hayatını sonlandırmayı düşünüyorsun. sen tavrını koy ortaya onlar seni arasınlar.

5 ay aramadılar sormadılar ben de onalrı aramadım.umursamadılar.biliyor musunuz ben kimsenin umrunda değilim.

5 ay aramadılar sormadılar ben de onalrı aramadım.umursamadılar.biliyor musunuz ben kimsenin umrunda değilim.

ayyyy valla arkadaşım tamm zor bir durumdasın. ziyadesiyle anne baba sevgisi görmüş bir insan olarak bunu yazmaya belki hakkım yok ama B-O-Ş-V-E-R!!! Valla senn yerinde ben olsam şimdi yanımda bi yakışıklı, o tatil köyü senin, o mavi koy benim gezrdim. Kışın çalış, 2 ay da gez eğlen.

insan ailesini seçemiyor maalesef:50:
ne güzel mesleğin varmış kimseye muhtaç değilsin sağlığın yerinde aslında şükredeceğin çok şey var hayatında olmayanlar için kendini üzme
inan ölümü düşünecek kadar kötü bir durumun yok zaten hiçbir koşulda intihar düşünülmemeli:50:
hayatını yaşa seni üzenlerden uzak dur ailen bile olsa
mutluluklar diliyorum sana:31:

Back
X