Yalnız değilmişim:) ne kadar çok sevindim anlatamam.. Yaw düşünüyordum doktora gidip ne diyeceğim ben diye :))) Sakız çiğneyene gıcık olma hastalığına yakalandım doktor beyy :)))) (zira ilk halletmem gereken sorun bu.. diğerlerine bir şekilde çözüm buluyorsunuz.. saati odadan çıkartabilirsiniz.. yemek ortamında kısa bir süre sabredebilirsiniz... ama YA SAKIZ...bir düşünün.. toplu taşıma araçlarında yanınıza yabancı biri oturuyor... veee ağzında sakız..:1shok: cak cak pat pat patlatıyor....o anda kendimi medyum memiş gibi hissediyorum hatırlarsınız medyum ketoya girişmişti bir programda...... hele uzun bir yolculuksa... aman Allah'ım!!!!! kabus gibi
Bir önerim var "Grup terapisi mi alsak acaba kızlar ":uhm: :sm_confused:
Horlama-gaz çıkarma... En çok beni rahatsız eden ses eskiden aynı ofiste çalıştığımız bi kız vardı Cana diye, O nun sesi. Bu kadar gıcık iğrenç antipatik rahatsız edici bir ses olamaz yaaaa.
sivri sinegin sesi beni deli eder.ustalar insaatta harc yaptiklarinda harci kurekle alirlar ya o cikan ses iyyy tuylerim kalkti.su damlasi ve metale surtulen seylerin cikarttigi sese de iyyyyyy.
yemek yerken azını şapırdatan biri varsa hayatta yemek yiyemem doğru düzgün ye derim yada o ortamı terk ederim yoksa sinir krizi geçiririm o derece hassasım o konudA böğ ıyk
Tamam arkadaşlar.. hepimiz normal şartlarda hoşlanmayız garip seslerden.. hiç kimse horlama sesini duymazdan gelemez... şapur şupur yemek yiyeni görmezden-duymazdan gelemez.. ciklet çiğneme sesini duymazdan gelemez.. ancak..benim ki cidden kriz boyutunda oluyor... dayanamıyorum... var mıdır bunun bir açıklaması acaba... :uhm: keşke psikoloğumuz bir el atsaydı bu konuya :uhm: