Anket Hayatta en gıcık olduğunuz sesler hangileridir ?

Gıcık Olduğunuz Sesler

• Ankete Katılan
    211
hayatta en gıcık oldugum ses dıs gıcırdatma sesı abım ve annem uyurlarken dıslerını gıcırdatıyorlar ses odama kadar gelıyor ve dayanamıorum benneyaptımki

aslında yukarıdakılerın hepsi dıye bır şık koysaymıssın tam super olacakmış.ben hemen hepsine gıcık oluyom yavvv.ama en illet ettigim ses ise tırnak törpülerken cıkan o ses ıyyyy.tırnak törpülerken ne cekıyorum anlayın kısslar

Ilk 3 madde.Bunlarin disinda yün kazagin duvara sürtünmesi..Düsünmeye bile tahammül edemiyorum,ayy tuhaf oldum ya...
Bir de su beyaz esya alinca icinden beyaz köpükler cikarya,ufalanir,onlarin duvara sürtülmesine tahammülüm yok...

hayatta en çok sinir olduğum ses kesinlikle burun çekerken çıkan sestir.çok kızarım burnunu silmek yerine çekmeyi tercih eden insanlara.hele de sınavdayken ya da önemli bi işe konsantre olmaya çalışırken biri yanımda burnunu çekerse bitmiştir benim işim.
burun çekme sesini sırasıyla:şakkıdısakız çiğnerken çıkarılan sesler,horlama sesi ve ağız şapırdatma sesi takip ediyo.
bir de nefes sesini ekleyebilirim.
çok şükür benim gibi bi sürü kişi varmış.

bütün bunlardan rahatsız olurum birde naylon torba ve kesekağıdının hışırtısı acayip derecede rahatsız eder beni ıyyyyy üdşününce tüylerim diken diken oldu

hepsi sinir bozucuayrıca sürtünmeden meydana gelen tiz seslerde beni gıcık eder....... birde kurbağa sesine hiç tahammülüm yoktur

şölee aqzııı , şapşupppp yapanlar varyaaa:mymeka: mayaqqq oluomm oan deliriyorumklava:

onun dışında qaz maz pek möhüm deil:sm_cool:

birde nedense yaqmur sesinde kıcık oluyorum, içime bir şey düşüo bölesenağlama duymak istemiomsenağlama

ağız şapırtısı beni delirtir bir de tırnak kesme sesi çıt çıt offf kayış kopuyo bende bi de burundan nefes alır ya insanlar uyumuş gibi ses çıkar ona gıcık olurumm

burundan nefes alır ya insanlar uyumuş gibi ses çıkar ona gıcık olurumm

Evet ya bi de bu sese gıcık olmaya başladım ben son zamanlarda.... Allahım nolacak halim benim yaaabenneyaptımki Burnundan fıs fıssss ayyy deli oluyorum... kardeşim tıkalı burnun niye zorluyosun ki aç ağzını al nefesini güzel güzel dimi CADIARZU

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Agiz sapirtdatma sesi....
Nefret ederim.....!!!!

Galiba bende tik olmus...duydukca sinirlerim tepeme cikar....
O an o kisinin agzinin üstüne cakasim gelir....Çok üzgünüm çoook

o kadar sinirlenirim yani....

Haaa birde sakiz cigneme sesi.....ondanda ayni sekilde nefret ederim.....
Ve istem disi o kisi hakkinda cok kötü seyler düsünürüm, afedersiniz aklima or...bular gelir.....napiyim istemeden oluyor....

Ayyy yazarken bile sinirleniyorum.....:mymeka:

benim en gıcık olduğum ses korna sesidir. dart dart diye lüzumsuz yere basılanklava: birde böğle tiz kulak tırmalyan sesler varya hani:roflol::roflol:

ağız şapırdatanlardan nefret ederim. reflex olarak elimin tersiyle şapırdayan ağzı temas ettiriyorum :roflol:

hayatta en gıcık olduğum, duyunca tüylerimin diken diken olduğu, bayılacak gibi olduğum ses, hani şu yeni alınan beyaz eşyaların içine konduğu köpükler varya, işte o. Ay yazarken bile fenalık geldi bana, sürtmeyin kardeşim o lanet şeyi biryere, sürtmeyin, dokunmayınkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…