Anket Hayatta en gıcık olduğunuz sesler hangileridir ?

Gıcık Olduğunuz Sesler

• Ankete Katılan
    211
o ağızdan gelen şapırtı sesi yokmu
Allahım illlet olyom yaa
kafamı bi yerlere sokasım geliyo iyyy

bi ağız şapırdatmam sesi midem kaldırmıyo iğrenç
birde birşeye tırnak sürtünde benım kayışlar kopuyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ağız şapırdatma,horlama,geğirme,sakızı çak çak çiğneme sesi,çayıı şüüüüüp diye içme sesi, örgü örerken ipliğin çıkardığı o gıcık ses hepsi bu kadar :)

BASKA NE KALDIKI CANIM ZATEN AMA BENDE SANA KATILIYORUM:BI TEK SAKIZ KONUSUNDA DEGIL SAKIZ CIGNEMEYI COOOK SEVERIM AMA YALNIZ VE EVDE TABIKIşakkıdı

Aslında hepsine gıcık olurum ama madem en çok demişin..
Metal bir şeye tırnak sürtmek miydi neydi o seçenek işte. laelaelaelaelae

en sinir bozucu ses eminimki ağız şapırdatmasıdır bence.. ne kadar iğrenç bişey.. bu olay yüzüne sofrada cok aç kaldığımı biliyorum hemen kalkıp giderim yada kırıcı olurum dayanamıyorum napim:1no2: bide bazı insanlarımız yemek yada bişey yiyip dişlerini temizlediklerini sandıkları bi ses cıkarıp dudur ya cık cık cık diye onada sinir oluyoruuummmklava: bunu yapanlar bilsinlerki dişleri morarıyo..!

hiçbiriii bu tarz takıntılarım yk şükür eğer düşünürseniz batar o sesleri duymaya çalışın bakın nasıl batmıo

horlama nefret edrim,gaz çıkarma iğrenirim,metal bişeye tırnak sürtnce çıldırırım

ben diğer dedim..
cidden en uyuz olduğum ses Emine şenlikoğlunun sesi(siyaset yapmak değil niyetim)
içimi ürperten çatlamış bi sesi var,sıva yapmak lazım :icecream:

Horlama bence en rahatsiz edici seslerden biri,dusunsenize butun bir gece yaninizda kukreyen bir aslanla uyumak zorundasiniz,ben tam 4.5 yildir bu kukreyen aslanla uyuyorum

damlayan su sesi
dizilerdeki ayak sesi
diş gıcırdaması
ağız şapurdatma
geğirme
os...r..ma
alkış gıcık oluyorum bu seslere.............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…