hayatta herşey kariyer mi?

Hayatta herşey tabi ki kariyer değil ama her insanın da ikinci evliliği kariyeri
vesilesiyle olmuyor. Hatta çoğu insanın... Bence biraz talihsiz bir cümle olmuş.
Nice bekar insan varken daha önce evlilik yaşamış biri ile evlenmenin nedeni,
doğru insanı bulmuş olmak da olabilir. İnsanlar bazen yanılabilir. İlk evliliği de
bir yanılgı olabilir... Ve inanın insan neye 'asla' derse onunla ilgili bir sınav veriyor.

yazdığınız herşeyde yanlış bir zihniyet görüyorum.ilk olarak insanlar boşandıtan sonra tekrar evlenebilir hemde hiç evlenmemiş birisiyle bu onların etiket sahibi olduklarını değil hayatlarını geçircek insanları tekrardan bulduklarını gösterir.demekki karakteri iyi niteliklere sahip ki bu kişinin evlenceği insan onu sadece bunlarla nitelendirdi tekrar evleniyor olmasıyla değili hiç bu açıdan baktınız mı?ve bu karamsar tavrınızla da hayatınıza karamsarlıkları daha da çekersiniz .

ben konuyumu anlamadaım fesatlıkmı edıyorum bende 2.evlılıgımı - bır cocukla ,

tas gıbı bır delıkanlıyla yaptım 1 aylıkta evlıyız ben dıyeyım
konunun amacı ne

Konu dağıldı canım gir bir yerinden.. aslında konu sahibi bir arkadaşını örnek verdi oradan açıldı ikinci evlilikler. Arkadaşının kariyeri varmış da ikinci evliliği bu sayede yaptığını düşünüyor. Sen de dal bir yerinden işte..

:)ssende dal bir yerinden işte yorumunu alkışlayıorum:))

daldım zaten hava attım arkadasa
valla karıyerle ne alakası var ama soyledıgı sozler yanı hıc evlenmemısı varken fılan acık orta ulu bısey yazmıs manası kendısınde saklı bu sekılde ıtham ederek olmaz bu ısler

eger o gozler dunyaya guzel bakmıyorsa ben gercekten guzel seylere yasamayacaklarını dusunuyorum ınsanların

Doğru baktığın kadar görürsün. Bakmakla görmek farklı şeylerdir. Baktığın penceredeki manzara kadar yaşarsın hayatı.

canın o kadar sıkılmış ki bugüne kadar doğru bildiklerinle yanlış olduğunu düşündüklerin birbirne girmiş sanırım normaldir...insanlar arada bu moda girerler...
herşeye sahip olmuş bir insan olarak şunu söyleyimmm...
-hayat sürprizlerle doludur.imrendiğin insanların hayatına girdiğinde aslında kabus gibi hayatlarının olduğunu görebilirsin...
-evlenmiş ayrılmış olup tekrar bekar biriyle evlenen ve mutlu olan insan, senin bilmediğin çok acılar çekmiş ve ödüllendirilmiştir...sen bilemezsin bu ödül için nelerin hesabını ödediğini hayata...
-bekar biriyle evlenmek, şans değil, çokda kötü bişey olabilir...evliliği bilmeyen bir insanı idare etmenin zorlukları hayatı dayanılmaz hale getirebilir...ama evlenmiş ayrılmış çocuk sahibi adamdan uzak durun eski eşleriyle irtibatları bitmez..gider yatarlar hatta...aman diyorum (dipnot)
-kariyer sahibi olmak zor değil, çalıştıkca önüne çıkan fırsatları değerlendirirek kariyer yaparsın , parada kazanırsın...önemli olan huzurlu ve sağlık olmaktır....
-herşey iyi bir eş sahibi olmak değildir...kadın hangi medeni durumda olursa olsun güçlü ve ayaklarının üstünde durabilmesi...kimseye muhtaç olmamasıdır...
-onur, şeref, namus herşeyden önde gelir...yapılan yanlışlar işlenen günahlar yani kırdığın camın kırıklarına bir gün gelip basabilirsin...
-hiç birşey , yaşanılan şaşalı hayatlar göründüğü gibi değildir ...o kişiler derin acıları içlerinde taşıyor olabilir...
-küçük şeylerle mutlu olmayı...bugun istediğini yiyip istediğin şeyi yapıp, kendini mutlu ettiğin takdirde sen varsın ve özelsin
-kimse kimseyi mutlu etmez...kişiyi en iyi tanıyan yine kendisidir...herkes kendini mutlu edeceği şekilde yaşamalı...
-paran olmaz, o kadar çok şey almak istersin ki...paran olduğunda o elbiseler o beğendiklerini alasın bile gelmez...amann der geçebilirsin...
en güzeli gençken çalışıp bişeyler yapmak yaşlılığında kimseye muhtaç olmamaktır...sevgiler..

bebğim çok imrendiysen sende yap kariyeri de ikinci evliliğide ama yok ayıplıyosan ayıplıyacak bir durum yok ayrıca seninde başına gelise görürsün diyorum boşandıysa ölsünmü kadın ayrıca çalışmış yapmış kariyerini de sen vermedin ya

bizim ülkemizde böyle zihniyet çok maalesef kadın bir kez evlenmişse ikinci evliliğini vasat biriyle yapması gerekiyor galiba.ortada bekleyen hiç evlenmemişler bir bitsin...dertleri o sa nırım erkek nüfüsu yetmeyecek iyiler kapılıyor:)daha evlilik kurumuna hiç adım atmamış biri olarak tekrar ikinci evliliğini yapanları takdir ediyorum.bu ülkedeki zihniyete inat benim hayatım dedikleri için...

şimdiki erkeklerde kariyer sahibi eli ekmek kesen, evi arabası olan kadınların peşinde onlarında gözü açıldı...hiç bişeyi yoksa X kızın peşine bişe düşüp tanıma zahmetinde bile bulunmuyor....
birde ikinci evlilikler daha kötü oluyor..bana kimse ikinci evliliği övmesinnn...birincisini aramıştım mumla....yalnız mutluyum ya kendimi şımartıp duruyorum en güzel mutluluk bu...

bu yorumun altına imzamı atarım:))

O dediğiniz etiketten bende mevcut, bnde atama bekleyen mağdurlardanım kimseyi kötü gözle görüp eleştirdğimde yok düzgün okusanız anlarsınız. Günümüzde yaşananlar bunlar sadece bazılarının şanslı olmasından bahsediyorum. Anadolunun ücra köşesindeki bir insana bu kadar şans tanınmıyor misal, insanlar önce işini soruyor ne iş yapıyor die bütün kapıları etiket açıyor

oyle canım bız turkıyelı degılız ama turkuz sonradan geldık buraya ve ınanamıyorum benım kınamda dugunumde dıllere destan oldu kalabalık olmaz mahcup olucaz dedık dugun salonu doldu salons ahıbı bu kadar oynanan bır dugun gormedım dedı

gelınlık gıyıcekmısın dıye sordular gelınlıgım cok sade ama degısık ıdı onada bıttıler dört dörtlük değil ama cok fıstık gıbı herseyımız tamam evlendık ustelık 2ç.5 yasındada oglumla bırlıkte

tabı ılk sorular cocukun cocugu varmı esımın yanı tabı yok , esım hıc evlenmemıs ben guzelım masallah dıyeyım oda dedıgım gıbı tas gıbı delıkanlı ama ınsanların dusuncelerını degıstırmek ne kadar zor bende kendımle gurur duyuyorum sahsen namussuzluk etmedım cocugumu rezıl ortada bırakmadım taktım koluma yuvamı kurdum yenıden askla daha guzelımı var su dunyada ..

Kesınlıkle benımde vasat bırıyle evlenmemeı bekleyenler oldu ama kendımden ust bırıylede evlenmedım hakettgımı aldım

ha bırde kımısıde 2.evlılıgını cok cok zengın bır ıs adamıyla yapmamı bekledıklerını soyleyen komsu teyzelerde oldu

bu yorumun altına imzamı atarım:))
at şekerim ha sen ha ben kadın kadının hakkında böyle düşünmemeli bence

işte bende on diyorum ikinci evlilikmiş üçüncü evlilikmiş kınama Allah korusun herşey insanlar içinbence insan sadece doğduğu aileyi seçemiyor diğer birçok şey senin elinde kariyer evleneceğin insan hepsini kendin seçeibilirsin sen kalbini temiz tut eminim RABBİM SENİN ÇİN DE ER YADA GEÇ GÜZEL KAPILAR AÇACAKTIR:13::13::13:

yalnız yasantıya gore degısıyor artık hayattan beklentılerı
ben 1.mumla arsaydım 2.aramaya mecalım olmazdı cok merak edıyordum nasıl olur evlılık ınsan nasıl sever karısını cocugunu nasıl bırlık olur da cok yenı ama ben ıyı devam edecegıne ınanıyorum kurdugumuz aılenın omur boyu beraber devam etmesını dılıyorum

Hayatta herşeyin kariyer olduğunu düşünen insanlar kariyer yapmaya çalışırlar.
Sizinkinin adı etikete önem vermek oluyor.

alakası yok ama ben forumda yeniyim nasıl konu açacağım bi yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…