Herşeyin kariyer olduğuna inananlardanım. Her kapıyı insanların etiketleri açar oldu, geçmişi ne olursa olsun etiketin varsa açılmayacak kapı yok. Hırlıda olsan,namussuzda olsan artık hiç bişeyin önemi kalmamış bu dünyada. bir tanıdık kız var 3 ay evli kaldı ayrıldı aradan 3 yıl geçti şimdi 2. ile evleniyor niye etiketi var diye bekar bir sürü insan varken niye ulu açık ortada. şansmı desem başka bişeymi desem bilemedim üstelik evleneceği kişide hiç evlenmemiş:)bazı insanlar doğuştan şanslı,bir kez şanssızlık başına gelmişse o artık peşini bırakmıyor
ben konuyumu anlamadaım fesatlıkmı edıyorum bende 2.evlılıgımı - bır cocukla ,
tas gıbı bır delıkanlıyla yaptım 1 aylıkta evlıyız ben dıyeyım
konunun amacı ne
Konu dağıldı canım gir bir yerinden.. aslında konu sahibi bir arkadaşını örnek verdi oradan açıldı ikinci evlilikler. Arkadaşının kariyeri varmış da ikinci evliliği bu sayede yaptığını düşünüyor. Sen de dal bir yerinden işte..
Konu dağıldı canım gir bir yerinden.. aslında konu sahibi bir arkadaşını örnek verdi oradan açıldı ikinci evlilikler. Arkadaşının kariyeri varmış da ikinci evliliği bu sayede yaptığını düşünüyor. Sen de dal bir yerinden işte..
daldım zatenhava attım arkadasa
valla karıyerle ne alakası var ama soyledıgı sozler yanı hıc evlenmemısı varken fılan acık orta ulu bısey yazmıs manası kendısınde saklı bu sekılde ıtham ederek olmaz bu ısler
eger o gozler dunyaya guzel bakmıyorsa ben gercekten guzel seylere yasamayacaklarını dusunuyorum ınsanların
daldım zatenhava attım arkadasa
valla karıyerle ne alakası var ama soyledıgı sozler yanı hıc evlenmemısı varken fılan acık orta ulu bısey yazmıs manası kendısınde saklı bu sekılde ıtham ederek olmaz bu ısler
eger o gozler dunyaya guzel bakmıyorsa ben gercekten guzel seylere yasamayacaklarını dusunuyorum ınsanların
:)ssende dal bir yerinden işte yorumunu alkışlayıorum:))
bebğim çok imrendiysen sende yap kariyeri de ikinci evliliğide ama yok ayıplıyosan ayıplıyacak bir durum yok ayrıca seninde başına gelise görürsün diyorum boşandıysa ölsünmü kadın ayrıca çalışmış yapmış kariyerini de sen vermedin ya
Tezatlama mı yaptın. Tam anlamadım şimdi
bebğim çok imrendiysen sende yap kariyeri de ikinci evliliğide ama yok ayıplıyosan ayıplıyacak bir durum yok ayrıca seninde başına gelise görürsün diyorum boşandıysa ölsünmü kadın ayrıca çalışmış yapmış kariyerini de sen vermedin ya
yok hayır.yorum çok sempatik ve komik geldi ondan alkışladım:)
bizim ülkemizde böyle zihniyet çok maalesef kadın bir kez evlenmişse ikinci evliliğini vasat biriyle yapması gerekiyor galiba.ortada bekleyen hiç evlenmemişler bir bitsin...dertleri o sa nırım erkek nüfüsu yetmeyecek iyiler kapılıyor:)daha evlilik kurumuna hiç adım atmamış biri olarak tekrar ikinci evliliğini yapanları takdir ediyorum.bu ülkedeki zihniyete inat benim hayatım dedikleri için...
at şekerim ha sen ha ben kadın kadının hakkında böyle düşünmemeli bencebu yorumun altına imzamı atarım:))
O dediğiniz etiketten bende mevcut, bnde atama bekleyen mağdurlardanım kimseyi kötü gözle görüp eleştirdğimde yok düzgün okusanız anlarsınız. Günümüzde yaşananlar bunlar sadece bazılarının şanslı olmasından bahsediyorum. Anadolunun ücra köşesindeki bir insana bu kadar şans tanınmıyor misal, insanlar önce işini soruyor ne iş yapıyor die bütün kapıları etiket açıyor
şimdiki erkeklerde kariyer sahibi eli ekmek kesen, evi arabası olan kadınların peşinde onlarında gözü açıldı...hiç bişeyi yoksa X kızın peşine bişe düşüp tanıma zahmetinde bile bulunmuyor....
birde ikinci evlilikler daha kötü oluyor..bana kimse ikinci evliliği övmesinnn...birincisini aramıştım mumla....yalnız mutluyum ya kendimi şımartıp duruyorum en güzel mutluluk bu...
Herşeyin kariyer olduğuna inananlardanım. Her kapıyı insanların etiketleri açar oldu, geçmişi ne olursa olsun etiketin varsa açılmayacak kapı yok. Hırlıda olsan,namussuzda olsan artık hiç bişeyin önemi kalmamış bu dünyada. bir tanıdık kız var 3 ay evli kaldı ayrıldı aradan 3 yıl geçti şimdi 2. ile evleniyor niye etiketi var diye bekar bir sürü insan varken niye ulu açık ortada. şansmı desem başka bişeymi desem bilemedim üstelik evleneceği kişide hiç evlenmemiş:)bazı insanlar doğuştan şanslı,bir kez şanssızlık başına gelmişse o artık peşini bırakmıyor
2.kez evlenen kişinin yaşadığının edinilmiş kariyerle alakası yok kader,kısmet..eğer insanların başına gelen şansızlıklar peşinlerini bırakmasaydı bahsettiğiniz kişide 2.kez evlenerek mutluluğu yakalayamazdı.. Allah herkese güzel yazılar yazsın..Karamsar olmayın sizinde yazınız güzeldir ama olgunlaşmayı bekliyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?