O dediğiniz etiketten bende mevcut, bnde atama bekleyen mağdurlardanım kimseyi kötü gözle görüp eleştirdğimde yok düzgün okusanız anlarsınız. Günümüzde yaşananlar bunlar sadece bazılarının şanslı olmasından bahsediyorum. Anadolunun ücra köşesindeki bir insana bu kadar şans tanınmıyor misal, insanlar önce işini soruyor ne iş yapıyor die bütün kapıları etiket açıyor
Dünya adil olsaydı adını ne koyardınız? Adil olmak tek başına yeten bir kavram olmadığı gibi kişiyi ayakta tutan ilk temel taşlardan da değildir. Adalet kavramına çok takılmışsınız.
hayat tanımı kişiye göre değişir bana göre adil olmaktır size göre farklı bir şeydir değişir.ayrıca bana göre adil olmak iyiliğin temel taşlarındandir ki bu hayatta iyi olmak insana mutluluk kazandırır.ama dediğim gibi herkese göre değişir sizin düşüncenizde ayrı olabilir.ha adil olmak insana ne kazandırır derseniz eğer hayatının her evresini adaletli olmak ile geçiren Hz.Ömer'ın hayatını bi okuyun derim.Dünya adil olsaydı adını ne koyardınız? Adil olmak tek başına yeten bir kavram olmadığı gibi kişiyi ayakta tutan ilk temel taşlardan da değildir. Adalet kavramına çok takılmışsınız.
Herşeyin kariyer olduğuna inananlardanım. Her kapıyı insanların etiketleri açar oldu, geçmişi ne olursa olsun etiketin varsa açılmayacak kapı yok. Hırlıda olsan,namussuzda olsan artık hiç bişeyin önemi kalmamış bu dünyada. bir tanıdık kız var 3 ay evli kaldı ayrıldı aradan 3 yıl geçti şimdi 2. ile evleniyor niye etiketi var diye bekar bir sürü insan varken niye ulu açık ortada. şansmı desem başka bişeymi desem bilemedim üstelik evleneceği kişide hiç evlenmemiş:)bazı insanlar doğuştan şanslı,bir kez şanssızlık başına gelmişse o artık peşini bırakmıyor
Herşeyin kariyer olduğuna inananlardanım. Her kapıyı insanların etiketleri açar oldu, geçmişi ne olursa olsun etiketin varsa açılmayacak kapı yok. Hırlıda olsan,namussuzda olsan artık hiç bişeyin önemi kalmamış bu dünyada. bir tanıdık kız var 3 ay evli kaldı ayrıldı aradan 3 yıl geçti şimdi 2. ile evleniyor niye etiketi var diye bekar bir sürü insan varken niye ulu açık ortada. şansmı desem başka bişeymi desem bilemedim üstelik evleneceği kişide hiç evlenmemiş:)bazı insanlar doğuştan şanslı,bir kez şanssızlık başına gelmişse o artık peşini bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?