- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
- 98
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
Bence insanlara atmamak lazım, anlatınca problem çıkıyor onu bende deneyimledim.Hayatta isteklerimi gerceklestiremedim ama yine de cevap vereyim.Birine bir hayalimi anlattigim zaman hep bir olumsuzlukla karsilastim.Bende cozum bulabilmis degilim.
Evet gerceklesene kadar soylememek gerekiyor sanirim.Karsidaki insan iyi ya da kotu niyetli de olsa isin büyüsü bozuluyor sanki.Bazen kendimi sartlandiriyorum kimseye anlatmayim diye.Ama laf arasinda yine agzimdan kaciriyorum.Bence insanlara atmamak lazım, anlatınca problem çıkıyor onu bende deneyimledim.
Sizin cevabınızı çok beğendim, çok haklısınız, anlatmamak lazım, kader de etkili ama insan kendini güven altına almalı.Hayatta çok tecrübe edindim, yaşım büyük değil ama yaşadıklarım gerçekten çok fazla. O yüzden en yakınınız bile olsa kimseye güvenmeyin. Kendimden örnek vereyim, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum, yurtta kalıyorum, sürekli ders çalışan, ayda bir memleketine giden bir tipim. Odadaki kızlar çalışmadıkları gibi çalışana da gözlerini 4 açıp bakıyorlar. Kaç defa nazara uğradım bunun yüzünden. Sabahları namazdan sonra çalışıyorum böylece görmüyorlar, duymuyorlar beni. Keza şimdi sözleneceğim kısmetse, sürekli sorarlar aranız nasıl diye.Bende sözlümün kusurları varmış gibi anlatıp duruyorum, sanki huyu güzel değilmiş gibi vs. Yalan söylemek çok günah ama ben gözden sakınmak için bunu yapıyorum. Son olarak kader de yaşadıklarımızda etkili tabiki
Bu da doğru ama mantık dışı olumsuzluklar ortaya çıkıyor ...Calismak..calismak o istek icin ugrasmak..yok baskasina anlatinca bozuluyor falan hikaye
Ben hiçbir hayalimi anlatmıyorum kimseye, sorduklarıyla kalıyorlar, çok çalıştığım bir konuda geçmişte aşırı istediğim aşırı çalıştığım bir durumda problem çıktı.Hayatta yapmak istediklerimi enyakin. Arkadasima anlattim saolsun yemeemis icmemis aynisini uyguluyor birde bana anlatiyor sinir oldum daha da anlatmiyorum ama yapmak icin sabir lazim birde tabi duruma gore hazirlik yapmak lazim donanimli olmak sart
Siz çok çalışın ama çalışmıyormuş gibi yapın etrafınızdakilere dikkat edin rabbim hayırlısını verir inşallah. İnsan insanın kurdudur dememişler boşuna dikkatli olmamız lazımSizin cevabınızı çok beğendim, çok haklısınız, anlatmamak lazım, kader de etkili ama insan kendini güven altına almalı.
Tam bugün içimden geçeni dediniz bende insan insanın kurdudur dedim tüm hafta boyunca içimdenSiz çok çalışın ama çalışmıyormuş gibi yapın etrafınızdakilere dikkat edin rabbim hayırlısını verir inşallah. İnsan insanın kurdudur dememişler boşuna dikkatli olmamız lazım
İnşallah her şey iyi olur sizin için, sizi üzenlere de rabbim yapacağını bilir, er ya da geç hak yerini buluyorTam bugün içimden geçeni dediniz bende insan insanın kurdudur dedim tüm hafta boyunca içimdenAynen kötü gösteriyorum her durumu, anlatmıyorum da, aşırı üzüldüm çünkü son aylarda.
İnşallah teşekkür ederim :))İnşallah her şey iyi olur sizin için, sizi üzenlere de rabbim yapacağını bilir, er ya da geç hak yerini buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?