Hayattaki en büyük korkum kızım olmasıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet haklisiniz. Ilk başta bir anda yazma içimi dökme karari aldim .sonrasinda düzenlemek istedim beceremedim . Mecburen diger sayfaya yazdim. Kötü yorumlarada acçığım (hakaret olmadığı sürece).

Şuan bunu ona zaten hissettiriyor ve en kötü şeyi yapiyorsunuz. Anne karninda hissedilenler de yara bırakır. Annesinin aldırmayı düşünüp daha sonra da düşürmeye calıştığı biri olarak söylüyorum. Yapmayin uzman desteği alin. Allah size evlat bahşetmiş. Yaralanan yeriniz belki de kızınızla düzelecek

Hah aslında az önce bunu da yazacaktım.
Çocuk hisseder.
Lütfen yardım alın.
Sizin kaderiniz başkaydi onun ki bambaşka olacak.
Arkadaşım üçüncüyü hiç istemedi hatta 6 haftalıkken değil 3 haftalıkken felan hamile olduğumu anlasam aldirirdim bile dedi bana. Ve çocuk da bunu hissetmiş bence ki şuan en çok arıza cikaran da o.
Aslında arıza demeyelim de annesinin dikkatini çekmeye çalışıyor.
"Ben burdayım, ben de varım, sen istemedin ama ben var oldum beni gör artık." diyor hâl diliyle.
Ben bunu çok iyi hissediyorum o çocukta.
Hatta annesi de farkında ve bana ben bunun sebebini biliyorum.
O zaman sağlıklı dusunemiyormusum ne yazık ki demişti.

keşke doğru okusak keşke okuduğumuzu anlasak İSTEMİYORUM dememiş KORKUYORUM demiş
ben çocuğum olmasından bile korkuyordum geçtim cinsiyeti
bu dünyaya neden bunları çekecek bi canlı getireyim

Bende bir erkek bebek bekliyorum hiçte cinsiyetcş değilim kimseyide kimseden önde tutmuyorum ama sizin yazdınız bende düşüncemi söyledim neden kızıyorsun ki linçlenmeyi göze alarak açtıysn yapılan yorumlarıda hoş karşıla

Yazdiginizi okursaniz. Hasta oldugunda kız ćocugu bakar . Oğlun bakmaz diyorsun. Buda cinsiyetçilik bana göre. bir tarafı savunmak elbette güzel ama diğerine tü kaka demekte erkek çocuklarina haksizlik ve bu günah bence

Konu sahibi birazcık destek, cesaret, iyi şeyler duymak istiyor. Çok mu zor hamile bir kadına destek olmak, cesaret vermek, korkma demek...

Korkularinız anlamakla beraber madem bu kadar korkuyordunuz neden bir cocuk daha o kadar uğraştınız sonuçta 2 tane secenek var ayrıca erkek çocuklarına da neler neler yapıyorlar sapiklar için hic farkı yok

Konu sahibi birazcık destek, cesaret, iyi şeyler duymak istiyor. Çok mu zor hamile bir kadına destek olmak, cesaret vermek, korkma demek...

Tamda sadece bunu istedim. Sabahtan beri istemsiz ağlıyorum eşim soruyor anlatamiyorum. Tamam simdi iyiyiz ama sonra benim yüzüme vurarsa utandırirsa diye korkuyorum susuyorum. Kadını kadın anlar anneyi anne anlar diye yazdim. Yazmasam beynim patliyacakti yinede çok çok iyi oldu rahatladim. Teşekkür ederim desteğinize.

Allah ne verirse hayırlısını versin
Erkek çocuğunu zapt etmekte zor bu zamanda birde eğitimi iyi olmayınca mesleği hep asgari ücretli oluyor ömür boyu anne ve babayı sömürüyor maddi açıdan , bende hiç erkek olmasını istemedim , kızım olduğu için şükrediyorum yaşaandığımda bir çorba ve çay yapanım olur hastanede refakatçı olabilir

ne güzel yazmışsınız.hemen çocuk düşmanı acımasız bir kadın ilan edildii.oysa kendisi çok iyi bir annedir çok iyi bir işverendir pandemi de çalışanlarına kendinden kısıp birikimini verip destek olmuştur.bir travma yaşıyor şu an kafası karışıkk geçmişiyle hesaplaşıyor içinde hepsiii bu

Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum çabalarını emeklerini bilen biri olarak bunu yazman beni şaşırttı açıkcası.. Evladın sağlıkla gelsin kız evladım olmasını çok istedim Allah bana erkek nasip etti bence her kadının bir kızı olmalı bu hayatta..
Sen ne yaşadın bilmiyorum ama yaşadığın zorlukları o yaşamasın diye önlemler alabilirsin. Yerinde olmak için bekleyen milyon tane kadın var Rabbim herşeyin n doğrusunu bilir lütfen böyle isyan etme kendi kendine.. gerekiyorsa psikolojik bir destek al ..

Psikolojik tedavi almaniz lazım.
Yoksa dogurmayin lutfen sevilmeyecegi bir gelecege gelmesin cocuk.
Siz de bir kadinsiniz.
Anneniz de bir kadindi hatirlatmak isterim.
Kizlara-kadinlara karsi bu onyargi ve ofkenizin altinda yatan psikolojik bir etken mutlaka vardir.
Ve mutlaka da tedavi edilmesi gerekir.
Lutfen tekrar ediyorum destek alin.

İlk paragrafin kız olmakla hic alakası yok baba tarafının dedeni şerefsiz olmasiyla alakası var

Yazılanları okudukça ben üzüldüm, insanlar sadece bugünde yaşamıyorlar, duygularımızda, insanlarla ilişkilerimizde geçmiş yaşantılarımızın, ailemizin izlerini taşıyoruz. Geçmişini bir kambur gibi sırtında taşıyan herkes konu sahibinin yaşadığı hesaplaşmayı yaşar, ve konu sahibi hamile, sadece kızı için endişeleniyor ve haklı da.. Kadının düşmanı kadın deniyor ya, işte buradaki yorumlar bunun ispatı.

Allah size sağlıklı evlat versin. Onu verirken biraz da akıl versin cidden bu nasıl bir mantıksızlıktır. Gerçekten bazen şok içinde okuyorum bazı konuları.

Korkularinız anlamakla beraber madem bu kadar korkuyordunuz neden bir cocuk daha o kadar uğraştınız sonuçta 2 tane secenek var ayrıca erkek çocuklarına da neler neler yapıyorlar sapiklar için hic farkı yok

Haklisiniz aslinda aşmistim 6 yildir iyiydim. Çokta istiyorum anne olmayı . Insallah iyi olur herşey

Kadın neden acaba böyle düşünüyorum böyle hissediyorum diyor.
Gelmişler nasıl böyle düşünür böyle hissedersin diye yorumlar yapıp konu sahibinin yorumlarını eksiliyorlar.
Öfff ablacım kapat konunu git bir çikolatalı süt iç ya, canını sıkmaya değmez.

şaşırmakta haklisin canim. Uzun zamandir taniyoruz birbirimizi. Anne olmak için dualar ettik birbirimize zor günler gecirdik beni az çok taniyorsun. Şükürler olsun sen evladına kavuştun. benimde oldu çok şükür . Biliyorsun bende cok tedavi oldum bebek icin sonrasinda beynimden 4 operasyon geçirdim yinede vazgeçmedim. Herşey iyiydi 1 aya kadar. Geçecek insallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…