Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Ş*refsiz p*zev*nk demek istiyorum kusura bakma lütfen.

Rahatlığa bak birde utanmadan tek gecelikti uzatmayalım modunda.
Sen yapsan ne yapacaktı?
İğrenç herif,üzme kendini lütfen.

Ama bebek var diyerek şöyle adamları da affetmeyin,gene yapar.Çünkü bir kere kabul etmişsin.
Yapmasa bile bunu insan nasıl sindirebilir.

Güçlü dur ağlama. Hayatta hiç kimseye sonsuz güven duymamalıyız bunu gördüm ben.

Yatırıp döveceksin şunları

Hımm. Sen bana bakma ben sanki hiç kadınsı düşünemiyorum bu konularda bilmiyom niye böyle ama önüme bakardım diye düşünüyorum. Ama ben değil sen önemlisin ne hissediyorsun çok yaralamıştır mutlaka. Bebek neolcak ay üzüldüm hayırlısı olsun Yaa

Ben affedemezdim. İş seyahatine gidince soluğu clubta almak zorunda mı ? iş yapacak adam, kendinden geçecek kadar içer mi? OF böyle şeyler okudukça hayattan soğuyorum. Aldatmaya eğilimin varsa evlenme arkadaşım. Git herkesle gününü gün et, Neden başka insanların hayatını mahvediyorsun ki.

Arkadaşı neden öyle bişey yapmış, pek iyi niyetli gelmedi, gerçek bir arkadaş o an uyarırdı, resim çekeyim de karısına yetiştireyim demezdi.

Ben en çok buna üzüldüm. Bilsem hamile kalır mıydım bu adamdan

Yurtdışına veya şehir dışına iş için çıkıp da aldatmadan dönmeyen adam kaldı mı ki acaba ya bu nedir be midem bulanıyor artık hepsinden!Bir de affet diye bekliyor pislik ya sen yapsan emin ol o çok affederdi seni!

Arkaďaşına çok kızıyorum. Belki kadın olduğu için o an uyaramazdı ama önce söylese hamile kalır mıydım bu adamdan

Ağlayıp yalvarma yok. İkimiz de çok soğukkanlıyız beklemediğim şekilde.

Sizin soğukkanlılığınız şoktan ya da hanımefendi bir çizginiz oluşundan olabilir. Ama onun soğukkanlı olacak durumu yok. Köpek gibi pişman olacak ve bunu ömrünün sonuna kadar telafi etmeye çalışacak, telafi edecek bile demiyorm edemez.
Yok zaten burnundan kıl aldırmıyorsa inanın boşanmaktan başka çare yok. Çünkü o kadar bile mi değer vermez insan.

Burada aldatma olaylarina genellikle sunu yaziyorum ya ayrilacaksin yok ayrilamam dersen unutmaya hayatina dev etmeye calisacaksin yapicak başka birşey yok...

Arkaďaşına çok kızıyorum. Belki kadın olduğu için o an uyaramazdı ama önce söylese hamile kalır mıydım bu adamdan
Böyle durumlarda öyle kişiler söylemekten çekiniyor açıkçası çok dengesiz hemcinsler de var yani onlar yüzünden doğruyu söylemeyen söylemekten çekinenler çok.Sizin ne tepki vereceğinizi kestirememiştir ondan.

Yorum yapmadan evvel önceki konularınıza da göz attım ve inanın çok üzüldüm. Sanki anne, baba, kardeş, eş, koca bir aile kaybetmiş gibi hissetmişsinizdir. Arkadaşınız keşke önceden söyleseydi de günahsız bir yavru olmasaydı ortada şimdi. Allah sabır versin size. Lütfen kendinizi kimsesiz hissetmeyin. Elbet ayağa kalkarsınız.

Burada aldatma olaylarina genellikle sunu yaziyorum ya ayrilacaksin yok ayrilamam dersen unutmaya hayatina dev etmeye calisacaksin yapicak başka birşey yok...

Beni çok iyi tanıyor, affetme gibi bir durumum olmadığını biliyor. Özür diledi güya ama evden ben gitmeyeceğim, yarın ben işten gelmeden gider misin dedim, sadece ' tamam' dedi.
Belki de kafasında bitirdi çoktan ama o zaman neden hamile kalmamı bu kadar istedi?

Çok az gözyaşı döktüm aslında ama sizin mesajınızı okuyunca birkaç damla yaşı tutamadım. Evet kalkarım, güçlü olmak zorundayım, yanımda küçük kardeşim karnımda bebeğim var.

Ben bu konularda çok katıyım.
En hassas noktam cidden.

Affetmezdim istesem dahi içim almazdı.

Ama sen ne yapacaksın?
Affedebilirim diyorsan bu konuyu konuşma bile,ama ben yapamam diyorsan vazgeç bitir.

Zor süreçtesin Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…