Hay öyle erkeğin kalıbına tüküreyim ya!
Ne kolay be tek gecelikti bebek için affet demek!
Kadın yapsa erkek affeder mi acaba!
Keşke anında söyleseydi o arkadaş size of of.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
İnkar etmeyi denemedi bile. Tek gecelikmiş. Zaten doğru düzgün hatırlamıyormuş. Hataymış. Bebek için bir şans vermeliymişim.
Pardon yanlış okumuşum.2 sene önce demedim, 2 gün önce öğrendim dedim.
Bari bunları söylerken ağlayıp sızlayıp yalvarıyor mu?
Ben affedemezdim. İş seyahatine gidince soluğu clubta almak zorunda mı ? iş yapacak adam, kendinden geçecek kadar içer mi? OF böyle şeyler okudukça hayattan soğuyorum. Aldatmaya eğilimin varsa evlenme arkadaşım. Git herkesle gününü gün et, Neden başka insanların hayatını mahvediyorsun ki.
Arkadaşı neden öyle bişey yapmış, pek iyi niyetli gelmedi, gerçek bir arkadaş o an uyarırdı, resim çekeyim de karısına yetiştireyim demezdi.
Ağlayıp yalvarma yok. İkimiz de çok soğukkanlıyız beklemediğim şekilde.
Böyle durumlarda öyle kişiler söylemekten çekiniyor açıkçası çok dengesiz hemcinsler de var yani onlar yüzünden doğruyu söylemeyen söylemekten çekinenler çok.Sizin ne tepki vereceğinizi kestirememiştir ondan.Arkaďaşına çok kızıyorum. Belki kadın olduğu için o an uyaramazdı ama önce söylese hamile kalır mıydım bu adamdan
Sizin soğukkanlılığınız şoktan ya da hanımefendi bir çizginiz oluşundan olabilir. Ama onun soğukkanlı olacak durumu yok. Köpek gibi pişman olacak ve bunu ömrünün sonuna kadar telafi etmeye çalışacak, telafi edecek bile demiyorm edemez.
Yok zaten burnundan kıl aldırmıyorsa inanın boşanmaktan başka çare yok. Çünkü o kadar bile mi değer vermez insan.
Burada aldatma olaylarina genellikle sunu yaziyorum ya ayrilacaksin yok ayrilamam dersen unutmaya hayatina dev etmeye calisacaksin yapicak başka birşey yok...
Arkaďaşına çok kızıyorum. Belki kadın olduğu için o an uyaramazdı ama önce söylese hamile kalır mıydım bu adamdan
Yorum yapmadan evvel önceki konularınıza da göz attım ve inanın çok üzüldüm. Sanki anne, baba, kardeş, eş, koca bir aile kaybetmiş gibi hissetmişsinizdir. Arkadaşınız keşke önceden söyleseydi de günahsız bir yavru olmasaydı ortada şimdi. Allah sabır versin size. Lütfen kendinizi kimsesiz hissetmeyin. Elbet ayağa kalkarsınız.
Eşiniz aldatırken hamıle olduğunuzu biliyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?