Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Eğer boşanacaksanız, bebeğiniz sizin durumunuzda engelden çok destek olur gbi geliyor. Normalde boşanmalarda keşke çocuk olmasaydı bari derim ama sizin destekçiniz olacak ve bu hayatta artık sizi koşulsuz şartsız seven bir insan olacak. Onunla daha güçlü olacağınızı düşünüyorum.
Olurda durum değişir ayrılmaktan vazgeçerseniz. Kesinlikle bir aile terapistine gidin ve her şeyi geride bırakacağınızdan emin olarak durumu çözmeye çalışın.

Affetme gibi bir durumum yok. Ben aile eziyetinden 17 yaşında kaçıp ayakta kaldım. Şu anda da kalabilirim.

Affetme gibi bir durumum yok. Bebeğim için şu an pişman değilim, hep sevgimi tümüyle verebileceğim bir bebeğim olsun istedim. Cesaret edemesem de istedim çok ve şu an aldırmayı düşünmüyorum kesinlikle.

Çok güçlü bir kadınsınız tebrik ediyorum.
Umarım çok mutlu olursunuz ya.

Hayır 8 haftalık hamileyim, sonrasında hamile kaldım bilmediğim için. Aldatıldıgımı hamileyken öğrendim

Vallahi nedenir böyle durumlarda .. Ben yeni doğum yaptım 3 aylık oğlum var çok zor. Hamileyken aldatıldın mı desen Bna , ben yakalamadım aldatılmadımda diyemem çünkü artık sonsuz güven diye birsey yok. Inşallah yapmamıştır yaptıysa Allah sorsun der gecerim Arkadaşı birlikte iş seyahatine gittiği bayan sanırım aranız nasıl samimisiniz? Eşini en iyi sen tanırsın Can'ım ağlayıp af dilese Nasıl hissedersin ? Beklediğin bumu yani biraz Zaman ver kendine çok zor Allah yardımcın olsun sakin ol bebeğini düşün

Affetme gibi bir durumum yok. Ben aile eziyetinden 17 yaşında kaçıp ayakta kaldım. Şu anda da kalabilirim.

Aile değil ama babadan kaynaklı bende 17 yaşından beri kendi başımın çaresine bakıyorum.
Şuan böyle olmasada bende bir sorun yaşıyorum eşimle.
İnsan zorlanır muhakkak anlıyorum.

Umarım her şey güzel olur.
Daha 8 haftalık hamilesin,çevrendeki insanlar babasız büyütme aldır bile diyebilir,kendin kendini dinle mutlaka.
Bundan sonra da her şeyi göğüslersin.

Her şey sen ve bebeğin için güzel olsun bundan sonra..

cok uzuldum Allah yardimciniz olsun..
boyle bi adamdan hamile kaldim diye dusunmeyin,hamilelikte aldatilmayan ama cocuklari dogduktan sonra aldatilan bir suru kadin var.yani yapacak olan oyle veya boyle yapiyor bu ahlaksizligi.
evden ayrilmayin,yol verin gitsin kendine kalacak yer bulsun siz hic duzeninizi bozmayin.
bosanin bosanmayin diye yorum yapamam,hic kimse babasiz evlat buyutmek istemez ama aldatilmayi sindirmekte epey bi mesele..
hakkinizda hayirlisi olsun.

Hayır hiç samimi değilim bayanla. Eşim iş seyahatine bir grupla gitmişti bayan da arkadaşlarından biri. Yalvarsa da affetmem zaten eşimin de pişmanlıktan yalvardığı falan yok. Boşanma kararım kesin.

Çok güçlü bir kadınsınız tebrik ediyorum.
Umarım çok mutlu olursunuz ya.

Çok teşekkür ederim

Evden ayrılmadım zaten gidecek bir ailem de yok. Ondan gitmesini rica ettim ve kişisel birkaç eşyası ile gitti. Tabii ki affetme gibi bir seçenek yok benim için. Teşekkür ederim.

Evden ayrılmadım zaten gidecek bir ailem de yok. Ondan gitmesini rica ettim ve kişisel birkaç eşyası ile gitti. Tabii ki affetme gibi bir seçenek yok benim için. Teşekkür ederim.

insallah cabuk toparlanirsiniz.
bebeginizi saglikla kucaginiza alin,umarim size sevimli yumusak huylu bi yol arkadasi olur evladiniz.

Adiniza gercekten cok cok uzuldum oncelikle Rabbim sabir versin. Ofkelenme kizma. Allah a havale et suphesiz o en buyuk hesap gorendir. Bosanmayi suan icin dusun biraz acele karar verme

Bence eşinşzde pişmandır hele şuan hamilesiniz biraz zmanan ihtiyacınız vardır diye sessiz kalıyordur . Tabi karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi lütfen ..

insallah cabuk toparlanirsiniz.
bebeginizi saglikla kucaginiza alin,umarim size sevimli yumusak huylu bi yol arkadasi olur evladiniz.

Çok teşekkürler, inşallah.

Aile hayatın kötü olduğu için nasılsa beni bırakıp gidemez diye düşünüyo olabilirmi.bide bebek var şimdi.çalışıyomusun.çok üzüldüm canım.

Olamaz çünkü ben aile eziyetinden kaçmak için 17 yaşında evi terk ettim ve hepsine şahit. Çalışıyorum, maddi durumum yerinde, boşanmak beni sadece manevi olarak etkileyecek. Neden soğukkanlı bilmiyorum, belki de kafasında bitirmişti ama çocuğu çok istedi. Bilmiyorum

Adiniza gercekten cok cok uzuldum oncelikle Rabbim sabir versin. Ofkelenme kizma. Allah a havale et suphesiz o en buyuk hesap gorendir. Bosanmayi suan icin dusun biraz acele karar verme

Boşanmanın aksi bir durum benim için mümkün değil. Ama davayı biraz toparlanıp açacağım. Çok sağolun

Bence eşinşzde pişmandır hele şuan hamilesiniz biraz zmanan ihtiyacınız vardır diye sessiz kalıyordur . Tabi karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi lütfen ..

Teşekkür ederim inşallah

O arkadaş niye bu kadar süre beklemiş söylemek için!
Büyük hata etmiş...

Vardır herşeyde bir hayır, bebeğiniz de hayırlıdır eminim.
Umarım çabuk toparlar ve evladınızla mutlu olursunuz bundan sonra..

Eşini aldatan erkeklerden nefret ediyorum!
Kadınlardan da tabii

İşte canım onları terk etmişsin eşinde bidaha onların yanına gidemez diye düşünğyodur.ama çalışıyomuşsun zaten kimseye ihtiyacın yok.hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…