Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Ben de bunun için çok ķızıyorum. Bilsem o adamdan hamile kalır mıyım ben. Şu an bebek için pişman değilim ama bu adamı baba yapmak istemezdim.

Boşanmayacaksan daha fazla deşme derim.

Boşanacağım

Çok üzüldüm... Ama maalesef hayat böyle acımasız.. Allah yardımcınız olsun. Kim bilir belki daha hayırlı, daha güzel bi gelecek sizi bekliyordur. Allah gönlünüze ferahlık versin.

Çok üzüldüm... Ama maalesef hayat böyle acımasız.. Allah yardımcınız olsun. Kim bilir belki daha hayırlı, daha güzel bi gelecek sizi bekliyordur. Allah gönlünüze ferahlık versin.

Amin çok ama çok teşekkür ederim

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ailenle sorunların var sanırım. Bu aşamada sizin yanınızda olabilecek başka kimse var mı?

Amcam var, kuzenlerim var. Ama uzun süredir tek başıma olduğum için aileden öte arkadaşlarım var. Henüz bilmiyorlar ama eminim çok destek olurlar

Gerçekten çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun karnınızdaki yavrunuz için ayakta kalmalısınız...

Canim benm ilk once allah yardimcin olsun diyim ama soyle dusun eger affedersen hergun icinde bi kusku olcak hep esini kontrol etme cabasina dusuceksin her is seyahatine gittiginde her eve gec geldiginde aklinda acabalar olcak ve iste o zaman ne kendi evladina ne de kendine hayirli biri olamazsin ve evladinda huzurlu bi ortamda buyumez cunku esin belli bi seyden sonra yeter ben dikkat ediyorum tarzi kendini savunmalara gecer bi ihtimalle ve iste o zaman tartismalar baslar hayat supheyle gitmez inan bana seni cok iyi anliyorum bende su an bosanma asamasindayim ve bosanma sureci cok sıkıntılı bi surec ama obur boyu bu acabalari cekip kafayi yemektense 1 sene aci cek ama guclu ol sakin yilma bir evladin olcakmis cok sanslisin evladina skı sıkı saril baska hicbiseyi umursama

Bazı dertlere derman da olunmuyor ya hani...
O hesap senin derdin de gülüm...
Kararını vermiş olman güzel..
Ancak ben yine de bu toparlanma sürecinde bir barışma gelir diye düşünmuyor değilim...
Herşeyin hayırlısı olsun

mesleğinizi bilmiyorum ama çalışıyor olmanız güzel hem kafa dağıtır hem Ayaklarınızın üstünde durursunuz daha iyi hissedersiniz

Esinin yaptığı hata tartisilmaz ama ben arkadasini cozemedim normal gelmedi o zaman soylemeyip hamile kadina gelip bunu soylemesini aklim almadi ne kadar kötü dusuncesiz insanlar var 6 ay sustun ya tamamen sus yada zamaninda soyle. Üzüldüm durumunuza.

Sizden böyle bir hikaye beklemezdim, şaşırdım.

Hem destek oluyor, hem arkadan iş çeviriyor, en kötüsü bu olsa gerek.

Allah her şeyi yoluna koyma gücü versin.

Bebeğiniz güzelliklerle gelsin.

Umarim zorluk cikarmaz,kolay değil eşten ayrilmak ama galiba aldatildigini bilerek yasamak daha zor,benim aklimdan cikmaz şahsen dokunmaya tiksinir insan,ayrilmaktanda başka çözümü yok

En büyük şansınız eşiniz değil, en büyük şansınız kendinizsiniz.

Öyle bir anne babadan böyle bir insan olmussunuz. Bakın kendj kardesiniz bile annesini istemiyor. Asıl siz hayatınızdaki kisilere en büyük şanssınız.

Bebek konusu sizin bileceginiz iş.

Ama ben eminim böyle bir karakterle ve böyle güzel bir kalple siz mutlu bir yaşama sahip olursunuz eminim. :)

Ne diyecegimi bilemedim. Sozler bogazimda dugumlendi.
Ne karar verirseniz verin hakkinizda hayirlisi olsun. Dilerim cok mutlu olursunuz.

Ben de bunun için çok ķızıyorum. Bilsem o adamdan hamile kalır mıyım ben. Şu an bebek için pişman değilim ama bu adamı baba yapmak istemezdim.

Boşanacağım
kesin mi kararınız ? hızlı karar vermeyin iyice oturup düşünün eşiniz sizi ikna etmeye çalışmadı mi ayrılmak isteğini ona söyledinmi çok üzücü bir durum

ayrıca canım bu arkadaşda da bir anormallik var çünkü erkek erkeğin ayıbıni örter ayıplamaz genelde. . . ve vicdan yapmış desen hiç değil sonuçta bir yuvanin yıkılmasına neden olmuş sen yine de düşün derim canım

Hep en arabesk yönden bakıyorsun.

Yapma. En fazla pop müzik dinleyi, boş konuşan kadınlardan olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…