O arkadaş niye bu kadar süre beklemiş söylemek için!
Büyük hata etmiş...
Vardır herşeyde bir hayır, bebeğiniz de hayırlıdır eminim.
Umarım çabuk toparlar ve evladınızla mutlu olursunuz bundan sonra..
Eşini aldatan erkeklerden nefret ediyorum!
Kadınlardan da tabii
Boşanmayacaksan daha fazla deşme derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Boşanacağım
Çok üzüldüm... Ama maalesef hayat böyle acımasız.. Allah yardımcınız olsun. Kim bilir belki daha hayırlı, daha güzel bi gelecek sizi bekliyordur. Allah gönlünüze ferahlık versin.
Mesaj tekrarıBoşanacağım
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ailenle sorunların var sanırım. Bu aşamada sizin yanınızda olabilecek başka kimse var mı?
Umarim zorluk cikarmaz,kolay değil eşten ayrilmak ama galiba aldatildigini bilerek yasamak daha zor,benim aklimdan cikmaz şahsen dokunmaya tiksinir insan,ayrilmaktanda başka çözümü yokBeni çok iyi tanıyor, affetme gibi bir durumum olmadığını biliyor. Özür diledi güya ama evden ben gitmeyeceğim, yarın ben işten gelmeden gider misin dedim, sadece ' tamam' dedi.
Belki de kafasında bitirdi çoktan ama o zaman neden hamile kalmamı bu kadar istedi?
kesin mi kararınız ? hızlı karar vermeyin iyice oturup düşünün eşiniz sizi ikna etmeye çalışmadı mi ayrılmak isteğini ona söyledinmi çok üzücü bir durumBen de bunun için çok ķızıyorum. Bilsem o adamdan hamile kalır mıyım ben. Şu an bebek için pişman değilim ama bu adamı baba yapmak istemezdim.
Boşanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?