Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Cok guzel bir kadinsiniz.
Kalbiniz, beyniniz, diliniz..
Allah yolunuza hep ama hep iyi insanlar cikarsin.
Kardesiniz ve bebeginiz de size hep mutluluklar getirsin, dayanak olsunlar.

cok haklisinz dusuncenizde bende imkanim olmadigi icin ayrilamadm.unutulack birsey deil tekrar yapar dusunceside yipratyr insani ki yapar bi defa yapan

Sizi tanımayı çok isterdim... Çok güçlü bir insansınız. Tebrik ediyorum tüm kalbimle... Dün gece tüm konularınıza baktım hayran oldum size. Çok güzel günleriniz olsun kardeşiniz ve bebeğinizle. Çok mutlu olun!

Aldtmayan erkek yok mu? Ablacım kesin bilgi mi bak ona göre bi koşu aseksüel olup geleceğim

Çevrenizde öyle erkekler olmayabilir ama dünyada hala ahlak ve karakter sahibi erkekler de var hanımefendi.

Kararında net olman, kendinden emin olman ve en önemlisi ayaklarının üzerinde durup ben çocuguma hem anne hem baba olurum demen mükemmel...

Bunu yapamayan sindiren kadın çok fazla malesef, hamile olmana rağmen dik duruşun İnan takdire şayan bir davranış...

Umarım bundan sonra mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun...

Bu çok iddialı ve çok büyük bir genelleme, aldatmayan erkek elbette var...

Empati yapsana, eşin seni aldattı diyelim "aldatmayan erkek yok ki, canın sağolsun testosteronlarına sağlık kocacım" diyebilirmisin?? Sineye çekip evli kalabilirmisin ??

Aldatmayan erkek var, aldatan erkeğin de sonu k.çna tekme yemekten başka bir şey olamaz...

Aldtmayan erkek yok mu? Ablacım kesin bilgi mi bak ona göre bi koşu aseksüel olup geleceğim

Çevrenizde öyle erkekler olmayabilir ama dünyada hala ahlak ve karakter sahibi erkekler de var hanımefendi.
Kendileri aldatilinca böyle teselli buluyorlar işte.. oysa gerçek şu; "kocamdan boşanacak gücüm yok. Onun parası olmasa aç kalırım. Topluma ne derim. "

Konu sahibi gibi güçlü bir kadın görünce de cekemiyorlar. Kendi zavallıliklarini hatırlayıp "amaan aldatmayan erkek yok" diyorlar.

Aldatmayan erkek var. Ama kocalari bunlari aldatıyor. Kabul edemiyorlar.

Ben de ilk okudugumda boyle dusundum. Bir adamin fotografini cekmek o an aklima gelmezdi. Eger esine soyleyeceksem sozel soylerdim. Ikincisi 6 ay beklediysem hamile oldugunu ogrenince hic soylemezdim yuva yikan olmamak icin, bebek icin. Bu iste kesinlikle baska bir is var.

"Hamilesin, çocuğun var bir sansı hakediyor" lafını anlamıyorum. Anlamak da istemiyorum.

Ya arkadaş baska karıyla o..nun tekiyle yatan adam şansı nasıl hak edebilir ? Bu igrencligi nasıl sindirebiliyirsunuz ? Bu mideler nasil böyle genişlemiş acaba. Kafayı yiyorum boyle cümleleri okuyunca yaa.

Cok guclusun. Verdigin karar en dogrusu. Fotografi ceken kadinin hamile oldugunu ogrenince soylemesi, zamanlama konusunda neden peki 6 ay once soylemedi diye dusunduruyor insani ister istemez ama sonucta aldattigini kabul eden biri var karsinda. Sanirim bu durumda en mantiklisi bosanmak. Cok cok mutlu olmani dilerim. Kararliligina ve guclu olmana hayran kaldim. Allah yardimcin olsun.

Durumu iyi değerlendirmek gerekirki burda hamile bi bayan var ve bas tekmeyi demek ne kadar da kolay..evet bu devirde kendinizi uyutmaya devam edin aldatmayan erkek yok bunu kabul edin artık...sanal alemde veya gerçekte her erkek bunu yapıyor.Çünkü erkekler bizim gibi değil bu yüzden dinimiz 4 eş alma hakkını onlara gözetir..Erkeğin doğası bizler gibi değil yani..anlatmak istedediğim bu az sosyal medyayı araştırırsanız neler çıkar karşınıza göreceksiniz...Twitterdaki takma isimli hesaplar herkesin kocaları eşleri orda girin görün okuyun gizli profilleri..ŞU BENİMKİ ALDATMAZ saflığınızı da bi bırakın artık..

Çünkü erkekler bizim gibi değil bu yüzden dinimiz 4 eş alma hakkını onlara gözetir.
Burda hem fikir miyiz?Dini bu işe ne karıştırıyorsunuz aldatan adamların kılıfları için hazırladıkları şey bu yazdığınız...Ayrıca aldatan kadınlar da var şimdi bizim doğamız onların doğası deyip durmayın cinsiyetleştirmeyin onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz ay yoksa erkek üye misiniz?

"Benimki aldatmaz" diyen yok farkındaysaniz. Her erkek ALDATMAZ evet. Bunun igrenclik olduğunun farkında olanlar, yapmayacak ve kabullenemeyecek olan karakterlisi de çoktur. Malesef genelleyemezsiniz.

Aldatmak ne kadar kolaysa, bas tekmeyi demek ya da tekmeyi basmak cok daha kolay olmali zaten mantiken. Bunu kabullenmek zorunda değil kimse. Aldatmayacakti !!

Doğasının bizler gibi olmamasi istediği zaman başkalarıyla yapabileceği anlamına gelmez. Ayrica 4 eş "alma" alma muhabbetine hiç girmeyelim. Madem o kadar dini bilginiz varsa zinanin hem kadina hem erkeğe yasak olduğunu bilmeniz lazimdi. Yani erkege doğası gereği arada serbest olmuyor.

Ilk ya da 2. sayfada herseyin tersini söyleyerek ironi yaptığınızi sandım cidden. inşallah begenmemisimdir yorumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…