Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Canim bende diyorum ki bahaneleri n hiçbir önemi yok. Ickiliyken aldatanlar k.ciyla icmesin mesela. Ne tuzağı adam aldattigini inkar etmemişki.

İstediği kadar da pişman olsun ya da kötü durumda olsun hiic farketmiyor. Aldatmadan önce düşünecek bunlari aldatanlar. Zevkini çıkarırken iyiydi. Esini dusunmuyordu degil mi ? Kadin de onu asla düşmemeli ne hali varsa görsün.

Bence tespitler açık ve net.

Benim senin bu anlattıklarından çıkardığım sonuç tamamen şu, sen bu zamana kadar karşına çıkan her erkek tarafından aldatılmışsın ve dünyadaki (bu çok acayip bi genelleme) bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsun neticede de artık öyle bir kabullenmişsin ki evlenip (belki evlisin bilemiyorum) aldatılsan "olsun ya hangi erkek aldatmıyorki" deyip devam edebilecek kadar geniş düşüncelere sahipsin...

"BENİM KOCAM ALDATMAZ" diye bir cümle kurmadım ben yarın başımıza ne gelecek bunu kimse önceden bilemez, sadece " HER ERKEK ALDATIR" Diye genelleme yapmamalısın çünkü aldatmayan erkek elbette var...

Ben kendi adıma aldatılmayı sindiremem gururuma yediremem o adamla aynı evi paylaşmayı kaldıramam, büyük konuşmayı da sevmem ama hamile de olsam 5 çocuğum da olsa ayrılırım...

Herkesin bakış açısı farklı aynı fikirlere sahip değiliz bu konuda olamayız da, saygı duyulacak bir tarafı yok ama yinede saygı duymak lazm diyorum ve kenara çekiliyorum...

Amannnnn niye karıştıysam bu konuya karar senin ilerisini sen yaşa ve gör...ne diyeyim ki ...

yahu karşınızda gururlu, onurlu, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın var. Amacınız nedir? Ne yaşayıp görecek. Twitterda eşinize dair bir şeyler görmüş şok olmuşsunuz. Ne olduğunu bile anlayamadım. Siz bazı şeyleri kabullendiniz diye konu sahibi de mi kabullenmeli? Amacınız nedir?

Cok tesekkur ederim. Su an bir gelisme yok. Benimle iletisime gecme cabasi da yok karsi tarafin. Ben esyalarinin hepsini gelip alsin istiyorum evden hicbirini gormek istemiyorum. Ama iletisime gecmek de istemiyorum kafam karisik

Yanliz değilsin değilmi canim. Yalnız kalmamaya çalış yine de

onlisans mezunuyum ve bir çok yere is başvurusu yaptım hiç biri de kabul edilmedi zaten doğru dürüst bi isim olsaydı ne ailemi nde başka birini düşünürdüm

Yanliz değilsin değilmi canim. Yalnız kalmamaya çalış yine de

Kardesim var ama kucuk o da. Henuz kimseye anlatamadim cevremden ama yarin terapistime gidiyorum. Once ona anlatip sonra adimlarimi atmam daha dogru gibi geliyor. O beni en zor zamanlarimda hayata donduren kisidir cunku eminim beni yanlisa sevketmez

Konu sahibinin yukardaki mesajını bir daha okumanızı tavsiye ederim. Aldatmanın olduğu mutsuz bir evlilikteki bir çocuk olarak ne kadar mutsuz büyüdüğü ile ilgili kısmı özellikle. Ondan sonra karar verin bir çocuk yapıp yapmamaya. ha ben size hiç bir zaman anne olmayın demiyorum. Ama mutlu bir kadın olmayı başarıp, huzurlu ve mutlu bir ortam hazırladıktan sonra bebek düşünün rica ediyorum.

Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez

onlisans mezunuyum ve bir çok yere is başvurusu yaptım hiç biri de kabul edilmedi zaten doğru dürüst bi isim olsaydı ne ailemi nde başka birini düşünürdüm
bi arkadas demiş ya affedersen gerisi gelir diye evet aynen öyle ve devamı da geldi ama ben hiç bir zaman affetmëdim onu onunla yaşamak zorunda olduğum için o affetm saniyor

Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez

Önce iyi niyetle kendince bir yorum yapıyor dedim. Hani hamile bir kadın var karşımızda falan diyince. Ama yok. Kendisi bir takım şeyleri kabullenmiş, başka bir kadının güçlü duruşunu kabullenemiyor sadece. Çünkü hayatına erkektir yapar telkinleri ile tahammül edebiliyor büyük ihtimal.

bi arkadas demiş ya affedersen gerisi gelir diye evet aynen öyle ve devamı da geldi ama ben hiç bir zaman affetmëdim onu onunla yaşamak zorunda olduğum için o affetm saniyor

Lutfen ama lutfen cocuk yapmayin durum boyleyse. Benim babam siddet egilimli bir insandi zaten hep cok doverdi. Annem aldatti babam hincini ondan cikaramadi benden cikardi. Beni daha cok dovdu. Her aldatisinda daha cok dovdu, eziyet etti. Kendi kabullenemeyisini de benden cikarmaya basladi. Ruh haliniz cok degisebilir lutfen yapmayin cocuk

amacım 2 aylık anne karnındaki canı bebeği düşünmekti ama kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorgulasın dedim..Ayrıca eşimi hiç yakalayamadım...çünkü uğraşmadım kendi vicdanına bıraktım umrumda da değil açıkçası çünkü aldatma bedenle değil ruhla yapılır..bedenle yapılan bi anlık hatadır şehvettir...Bu erkek bunu eğer kabullenip susuyorsa geri adım dönüş istemiyorsa bebeği varken düşünmüyorsa zaten o da ayrılmayı dünden istiyormuş bahane olmuş diyorum...Herkesin hakkında hayırlısı diyeyim..

Çocuk yapma bence :/ Emin ol o çocuk/çocuklar o evde en az senin kadar mutsuz olacak. Violetto gibi kendi ailemden biliyorum ve o yüzden bu kadar net konuşuyorum. Bak biz annemi işe başladıktan sonra o adamdan kurtardık. O ana kadar hic içim rahat olmadi. 20 yil kadar ! nihayet hepimiz huzura erdik. o kadar yılını heba mi etmek istiyorsun. Lütfen okul, hastane vs temizlik de olsa is bulmaya çalış ve defet bence. Tek başına bunları yapanlar var. Açıköğretime kaydolursun. Sınavları geçmek zor degil. Aileni dinlemek zorunda değilsin. Ya yardimci olsunlar ya da önünden çekilsinler. Dik dur kabullenmezlerse dinleme. Kolay görünmüyor tabiki ama canlı örneğini cok gördüm. Su an gayet rahatlar.

ben bu .hayata mecbur olduğum için

Bari istemediğin adamdan çocuk yapma bağlayıcı değil dahada yıkıcı olur bu psikolojik açıdan, ayrıca neden ailen kabul etmesin seni evlatlarısın sen onların atmazlar bir kenara bu durumu ailenle görüştünmü?? Belki boşanmak için haklı sebeplerin var bile bile o adama seni mahkum etmezler herhalde...

Uzuluyorum aslinda bu duruma. Ne yasayip gorecekmisim onu merak ettim beni en cok bu yorum sasirtti. Benim kimseden farkli bir ozelligim yok, sahip oldugumuz guc icimizde bu herkes icin gecerli. Cevremdekilere hep anlatmaya calisiyorum bunu. Ben sadece hep daha iyi bir hayat, daha mutlu olmak istedim. Elimden geldigince dogru kararlar almaya calistim ama esimi dogru secememisim demek ki. Sirf bu sebeple duzeltmeye calistigim hayatimi bosanmayarak mahvetmeyecegim.

ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracak

bacım sen git iran da yaşa zira bu dediğin kılıflara inanman orada daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…