- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aldatmayi mazur gormuyorum bu olay biraz farkli belki adam cok pisman belki cok kotu durumda belki bunlari bilemeyiz.ve alkolluyken yasamis belki hakikaten hatirlamiyor bile belki diger kadin icirdi tuzak kurdu resim cekti esine hamileyken gosterdi olamaz mi?Cesitli seyler cikar burdan yorum almakta cok sacma zaten...cunku uzun tespitler yapmak gerekiyor maalesef
Durumu iyi değerlendirmek gerekirki burda hamile bi bayan var ve bas tekmeyi demek ne kadar da kolay..evet bu devirde kendinizi uyutmaya devam edin aldatmayan erkek yok bunu kabul edin artık...sanal alemde veya gerçekte her erkek bunu yapıyor.Çünkü erkekler bizim gibi değil bu yüzden dinimiz 4 eş alma hakkını onlara gözetir..Erkeğin doğası bizler gibi değil yani..anlatmak istedediğim bu az sosyal medyayı araştırırsanız neler çıkar karşınıza göreceksiniz...Twitterdaki takma isimli hesaplar herkesin kocaları eşleri orda girin görün okuyun gizli profilleri..ŞU BENİMKİ ALDATMAZ saflığınızı da bi bırakın artık..
Amannnnn niye karıştıysam bu konuya karar senin ilerisini sen yaşa ve gör...ne diyeyim ki ...
Cok tesekkur ederim. Su an bir gelisme yok. Benimle iletisime gecme cabasi da yok karsi tarafin. Ben esyalarinin hepsini gelip alsin istiyorum evden hicbirini gormek istemiyorum. Ama iletisime gecmek de istemiyorum kafam karisik
onlisans mezunuyum ve bir çok yere is başvurusu yaptım hiç biri de kabul edilmedi zaten doğru dürüst bi isim olsaydı ne ailemi nde başka birini düşünürdümInanin cok uzuldum durumunuza. Calisiyor musunuz? Mesleginiz, calisma imkaniniz var mi? Cocuk yapmadan once evli kalip biraz birikim yapsaniz, sonra kendinize yeni bir sehirde bir hayat kurmayi dusunur musunuz? Inanin sadece biraz cesaret gerekli. Ben 17 yasinda evden ayrilmadan once iyi bir miktar birikim yapmistim kimseye ses etmeden. Sonrasi daha kolay oldu benim icin. Ama inanin kimseye ihtiyaciniz yok. Aileniz musaade etmiyorsa, etmesin. Onlar icin mi yasiyorsunuz? Siz cok guclusunuz, o guc icinizde. Inanciniz varsa Rabbim hep yaninizda. Ben sadece O' na guvenip adimlarimi atiyorum
Yanliz değilsin değilmi canim. Yalnız kalmamaya çalış yine de
Arkadaslar herkese mesajlari icin cok tesekkur ederim. Calistigim icin ara ara okudum ancak cevap yazma firsati yeni buluyorum. Biliyorum herkes beni dusunurek yorum yapiyor ancak sunu ustune basa basa soylemek istiyorum ki affetmeyecegim, bosanma kararim kesin. Erkektir yapar, tek gecelik bir iliski onemseme, hamilesin bebegin babasiz buyumesin gibi onermeler benim icin gecerli degil. Cunku biliyorum arkadaslar. Evde aldatilma olan bir evde buyudum ben. Annem babami aldatti. Bir aldatti, ortaya cikardim, baristilar sonra annem bir daha aldatti. Bu olayin sonu yok, tek gecelik on gecelik benim icin hic fark etmiyor. Anne ve babali buyumek elbette onemli ama bunun icin hangi anne ve baba ile buyudugun onemli. Benim babam gibi bir babayla bir cocugun buyumemeliydi mesela. Annem hep ezdirdi kendini sonra gitti aldatti. Yani ben de anne ve babamla buyudum ama cok mutsuzdum ve cok kotu bir cocukluk gecirdim. O yuzden bebegin huzursuz bir evde buyumesindense annesiyle huzurlu buyumesini tercih ederim. Bizim evliligimizde huzur bir kere kacti bir daha gelemez. Davayi elbette acacagim ama daha konuyu kimseye acmadim ve ogreneli 3 gun oldu bugun. Gidip de arkadaslariniza ben aldatildim demek kolay olmuyor inanin daha siz kabullenemeden. Sabah bulantilarim oluyor ve surekli halsizim, biraz daha toplanmak istiyorum. Dava sureci ile ilgilenmek icin enerjimi toplamaliyim. Anlasmali bosanma gibi bir niyetim yok.
Bana anlatan arkadas evli ve cocuklu bir kadin. Ben de ilk basta anlatmadigi icin hem cok kizginim hem de en minnettar oldugum kisi o. Tabii ki zamanlama yanlisti ama ya bilmeseydim de mutluluk oyununa devam etseydim. Ya gercek yuzunu gormeseydim. Kadinin kotu niyeti varsa, aralarinda bir sey varsa vs olayi beni hic ilgilendirmiyor bu saatten sonra. Zaten aldatildim ve yollarimiz bir olamaz artik. Gercek her neyse esim aldattigini kabul etti ve bu benim ayrilmam icin yeterli bir sebep.
Dua ediyorum bol bol. Rabbim sabir ve guc versin ben bebegimle, kardesimle bunu da atlatirim. 8 haftalik hamileyim ama kesinlikle aldirmam soz konusu degil. Allah nasip ettigi surece ben bebegime en iyi sekilde sahip cikarim. Bosandiktan sonra babanin hakki ne olur bilmiyorum. Kendimi toparlayinca ilk is avukat olan arkadasimla iletisime gececegim zaten.
peki gidecek yeri olmayanlar ne yapsın bende eşimi boşamak istiyorum ama ailem buna asla müsade etmez ve kendimë bakacak ne işim var nde durumum ben ne yapacağım peki buna rağmen çocuk istiyorum beni hayata bağlayacak biri olsun diye . .
yahu karşınızda gururlu, onurlu, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın var. Amacınız nedir? Ne yaşayıp görecek. Twitterda eşinize dair bir şeyler görmüş şok olmuşsunuz. Ne olduğunu bile anlayamadım. Siz bazı şeyleri kabullendiniz diye konu sahibi de mi kabullenmeli? Amacınız nedir?
bi arkadas demiş ya affedersen gerisi gelir diye evet aynen öyle ve devamı da geldi ama ben hiç bir zaman affetmëdim onu onunla yaşamak zorunda olduğum için o affetm saniyoronlisans mezunuyum ve bir çok yere is başvurusu yaptım hiç biri de kabul edilmedi zaten doğru dürüst bi isim olsaydı ne ailemi nde başka birini düşünürdüm
Ben bu kadar israrin sonucunda esim mi acaba diye bile dusundum ister istemez
bi arkadas demiş ya affedersen gerisi gelir diye evet aynen öyle ve devamı da geldi ama ben hiç bir zaman affetmëdim onu onunla yaşamak zorunda olduğum için o affetm saniyor
amacım 2 aylık anne karnındaki canı bebeği düşünmekti ama kadınlar o kadar ki bazen erkeklerin niye bunalıp aldattığını daha iyi anladım:)Twitterda gördüklerimi görmeniz ortamı bilmeniz dileğiyle...Kabullensin demedim iyice sorgulasın dedim..Ayrıca eşimi hiç yakalayamadım...çünkü uğraşmadım kendi vicdanına bıraktım umrumda da değil açıkçası çünkü aldatma bedenle değil ruhla yapılır..bedenle yapılan bi anlık hatadır şehvettir...Bu erkek bunu eğer kabullenip susuyorsa geri adım dönüş istemiyorsa bebeği varken düşünmüyorsa zaten o da ayrılmayı dünden istiyormuş bahane olmuş diyorum...Herkesin hakkında hayırlısı diyeyim..yahu karşınızda gururlu, onurlu, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın var. Amacınız nedir? Ne yaşayıp görecek. Twitterda eşinize dair bir şeyler görmüş şok olmuşsunuz. Ne olduğunu bile anlayamadım. Siz bazı şeyleri kabullendiniz diye konu sahibi de mi kabullenmeli? Amacınız nedir?
peki gidecek yeri olmayanlar ne yapsın bende eşimi boşamak istiyorum ama ailem buna asla müsade etmez ve kendimë bakacak ne işim var nde durumum ben ne yapacağım peki buna rağmen çocuk istiyorum beni hayata bağlayacak biri olsun diye . .
ben bu .hayata mecbur olduğum içinKonu sahibinin yukardaki mesajını bir daha okumanızı tavsiye ederim. Aldatmanın olduğu mutsuz bir evlilikteki bir çocuk olarak ne kadar mutsuz büyüdüğü ile ilgili kısmı özellikle. Ondan sonra karar verin bir çocuk yapıp yapmamaya. ha ben size hiç bir zaman anne olmayın demiyorum. Ama mutlu bir kadın olmayı başarıp, huzurlu ve mutlu bir ortam hazırladıktan sonra bebek düşünün rica ediyorum.
Önce iyi niyetle kendince bir yorum yapıyor dedim. Hani hamile bir kadın var karşımızda falan diyince. Ama yok. Kendisi bir takım şeyleri kabullenmiş, başka bir kadının güçlü duruşunu kabullenemiyor sadece. Çünkü hayatına erkektir yapar telkinleri ile tahammül edebiliyor büyük ihtimal.
Helal olsun sana Allah her konuda yar ve yardimcin olsun
ablam bir ay önce anne ve baba min yanına geldi boşanmak istiyordu eşi kumar yüzünden herseyin kaybetti ve aldatması da üstüne yıllardır hep çekti ve iki çocuğu var babam bakamam dedi ve ablam geri döndü ondan sonra annem bana bak kızım baban arkanızda değil onun için düşmeyin dedi bu durumda kim arkamda duracak bunca olanlara rağmen babam ablamin arkasında durmamis benim mi arkamda duracakZor şeyler yaşıyorsunuz tamam ama sakın böyle bir evliliğiniz varken çocuk dünyaya getirmeyin. Onu mutsuz etmeye hakkınız var mı?
Eğitim durumunuz ne bir iş bulup kendi ayaklarınız üstünde durma şansınız yok mu? Yada size sahip çıkabilecek herhangi bir yakınınız?
Durumu iyi değerlendirmek gerekirki burda hamile bi bayan var ve bas tekmeyi demek ne kadar da kolay..evet bu devirde kendinizi uyutmaya devam edin aldatmayan erkek yok bunu kabul edin artık...sanal alemde veya gerçekte her erkek bunu yapıyor.Çünkü erkekler bizim gibi değil bu yüzden dinimiz 4 eş alma hakkını onlara gözetir..Erkeğin doğası bizler gibi değil yani..anlatmak istedediğim bu az sosyal medyayı araştırırsanız neler çıkar karşınıza göreceksiniz...Twitterdaki takma isimli hesaplar herkesin kocaları eşleri orda girin görün okuyun gizli profilleri..ŞU BENİMKİ ALDATMAZ saflığınızı da bi bırakın artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?