- 5 Mayıs 2013
- 33.868
- 41.400
- 798
Benim eşimde evliyken ailevi sorunlar yüzünden beni 6 ay boyunca aldattı doğru düzgün eve gelmedi bile kadının evinde kalmaya başladı en son ben dayanamadım boşadım şimdi köpekler gibi pişman arkamda dönüp duruyor benim çocuğum yoktu ve Yen'i evliydim üstelik bence bebeğin için bir şans vermelisin eşin bir hata yapmış belli ki ve farkında benim eşim ise bilerek isteyerek eve gelmeyerek ona ulaşmamı engelleyerek yaptı ve ortada bir bebek var tek gecelik ve başka bir ülkede olmuş bitmiş birşey benim gibi her gün gözünün önünde göreceğin biri değil eşin anlattıklarına göre seni seven ve iyi birine benziyor o yüzden tek bir şansı hakediyorBen 23 yaşıma daha ne kadar acı sığdırabileceğimi bilmiyorum. Eşim olacak kişi ile 16 yaşında tanıştım. Aileden büyük eziyetler gördüğümde hep yanımdaydı, her şeyimdi benim. Allah razı olsun, hayattaki en büyük şansım, aile yönünden olan şanssızlığımı eşim tamamlıyor derdim. Kardeşimi yanımıza almamızı kabul etti, ailemizi tamamlamak için bebek sahibi olmaya karar verdik. Allah aratmadı ve şu an hamileyim.
2 gün önce aldatıldığımı öğrendim. Her şeyim dediğim adam beni aldatmış. Yüksek sesle söylüyorum ama alışamıyorum. Çok acı yaşadım artık bir şey acıtmaz derken şu an canım çok acıyor. Çok yorgunum. Hayatımı stabil tutmaya çalıştıkça alt üst oluyor. Yoruldum sürekli ayağa kalkıp tekrar denemekten...
Düzenleme isteyen arkadaşlar için daha ayrıntılı anlatmaya çalıştım=
Geçtiğimiz nisan ayında eşim Viyana' ya bir kongreye gitmişti. Orada bir cluba gidiyor ve çok yüksek miktarda kredi kartından ödeme yapıyor. Ben ekstreyi incelerken fark ettim. Arkadaşların hesabını ben ödedim dedi. Pek üstünde durmadım. Aslında eşim olacak kişi o gece çok fazla içmiş ve ne cesaretle bilmiyorum otel odasına bir kadınla dönmüş. Arkadaşı odaya girerken bu ikisini görmüş, fotoğrafını çekmiş. 6 aydır bana söylemek için kendini yiyormuş ama en son hamile olduğumu eşim söyleyince kendini tutamamış ve geldi gösterdi fotoğrafı. Ben de ekstreyi ve fotoğrafı çıkartıp önüne koydum. İnkar etmeyi denemedi bile. Tek gecelikmiş. Zaten doğru düzgün hatırlamıyormuş. Hataymış. Bebek için bir şans vermeliymişim.
Kafam çok karışık ama böyle anlatabilirim.
Ben çekerim mesela. Aldatılan kadının bilmeye hakkı var, hem de mahkemede delil olur diye.İki dakika oturup düşünün
Adam Otel odasına girerken kadınla
Biri fotoğraf çekiyor
Hangi birimiz çeker bu fotoğrafi
Benim işim olmaz deriz değil mi
Kim çeker peki?
Adamla önceden beri ilişkide olan kadın çeker gözü olan kadın çeker
Düşünüyorum da tek gecelik miydi yoksa uzun soluklu mu çok da tın...
Bu noktayı çözsek:)
Belki hamile oldugunda onu bırakamazsın dıye dusunmus olabılır ancak bunu yapan ve bu kaar sogukkanlı olan bır adamın cocuğu ve sizi hakettıgını dusunmuyorum yolunuza kendınız devam etmelısınız yapı olarak bu karakterde olan birine bir sans verıldıgınde ıyı kullanaması oldukca yuksek tekrar uzulen sız olmayınBeni çok iyi tanıyor, affetme gibi bir durumum olmadığını biliyor. Özür diledi güya ama evden ben gitmeyeceğim, yarın ben işten gelmeden gider misin dedim, sadece ' tamam' dedi.
Belki de kafasında bitirdi çoktan ama o zaman neden hamile kalmamı bu kadar istedi?
ne kadar dogru bi laf ...Onun icin her seyim dedigin anda senin hayatin bitmis zaten.
aynen ben de bi an oyle hissettim...Nedense bilmem yazdıklarınızı okuyunca içimde bir his o arkadasa resmi göstermesini eşin istemiş gibi hissettim
Esinin sakinligi hemen kabul edisi belki böyle hissettirdi
sanki kocası ve bu bayan arkadaş arasında bir şey var gibi... Yani düşünüyorum aldatılan her insanın bilmeye hakkı var ama fotoğraf çekip 6ay gösteremeyen insan hamileyken hiç gösteremezdi, diye düşünüyorum. Bu işin altından bi çapanoğlu çıkacak benceaynen ben de bi an oyle hissettim...
sanki bilerek kadina "resmimizi cek beni aldatti diye dusunsun benden bosansin"der gibi..
hani sanki "bu yolla ancak karim beni bosar"der gibi..
sanki adam bu evliligi istemiyor gibi.
zaten hic bi ugras da yok.
kinu sahibi git diyor adam tmm diyor.
insan bi ikna etme cabalarina girer.di daha olmaz tovbe der aglar zirlar falan...
( kesin boyledir demiyorum bi anlik his sadece.kinu sahibinin anlatis sekli belki boyle düşündürdü bana )
evet canım çok haklısınBana durum ilginç geldi. Şöyle ilginç geldi; eşin kongrede böyle bir şey yaptı diyelim fotosunu çeken kişi bunu hangi amaçla çeker? Ortak arkadaşınızsa anlarım yani sizi korumak isteyebilir ama eşinizin iş arkadaşı bunu niye yapsın? Özellikle erkekse hiç uğraşmaz diye düşünüyorum tabii başka planları yoksa. Bunu çeken kadınsabenyeniyimgaliba nın dediği gibi insani sebeplerden yapmış olabilir amaaa işin altından başka şeylerde çıkabilir. Eşinin bu kadar sakin olması hemen kabul etmesi falan da ilginç. Bilemiyorum bu hikayede oturmayan bir şeyler var konu sahibi. Olabildiğince sakin kalıp büyük resmi görmeye çalış derim. Boşanıp boşanmamak sana kalmış. Normal şartlarda boşanmak en mantıklısı ama zor bir hayatın olmuş ayrıca hamilesin. Kendini nasıl mutlu edeceksen öyle yap.
aynen bence de .ben fotoyu cekip ustelik de hamile bi bayana cektigi fotoyu vermesini tuhaf karsiladim.sanki kocası ve bu bayan arkadaş arasında bir şey var gibi... Yani düşünüyorum aldatılan her insanın bilmeye hakkı var ama fotoğraf çekip 6ay gösteremeyen insan hamileyken hiç gösteremezdi, diye düşünüyorum. Bu işin altından bi çapanoğlu çıkacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?