Hayattaki en büyük şansım dediğim eşim, hamileyken aldattı

Nedense bilmem yazdıklarınızı okuyunca içimde bir his o arkadasa resmi göstermesini eşin istemiş gibi hissettim
Esinin sakinligi hemen kabul edisi belki böyle hissettirdi

Amaaan yetti ya diyesim geliyor artık... Yok tek gecelik , yok sadece cinsellik , yok bir anlık zaaf ...

Aldatma hikayelerinin hepsi mide bulandırıcı geliyor bana .

Zayıf ve iradesiz bir beynin işi .

Kimi gönlüm kaydı ...boşluktaydım affet der.
Kimi alkollüydüm...hatırlamıyorum affet..

Şans ne ya ? Bi şans daha ver ...

B..k yiyenin evladı evliliğin altına dinamit koyan sen ... fedakarlık yapıp şans verecek olan ben !

Neyse arkadaş , bunlar benim düşüncem . Sen unutup, üzerine bir sünger çekebileceksen verirsin şansını .

hayatini biliyorum. cok zor bir karar. sakin ol. esin suanda nasil durumda.
ya linc edilicem belki ama erkekler sekse bizim baktigimiz acidan bakmiyorlar.
bir de bence o arkadas cok da arkadas degil uzak dur.
esinle guzelce konus. hemen kestirip atma. hakkinda hayirlisi.
bebegini saglikla kucagina al...

Az konularınıza bakıp hatırladım sizi. Ailenize rağmen kariyer yapıp kardeşinizi de yanınıza almışsınız güçlü bir karakteriniz var, bu aldatmayı da en az hasarla atlatmanızı diliyorum. Çocuğunuzu sağlıcakla büyütün inşallah, sevgiler.

Benim eşimde evliyken ailevi sorunlar yüzünden beni 6 ay boyunca aldattı doğru düzgün eve gelmedi bile kadının evinde kalmaya başladı en son ben dayanamadım boşadım şimdi köpekler gibi pişman arkamda dönüp duruyor benim çocuğum yoktu ve Yen'i evliydim üstelik bence bebeğin için bir şans vermelisin eşin bir hata yapmış belli ki ve farkında benim eşim ise bilerek isteyerek eve gelmeyerek ona ulaşmamı engelleyerek yaptı ve ortada bir bebek var tek gecelik ve başka bir ülkede olmuş bitmiş birşey benim gibi her gün gözünün önünde göreceğin biri değil eşin anlattıklarına göre seni seven ve iyi birine benziyor o yüzden tek bir şansı hakediyor

Ben seni hatırlar gibiyim
hem madfi hem manevi epey güçlü bir kadınsın....o yüzden rahatlıkla boşan diyorum
çünkü eskisi gini güvenmeyeceksin eşine ve sen buna tahammül edecek biri değilsim

İki dakika oturup düşünün
Adam Otel odasına girerken kadınla
Biri fotoğraf çekiyor
Hangi birimiz çeker bu fotoğrafi
Benim işim olmaz deriz değil mi
Kim çeker peki?
Adamla önceden beri ilişkide olan kadın çeker gözü olan kadın çeker
Düşünüyorum da tek gecelik miydi yoksa uzun soluklu mu çok da tın...

Bu noktayı çözsek:)

Ben çekerim mesela. Aldatılan kadının bilmeye hakkı var, hem de mahkemede delil olur diye.

Bana durum ilginç geldi. Şöyle ilginç geldi; eşin kongrede böyle bir şey yaptı diyelim fotosunu çeken kişi bunu hangi amaçla çeker? Ortak arkadaşınızsa anlarım yani sizi korumak isteyebilir ama eşinizin iş arkadaşı bunu niye yapsın? Özellikle erkekse hiç uğraşmaz diye düşünüyorum tabii başka planları yoksa. Bunu çeken kadınsa benyeniyimgaliba nın dediği gibi insani sebeplerden yapmış olabilir amaaa işin altından başka şeylerde çıkabilir. Eşinin bu kadar sakin olması hemen kabul etmesi falan da ilginç. Bilemiyorum bu hikayede oturmayan bir şeyler var konu sahibi. Olabildiğince sakin kalıp büyük resmi görmeye çalış derim. Boşanıp boşanmamak sana kalmış. Normal şartlarda boşanmak en mantıklısı ama zor bir hayatın olmuş ayrıca hamilesin. Kendini nasıl mutlu edeceksen öyle yap.

Belki hamile oldugunda onu bırakamazsın dıye dusunmus olabılır ancak bunu yapan ve bu kaar sogukkanlı olan bır adamın cocuğu ve sizi hakettıgını dusunmuyorum yolunuza kendınız devam etmelısınız yapı olarak bu karakterde olan birine bir sans verıldıgınde ıyı kullanaması oldukca yuksek tekrar uzulen sız olmayın

Ben iyi kokular almadim bu kadindan. 6 ay bekleyip soyleyemeyen kadin senin hamile olduğunu öğrendikten sonra gelip de soylemez. Soyleyememe sebebi seni uzmekten korktugu icin afallayip kararsiz kalip cesaret edememesi olabilir ki boyle hisseden biri hamileligini ogrenince mudahil olmazdi. Ne olursa olsun bilmesi gerek diyen kadin da 6 ay beklemezdi. Bu işte bir iş var.
Kocanın extrelerini inceleyebiliyorsun senden gizlisi saklisi yok demek ki. Kaldi ki iliskinizde ve sende esinin de cok emegi var anladigim kadariyla.
Bu yurt dışı toplantilarinda alkol alınıyor maalesef. Cok fazla alkol almış ve tam olarak da hatırlayamadığı bisey yaşamış.
Erkeklere sunulan dunya ile bize sunulan dunya bizim toplumumuzun algisinda cok farkli. Biz kolay kolay aldatmayiz bize dayatilan normlar da bunu destekler. Erkekler ise kendilerine sunulan rahat ozgur toplumsal normlar altinda sadik kalabilmek icin resmen caba gösterirler.
Insanlarin kilibik diye dalga geçildiği capkin diye ovuldugu bir toplumdayiz maalesef.
Esin hata yaptigini kabul ediyor ve cocugunuz icin bir sans istiyor. Babasiz yasamak cocuk icin de kolay değil. Sadece kendi acinizdan bakmayin. Siz elbette ki ayakta kalir bu işi kotarirsiniz ama çocuğun siz ne yapsaniz da bi yani hep eksik kalacak.
Bosanmayin diyemem. Hosgorun hele hic diyemem. Zira bu atlatilmasi zor ve doğru tepkiler verilmezse tekrarlamasi olasi bi travma. Bence ama sırf daha önceki emekleri ve cocugunuz icin son bir şansı hak ediyor. Ha lakin duygusal anlamda birşeyleri kaybetmişse kendinize olan sayginizi kaybetmeden bi an önce uzaklasin o ayri. Bence oturup aciklamalarini dinleyin pişmanlığını tartin bicin. Dava açmadan bi iki hafta bekleyin. Ruhunuzu tamir edebilecekse ona bi sans verin. Olmuyorsa da dunyanin sonu degil. Mutsuz bir cift ebeveyndense mutlu bir tek anne her zaman icin daha iyidir.

Bir gr sans dahi vermem ben bukadar sadikken öyle bisey yapsa basarim tekmeyi

O arkadasinda amaci ne olursa olsun iyi yapmis göstermis hergün aptal yerine konuluyordun hatirliyordurdda o kadini hakkinda hayirlisi olsun

Onun icin her seyim dedigin anda senin hayatin bitmis zaten.
ne kadar dogru bi laf ...
gercekten bir erekege cok baglaninca herseyimsin dedikce erkek bu sefer nasilsa beni seviyo benden vazgecemez diye dusunuyo
ve ya siddet gosteriyo ya hor goruyo ya aldatiyo itiyo kakiyo
.....
bi kadinin dogru erkege mukemmel erkege dort dörtlük erekge ihtiyaci yok
sadece ama sadece Allah korkusu olan erkege ihtiyaci var
Zaten bi erkekte ve herkeste Allah korkusu olursa bunlarin hicbirini yapmaz..

Nedense bilmem yazdıklarınızı okuyunca içimde bir his o arkadasa resmi göstermesini eşin istemiş gibi hissettim
Esinin sakinligi hemen kabul edisi belki böyle hissettirdi
aynen ben de bi an oyle hissettim...
sanki bilerek kadina "resmimizi cek beni aldatti diye dusunsun benden bosansin"der gibi..
hani sanki "bu yolla ancak karim beni bosar"der gibi..
sanki adam bu evliligi istemiyor gibi.
zaten hic bi ugras da yok.
kinu sahibi git diyor adam tmm diyor.
insan bi ikna etme cabalarina girer.di daha olmaz tovbe der aglar zirlar falan...
( kesin boyledir demiyorum bi anlik his sadece.kinu sahibinin anlatis sekli belki boyle düşündürdü bana )

B.k yesn.

Ek: Şunu yazmak.istemezdim. Ama hamile eşi aldatmak ne demek. Cok üzüldüm . Umarim cabuk toparlanirsiniz

sanki kocası ve bu bayan arkadaş arasında bir şey var gibi... Yani düşünüyorum aldatılan her insanın bilmeye hakkı var ama fotoğraf çekip 6ay gösteremeyen insan hamileyken hiç gösteremezdi, diye düşünüyorum. Bu işin altından bi çapanoğlu çıkacak bence

evet canım çok haklısın

aynen bence de .ben fotoyu cekip ustelik de hamile bi bayana cektigi fotoyu vermesini tuhaf karsiladim.
kadinin dusmani kadin diye bosuna demiyolar....
bu kadin masum falan degil...
sen dur dur kadin hamileyken ver fotoyu.
benim arkadasimin basina boyle bi olay grlse asla hamileyken soylemezdim kendinden cok bebegini dusunurdum.
simdi kadin allak bullak oldu hamile haliyle....
stres erken dogum sebebi olabiliyo.
insallah oyle olmaz...hamile bi bayanin strese girmemesi lazimken eline fotoyu veriyolar...
konu sahibi her yonlu dusunmesi lazim
ben olsam derdim.
"ne iş durdun durdun 6 ay sonra eelime foto veriyosun senden haz etmedim "derim
bi de sanki adamin fotosu cekilen kadin yani tek gecelik kadin sadece bi figuran gibi...
cunku otel idasindan cikarken ya da girerken her neysr foto cekmek de cesaret isi ....
ben mi safim acaba ama ben o telasla uzuntuyle foto cekmek aklima bile gelmezdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…