Hayattan, insanlardan korkuyorum

hayat herkesin dertlerine üzülecek kadar uzun değil. Devlet hastanesinde bir psikiyatriye gidin , hem psikiyatriye devam edin hem de psikoloğa yönlendirmesini isteyin. Devlet hastanelerinde güzel imkanlar var, maddi durumunuzu beklemeyin.

Fark ettiniz mi bunlarin hepsi olasilik
Gerceklesmis seyler degil
Siz ortada olmayan seyler icin kendinizi uzup duruyorsunuz
Bu sizin kendinize yaptiginiz bir haksizlik
Duyarli olmak empati yapabilmek baskasinin acisini hissedebilmek cok guzel seyler
Ama sizinki cok fazla
Her seye bu derece takarsak inanin yasayamayiz
Uzuntu insani fiziksel ve psikolojik olarak bitiren bir sey kendinizi hasta mi etmek istiyorsunuz baskalari icin?
Siz iyi olmadan baskalarina nasil yardim edeceksiniz?

Duygusalligi filan boş verde kotu hastaliklarin cogu stress ve uzuntuden oluşuyor. Boyle ona agladim, bunu düşündüm diye devam edersen ilerde erken yaşta hasta olursun, ugrasirsin.

Şurada yasacagiz 70-80 sene, belki o kadar bile degil. Tabi ki bencil yasama ama bu kadar sagi solu dusunerek omrunu harcama kendine vak, mutlu olmaya bak. Dunyanin tekrari yok.

İnsan muammadan çekinir hayatta senaryodan oynanmıyor çıkan insanlarda belirli karakterde olmuyor korkmak biraz fazla ama tereddüt çoğu kişide vardır

Evet haklısın herkes seni üzebilir bu özelliklerinle ve tabiiki değişmez ve buna izin verirsen.
Çok empati yapıyor olabilirsin gereksiz beynini seni ilgilendirmeyen olaylarla doldurup enerjini tüketme kendine kalmaz sonra. Bırak kim kimle kavga ediyorsa etsin sana ne eşşek kadar insanların derdi senin derdin olmasın herkes kendinden sorumlu bu hayatta.
Mutlaka bir terapiste git burada okuduğun hiçbirşey sana tam yarar sağlamaz. Bu kadar iyi hassas ve duygusal olman insanların seni rahat sömürmesine ve üzmesine yol açar, önce kendini düşünmen gerektiğini birilerinin kafana çaka çaka yazması lazım. Hayatta herkes ama istisnasız herkes sadece senden alacağı faydaya bakar, sanma ki karşılıklısız ilgi sevgi vs vardır.

Şunu şuraya bırakıp gidiyorum. Düşmez kalkmaz bir Allah var diyerek!

Onerebileceeginiz bi doktor var mi ankarada oturuyorsaniz

Ben istanbul' da yaşıyorum o yüzdrn ankarayı bilemiyorum malesef

anksiyete gibi görünüyor. ben de benzer kaygılar duyuyorum ama anlattığınız kadar etkilenmiyorum. psikolojik destek alın ve etkileri en aza indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…