Merhaba herkese.
Aşırı duygusalım. Aileme, yaşanılan toplumsal olaylara, burada okuduğum olaylara bile üzülüyorum.
Bu kadar kırılgan olmak korkutuyo beni
evlendiğimde türlü olaylar yaşayabilirim
Çocuklarımın bir çok sorunu olabilir
Okuyorum burayı takip ediyorum neler oluyor hayatta bunları bende yaşayacak olabilirim.
Kardeşim evlilik öncesi 7 senelik ilişkisinden ayrıldı
Onlar için senelerdir üzülüyorum, ağlıyorum geceleri
Yeni biriyle tanışamayacak unutamıyacak diye içim içimi yiyor
Diğer kardeşim eşiyle boşanma davası açtı çocukları vardı aynı şekilde kahroldum sürekli çocuk nolcak
Ya başkasıyla evlenirlerse diye düşünüp bunalıma girdim rüyalarıma girerdi.
Evde sorunlar oluyor kardeşlerimden biri 28 29 yaşlarında tabiki babamı üzüyor diye tartışıyorum, bütün gece uyuyamadım ağladım.
Dayılarım birbirleriyle kavga ediyor onuda sürekli düşünüp ağlıyorum anneleri çocukken ölmüş onlar çok sıkıntı çekmiş şimdi niye birbirlerine böyle yapıyorlar diye duygusal düşüncelere dalıyorum adamlar 50 yaşında neredeyse bunu düşünmüyor mu gidip yakalarına yapışmak geliyor.
Kuzenim kekeme okulda onunla dalga geçiyorlardır ileride ya bi kızda onu beğenip evlenmezse diye düşünüp üzülüyorum.
Burda birisi kocam aldatıyor diyo ya da haksız birisine çok aşırı yükleniliyor haksız blle olsa ben onun neler hissettiğini düşünüp üzülüyorum.
Sizce benim piskolojim mi bozuk?? Gerçekten yardım almak istiyorum bazen ekonomik olarak gücüm olduğunda.
Normal mi bunlar? Zayıf olmak istemiyorum bu kadar şeyi düşünmek kafama takmak istemiyorum bazen aşırı tepkiler veriyorum yanımda birisi ağlayınca ona da rahatsız oluyorum.
Teşekkür ederim fikirlerinize.