Ben onu çok seviyorum acı çekiyorumailem üstüme geliyor herşey berbat durumda o da beni en çaresiz hallerimde yalnız bırakıyor
Benim Annem hasta akıl hastası beni ananem büyüttü babam da hep çalışır gece gündüz.. Şimdi ananem beni sevmiyor teyzem var bi tane ananemi bana karşı bize karşı hep dolduruyor çünkü sevmiyor bizi. ..
Ailemle tanışmak istiyor adı konsun istiyormus ama ben böyle bir şeyi nasıl söylerim zamaninda benim adimi çıkarmaya çalıştılar kaçacak diye şimdi söylersem üniversitenin ilk yılından birini bulmuş diye huzur bırakmazlar
Ona anlatsan ailevi durumlarını bu yüzden tanıştıramadığını? Neden bu kadar tanışmak istiyor ki onu anlamadım :44:
Anlattım defalarca sen laf yemekten korkuyorsun diyor
Iyi de bunda kötü bir şey yok ki. Allah'ın emriyle ciddi adımlar atmayı istemesi kadar doğal ne olabilir ki? Kimin ne dediği bu kadar umurunuzda olmasın karşınızdaki kişi ne güzel ki ciddiymiş. Neden huzur koymasınlar ki en doğrusu olur tanıştırmak.Ailemle tanışmak istiyor adı konsun istiyormus ama ben böyle bir şeyi nasıl söylerim zamaninda benim adimi çıkarmaya çalıştılar kaçacak diye şimdi söylersem üniversitenin ilk yılından birini bulmuş diye huzur bırakmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?