hayattan soğudum yaşamak istemiyorum :(

Ailen cok anlayisli da olsa askere gidip gelmemis okulunu bitirmemis işi gücü yok boyle bir adami ailenin karsisina nasil.cikaracaksin .
Senden soguyorsa sende desene neyle aile kurmayi dusunuyor . İşsiz güçsüz adama kim kiz verir.
Aman diyeyim bunalip.kacayim falan demeyesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annem akıl hastası. Ama ben annemden usandigimi söylemedim okuyacaksaniz baştan okuyun hepsini yarim yamalak okuyup yalgilamayin

emredersin
tövbe ya
sanki baştan düzgün anlatmış da
akıl hastası olduğnu ben de okudum
sormak istediğim şey bu rahatsızlık çok mu zahmet veriyor güçlük çıkarıyor
neyse bişey demiyorum daha fazla

Son düzenleme:
Ben sana yakınlaşmaya calistikca sen uzaklaşıyorsun diyor. Bana seviyorsan kacarsin bile dedi. Ben ne seni ne ailemi ne okulumu kaybetmek istemiyorum dedim

bu kadar üzme kendini, belliki akilli bir kizsin tartip düsünüyorsun, senin bir sucun yok bu konuda tanistirmak icin daha erken daha yeni baslamissiniz okula, ne acelesi varki, senin suan ilk sirada okulun olsun birde ögrenseler okutmazlar diyorsun. böyle hemen soguyacaksa birak sogusun. baskalarinida tanirsin ama bu degerli zamanlarin geri gelmez. aileni de karsina alma. hepimiz biraz yalniziz bir türlü direniyoruz iste hayata karsi. bozma moralini bu kadar zamana birak olmuyorsada zorlamamak gerek.

İşi gücü var askerliğini de yapmış sadece birikimi yok

Biliyorum eğer kaderimde varsa zaten olur. .. ama ben acı çekiyorum ağlıyorum ağlıyorum elimden birşey gelmiyor yapacak bir şey de yok köyde yaşıyorum kafami dağıtmak için dışarıya bile çıkamıyorum düşünüyorum düşündükçe ağlıyorum delirecek gibi oluyorum

Okul hayatini yasa geleceğine odaklan sakın duygusal düşünüp okul hayatını 2 yönden de bitirme... Ailenle tanistirsan da tanistirmasan da cevrendekilerin ve ailenin seni uzmesine izin verip eğitim hayatini zora sokacaksin..
Derdinden anlamayan adamın yaninda isi olmamalı zaten... İs hayatına atılmaya başladığında yani gerçek hayata o zaman seni gerçekten sevecek güçlü bir birey bulacaksın yaninda... Pişman olmamak için bir an önce okuldan mezun olmaktan başka bir şey düşünme lütfen kendini toparlamaya çalış dağıtmaya değil... Seni gerçekten seven adam senin iyiliğini düşünür ve her daim yaninda olur zaten

Haklısınız ama ben çok yalnız hissediyorum kendimi biri olsun istiyorum beni hep seven hep destek veren çok mu şey istiyorum ben

Ne garip ben dunyanin bi ucundayim sen diger ucunda
ama senin kalbine kelimelerimle dokunmak istiyorum
cok samimi ve daginik buldum konunu :)
erkek arkadasinin sana baski yapmasina izin verme
erkek arkadasin neye guvenerek tanismak istiyorki okul yillarinda birde
eliniz bi ekmek tuttsun once
beyninin sozunu dinle
ayrica bukadar sene kacmamissin bu yastan sonra kacacak biride olmazsin sanirim
bunu soyleyen erkek arkadasini hic sevmedim dusuncesizlik yapiyor

Haklısınız ama ben çok yalnız hissediyorum kendimi biri olsun istiyorum beni hep seven hep destek veren çok mu şey istiyorum ben

Belliki sevgilin sana destek cikmiyor... Sana destek degil köstek oluyor.. hayatinda böyle biri olmasa bence daha iyi, bir derdin yok olmus olur, yükün hafifler.. Sirf sevgi aradigin icin kendini yanlis kollara atma...
Su an sana zor gelebilir ama inan bana zamanla dogru bir karar aldiginin farkina varicaksin..
Düsüncelerine, fikirlerine en önemlisi hayatina saygisi olmayan bir insandan evlilikte hic birsey bekleyemezsin... Dedigin gibi üzerinde söz sahibi olmaya calisiyor.. hic birzaman lafinin bir degeri olmayacak. O yüzden iyi düsůn tasin..

O okumuyor çalışıyor uzman Çavuş. En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla hatta babasi da çok istiyordu ailemle tanışmayi anlattım babasi anlayışla karşıladı ama o illa tanistiracaksin diyor ben babasını aradım söyledim babası da onu vazgecirmeye calisti diye bana kızıyor ben sana yakınlaşmaya calistikca beni vazgecirneye çalışıyorsun diyor

Ben de ayni şekilde hep gerçek sevgiyi aradım hep birilerinin peşinden suruklendim ama sonra hepsi saçma sapan bir şekilde bitti insanin inanasi gelmiyor o ask dolu bakışlar sevgi sözcuklerinden sonra saçma sapan nedenden dolayı bittiğine ama iyiki de bitmiş diyorum hepsi için okul bitiminde aklımda hic olmayan biri ile çıkmaya başladım onu sürekli sinadim ve beni sevdiğine emin oldum suan cok mutluyuz çok şükür... 4 yili astik. Her ne olursa olsun ilişkide sevgi kadar karşılıklı anlayis daha çok onemli... Eğer sen kendi tavrını ortaya koymayip onun peşinden gidersen bu sürekli boyle devam eder ve kendi hayatını yasayamazsin... Şuan çok zor için içini yiyor seni çok iyi anlıyorum ama henüz eğitim hayatının başlarındasin sen kendi ayaklarını yere ne kadar sağlam basarsan ileride yaşayacağın veya yasadigin ilişkiler de o kadar sağlam olacak.

Arkadasim kizma bana o cocugun hic sevmedim
bu cocuk sana cektirecek,sen simdi seni seviyorda seni zorluyor zannediyorsun ama bas baya baski kurmaya calisiyor
anlayisli degil
sogu ondan
ben sevmedim
tabi senin hayatin ama senin hayatin icin sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…