Sen haklısın ama ailen katıysa bu konuda işler daha da sarpa sarar.
Kim, kime ne söylüyor? Okul bitince iş bulup yanlarından ayrılamaz mısın?
Çok katı onlara göre kızları sevemez aşık olamaz eğer olduysa onu şiddet uygulayarak vazgecirneye çalışırlar konuşarak değil
Durmuycam ki zaten. Okul bitsin bir daha uğramam buralara annem çok hasta olduğu için katlaniyorum şimdi
Böyle bir ailenin karşısına da erkek arkadaşınla çıkılmaz haklısın. :26: Bunları biliyorsa anlayış göstermeli aslında sevgilin
Bana dediği tek şey laf yemekten korkuyorsun diyor evet korkuyorum... ama anlamıyor
Geçmiş olsun annene, söyle sevgiline işte bitir okulunu yeni bir hayat kur kendine sevgilin de olsun içinde. Neden anlamıyor durumunu ona çok kızdım.
Sana bu yüzden anlayış göstermeyen birisi yarın öbür gün başka bir şey olduğunda arkanda durur mu? Seviyorsun tamam ama o da seviyorsa mücadele etmesi gerek ki bence mazeretin de çok haklısın.
Ben sana yakınlaşmaya calistikca sen uzaklaşıyorsun diyor. Bana seviyorsan kacarsin bile dedi. Ben ne seni ne ailemi ne okulumu kaybetmek istemiyorum dedim
Bana sizi büyüten birinin sizi sevmediğine sittin sene söyleseniz inandıramazsınız.
İnsan emek verdiği kişiden kötü bile olsa bir anda vazgeçemez.
Beni de ananem büyüttü ( bir dönem) benim annem de sinir hastasıydı ama ananem için ben bir taneydim .
He bak teyzen konusun da haklı olabilirsin doldurmaya çalışıyor olabilir ama sanmıyorum ki ananen etkilensin bu söylediklerinden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?