hayattan soğudum yaşamak istemiyorum :(

Çok Caresizim yalnızım kimse yok bana destek olacak ailemle aram iyi olsaydı o olmazdı ki hayatimda ben tutunacak dal ariyordum o çıktı karşıma sevdim sevildim çok güzel gunlerimiz geçti. Ama sırf ailemle tanistirmiyorum diye biranda soğudu benden birkaç gün konuşmak istemiyorum dedi

sırf bu yüzden seni bırakıp gidiyorsa sorunlarını anlatmana rağmen sana sırt dönüyorsa bırak bence ilerde nasıl güveneceksin bu adama şimdi yanında olmayan sonra hiç yanında olmaz. en ufak zorlukta kaçıyor baş edemiyor sana destek olmuyor..

Şuan tanistiramam okulu birakmama bile sebep olabilirler bu yüzden anlamiyirsunuz benim arkamda kimse yok herkes uzerimde söz sahibi olduğunu zannediyor

Yalnız ve çaresiz değilsin. Lütfen böyle düşünüp daha da çok içinden çıkılmaz bir hale getirme kendin için bu durumu. Mutlaka bir yolu vardır. Güzelce konuşun. Erkek arkadaşının tanışmak istemesi kötü bir şey değil. Sanki daha sonra tanıştığında ne zamandır konuştuğunuzu öğrenmeyecekler mi? Iyice tanıyın ve eğer gerçekten gelecek kurabileceğiniz kişi oysa birileri ne der diye düşünmeyin ailenizle tanıştırın. Öyle olunca kimse laf edemez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
anneanneniz neden sevmiyor sizi ?
Ciddiyete geçsin istiyorsun okul,askerlik ?

Çok katı onlara göre kızları sevemez aşık olamaz eğer olduysa onu şiddet uygulayarak vazgecirneye çalışırlar konuşarak değil

Böyle bir ailenin karşısına da erkek arkadaşınla çıkılmaz haklısın. :26: Bunları biliyorsa anlayış göstermeli aslında sevgilin

Durmuycam ki zaten. Okul bitsin bir daha uğramam buralara annem çok hasta olduğu için katlaniyorum şimdi

Geçmiş olsun annene, söyle sevgiline işte bitir okulunu yeni bir hayat kur kendine sevgilin de olsun içinde. Neden anlamıyor durumunu ona çok kızdım.

Bana dediği tek şey laf yemekten korkuyorsun diyor evet korkuyorum... ama anlamıyor

Sana bu yüzden anlayış göstermeyen birisi yarın öbür gün başka bir şey olduğunda arkanda durur mu? Seviyorsun tamam ama o da seviyorsa mücadele etmesi gerek ki bence mazeretin de çok haklısın.

Geçmiş olsun annene, söyle sevgiline işte bitir okulunu yeni bir hayat kur kendine sevgilin de olsun içinde. Neden anlamıyor durumunu ona çok kızdım.

Ben sana yakınlaşmaya calistikca sen uzaklaşıyorsun diyor. Bana seviyorsan kacarsin bile dedi. Ben ne seni ne ailemi ne okulumu kaybetmek istemiyorum dedim

Ben sana yakınlaşmaya calistikca sen uzaklaşıyorsun diyor. Bana seviyorsan kacarsin bile dedi. Ben ne seni ne ailemi ne okulumu kaybetmek istemiyorum dedim

Sakın sakın kaçarsan her şey daha kötü olur. Erkek arkadaşın ne yapmaya çalışıyor anlamadın ama ona duyduğun sevginin seni yanlışa itmesine izin verme.

Bana sizi büyüten birinin sizi sevmediğine sittin sene söyleseniz inandıramazsınız.
İnsan emek verdiği kişiden kötü bile olsa bir anda vazgeçemez.
Beni de ananem büyüttü ( bir dönem) benim annem de sinir hastasıydı ama ananem için ben bir taneydim .

He bak teyzen konusun da haklı olabilirsin doldurmaya çalışıyor olabilir ama sanmıyorum ki ananen etkilensin bu söylediklerinden .

Afedersiniz ama annenizin rahatsızlığı nedir bu kadar usandırıcak

Keşke öyle olsaydı da ben arkamda ananem var diyebilseydim keşke. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…