Hayattan soğudum, yeter artık....!!!

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
46
Kocaeli
Kızlar merhaba , 21 yasındayım ankarada öğrenciyim 2 senedir..Çok mutsuzum ankarayı sevmiyorum en ufak bişey için bile paran olması lzm burda durumum cok iyi değil hadi onu geçtim bi şekilde halledilir..Ama ankaradan ve okulumdan nefret ediyorum ankaraya hiç alışkın olmadığıım içindir belki. Ben deniz kenarında büyüdüm, sahil kokusu, küçük bi kent ve samimi insanlar, burası büyük gelior, ve de soğuk, Çok soğukk!!....
Okul çoook ama çok zor, yapamıyorum. Her allahın günü ödev sunum proje, 8 saat ders..Hiç birşeye vakit kalmıyor, okuldan kalan vaktimi de küçücük yurt odasında bilgisayar basnda geçiriorum, başka bişey ypmıyorum..2 senedir bu sekilde yasıyorum kzlar...Bıktım artık,,hayattan soğudum 2 yıldır ot gbi yaşamaktan ankaranın soğuğundan derslerden herşeyden bıktımm!!...Okulu bırakmayı dusundum evime dönmek istedim oda olmuyor!!...Bi çıkış yolu bulamıyorum hayattan zerre kadar keyif alamaz oldum..
Yaşamak için bi nedenim yok mutlu olmak için keyif almak için..Sürekli mutsuzum yalnzım .Böyle hayatmı geçer!!!!
Universite demek eglence yeni bi yasam yeni insanlar mutluluk keyif gencliğini yasamak demek ama ben hayatımı yaşayamıyorum daha 21 yaşındayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi..Yaşlandım çöktümm!!...Napıcam ben kızlar bi okul için bütün gencliğimi güzelliğimi mutluluğumu ve yaşama sevincimi harcamam mı lazıım?? Eriyip gidiyorum günden güne, YAŞAMIYORUM!!..nefes alıyorum ama yaşamıyorum ...ölmek istiyorum !!!!!!!!
yardm edin akıl verin nolur cok mutsuzum evime dönmek istiyorum....

2 yılın bitmiş sanırım 2 yılın daha var hiç mi iyi arkadasın yok kafa dengi olmayınca skılman doğal ne bilyim sevgili falan yap o kdar okumuşsun 2 yılını çöpe mi atacan yazık olur sonra pişman olursun keşe dayansaydım diyee

Bence bu herkeste olabilecek bişey... yani geçici birşeydir inşallah... 2 senen kalmış zaten biraz daha dişini sıkmaya çalış kendine hobiler falan bulup onları uygulamaya çalışabilirsin..

geçmiyoo işte 2 senedir böyleyim butun gun bilgisayar sigara bilgisayar sigara okul ders ..hayatmda baska bişey yok burda kalmaya devam edersem 2 sene daha böyle gecicek ..okulm 1 sene uzadı ztn mezun olduumda 24 yasına gelmis olucam ozaman da gencliğm coktan bitmiş olucak böyle olmasını istemiorum eve gıtmek herşeyi bırakmak istiyorum!!!!..oooof of.... size de olmadı mı??!

bir ankarali olarak neden ankaradan bu kadar nefret ettiniz anlayamadim,
hic mi kafa dengi arkadasiniz yok,ankara guzeldir gezip dolasacak yeri coktur,
tabi cevrenizde arkadasiniz olmasi onemli eger yanlizsaniz hangi sehirde olursaniz olun sklrsiniz,
birde soguk her yerde var ski giyin usutme kendini

Üniversite sinema gezmek vs değilki.Tabiki sinema gezmek var ama okul bittiğinde meslek sahibi olacaksınız..Hem 24 genç.Ben bile gezer sinema vs giderim.Bunu için okulunuzu ziyan etmeyin derim

sen yine ankarada okuyosun benim okudugum yer berbatti.kucucuk bir ilce ve yabani insanlar.universite okuyan kizlara resmen kotu yollu kiz olarak bakiolardi.gece disari cikmak imkansizdi.butun gunumuz hafta sonlar yurtta geciodu.sevgilim dersen benden 15 saat uzaktaydi vs vs....

senin sözüne bakarsak benim çoktan bitti gençliğim 25 yaşındayım ve buyıl mezun oluyorum :) hemde senin soğuk dediğin o ankaradan daha soğuk biyerden - 'leri gören doğunun küçük bir şehrinden ya ben napayım okul yurt arasında mekik dokuyarak hiç bir imkanı olmayan adeta unutulmuş bu şehirde geleceğim için sabrediyorum.haline şükret arkadaşlık denen bu kelime bile yok olmuş buralarda.

sanki benim üniversitemi anlatmışsın.

canım hangi okuldasın bölümün ne senin? Ben de Ankara'da okudum ama hiç öyle şeyler hissetmedim. İnsanın kendi elinde bazı şeyler sen kendini çekiyor musun arkadaşlarından? ya da önyargılarından kaynaklanıyor geldiğim şehir gibi değil aynı tadı alamam dersen olmaz zaten güzelliklerini göremezsin.

sanki benim üniversitemi anlatmışsın.

yani konu sahibi arkadas ankara guzeldir gezilcek yeri vardir insanlari medenidir.bunalirsan aksam vakti de olsa cikip bi dolasirsin.abartma bu kadar.soguk olabilir ama erzurumda okuyanlar falan ne yapsin di mi ama??kiymetini bil bence.

Ah cnm ah,keşke o yıllara dönebilsemde tek derdim sınavlar derslerim olsa.Okulunu bırakma ,hayata hazırlanıyorsun eline iyi bi fırsat geçmiş,güzelce okulunu bitir,güzel günler seni bekliyor olacak,biraz sabır

arkadasm az da olsa var. ama yetmiyo iste ben yapamıyorum burda ankara güzel zaten ona lafım yok ama okulum cok agır hiçbişeye ayırıcak vaktim kalmıor bide cok souk cıksan da keyif alamıyosun zaten iice odama kapattm kendimi suanda da aglıyorum onceden böyle değildim hayatımı yasardım mutluydum ama simdi cöktüm aynalara bakamaz oldum...!!.....

al bendende o kadar, benim okulumda küçücük bi ilçedeydi, hatta köy bile diye bilirim, üni. öğrencilerine kötü gözle bakarlardı burnumuzu çıkaramazdık dışarı.

sen ankara gibi bi şehirdesin orayı bilen biri olarak tek başına bile dolaşabilirsin. kapalı alış-veriş merkezleri var. tek başına yemek yiybilir, sinemaya gidebilir, alış-veriş yapabilirsin ve kimsede ne yapıyon demez. yat kalk dua et de bence. ne güzel Ankarada bi üni. de okuyorsun. 2 yıl sonra mezunsun. elinde bi mesleğin olacak. hadi bıraktın diyelim. bu seferde iş bulamayacaksın, elinde gezecek tozacak paran bile olmayacak. ailenin eline bakacaksın. şimdi masraflarını karşılarlar ama okulu bırakınca aynı şey olmayacak. kadın isterse her yaşta güzel olabilir. 2 seneyle çok şey kaybetmezsin..

hayattan soğudunuz..
insanlar sizin yerinizde olabilmek için gece gündüz çalışıyorlar.
siz o parasızlığı yaşamamak için okuyorsunuz zaten.büyük şehirde üniversitedesiniz..bence şükredecek çok şeyiniz var..
bu hayatta neler var hiç kulak verip duydunuz mu?
6yıldır memlektimden ayrıyım ben..deniz kenarı bir şehir hem de..
önce anadoluda bir ilde okudum iki yıl..hem de ilçesinde.kış oldu mu valizlerle popo üstü düşerdim buzlardan..
tek bir kafesi vardı kahve gibi.hep evdeydim.
okul uzadı bitti ben kendime geldim hazırlandım ve dgsyle 4 yıllığa geçtim.
nasıl mı?eskisinden belki daha iyi ama büyük şehirde değilim..buraya geldim geldiğim gün annem babam ayrıldı ve ben o yıl intibaktım 2dersten fazlası kalırsa okuldan atılıyordum,3 dersim kaldı yaz ookulunda verdim ve o yıldan son sınıfa kadar yüzdelik dilime girdim.nasıl mı?
haftada bir gün çarşıya çıktım eksikleri aldım.yaptığım tek şey,uyandığımda yanımdan defteri alıp çalışmaya başlamaktı.
memlektime ilk geldiğimde zaten yabancı bi yerden gelmişim anne bi yerde baba bi yerde..
ama şuan Allah'ıma şükür okuyorum elim ayağım tutuyor.burayı nasip ettiği için hep şükrediyorum.klasik olacak ama emeksiz yemek olmaz.
çaba sarfetmezseniz Allah da size yardım etmez.
kusuruma bakmayın size kızarak yazmadım..ama insanların ne sorunları var.bunları büyüteceğinize bulunduğunuz yerin kendinizce tadını çıkarın,derslerinize ve Allah'a sarılın!o zaman daha çok huzurlu ve mutlu olacağınıza inanıyorum.

eve gidince nolucak sanki.. o gormek,kokusunu duymak istedigin deniz sana diplomani mi vericek?ayy arkadasim sen derslerden cok bunalmissin herhalde..ben 3 yil once mezun oldum 22 yasinda,inan daha bu sabah dedim ogrenci olmayi cok ozledim diye..univeriste bitince daha beter depresyona girersin..yasadigin anin tadini cikar..herkes sen gibi sansli degil,ulkenin en ucra koselerinde egitim goruyolar..ki senin imkanlarin daha fazla..haline sukretmeyi ogrenmelisin

Canım az daha dayan bak 2 sene bitmiş bir senede uzamış 3 senen kalmış okulun bitmesine. Okulunu uzatmamış olsaydın notlarını yüksek tutarak yatay geçiş yapabilirdin şekerim.. Burda pek fazla çare varmış gibi gözükmüyor dayanacaksın. Ben hiç Ankara'ya gitmedim o yüzden bilemiyorum tabi ortam nasıldır ama İstanbul'da olupta senin durumunda olanlarda var. Derslere sarılıp en kısa zamanda okulu bitirip yaşadığın yere geri döneceksin hayatım çözüm bu. Sakın okulu bırakmayı düşünme sonra çok pişman olursun, şehir soğuktu, sosyal aktivitem yoktu, arkadaşlarımla vakit geçiremedim diye yakınırsın, sonra bunlar boş sebeplermiş keşke okusaydım dersin canım, bunlar başa çıkılmayacak sorunlar değil. Mantıklı düşün biraz... Bu arada hangi bölümde okuyorsun..

Son düzenleme:

canim niye agliyorsun ya aglama,galiba okulunu sevmiyorsun sen okudugun bolum istedigin bolum degil mi `?
mutlu dusun hersey guzel olur ama karamsar dusunursen bunaldikca bunalirsin herseyden

demek doğuda küçük bi şehirde olsan iyice bunalıma girceksin :) canım soğuk soğuk diyorsunda doğudakiler napsın:) okulun sıkmış bence seni bütün gününü kaplıyor gibi ama onada bi çözüm bulamayızki arkadaşların nasıl katlanıyor onlarla hiç konuştun mu ?

üniversitelerin amacı değişmiş galiba,:26:insan kendisi huzursuzsa nerde yaşarsa yaşasın gene mutlu olamaz.sen okulunu bırakıp ailenin yanına gidince mutlu olacağını mı zannediyorsunsen önce zihnini değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…