Hayattan soğudum, yeter artık....!!!

daha yolun çokk başındasın bunu dert etmemelisin sakın bırakma öss yi kazanmak koly değil bilirsin. sırf bu sebebdetn bırakma okulunu topluma gir ortam yap arkadaşlarını doğru seçmeye çalış tabikide. 2 senen bitmiş ve 2 senen kalmış geriye,
günler geçiyo bir şekilde hepimizzin öyleee haYATTda her zaman mutlu olacağız diye bişi yok bir gün ii geçer bir kötü geçer yani 2 sene daha sabret derim o zman senin için herşey daha güzel olacağına inanıyorum...

daha yolun çokk başındasın bunu dert etmemelisin sakın bırakma öss yi kazanmak koly değil bilirsin. sırf bu sebebdetn bırakma okulunu topluma gir ortam yap arkadaşlarını doğru seçmeye çalış tabikide. 2 senen bitmiş ve 2 senen kalmış geriye,
günler geçiyo bir şekilde hepimizzin öyleee haYATTda her zaman mutlu olacağız diye bişi yok bir gün ii geçer bir kötü geçer yani 2 sene daha sabret derim o zman senin için herşey daha güzel olacağına inanıyorum...

:46::46::46::46: bravo katılıyorummmmm :31::31::31:

Benim yeğenim de Mersin'de okuyor,ikinci yılı,birsaat bize.Haftasonunu zor bekliyor;o da çöktüm orda''diyor..Belki de aile sıcaklığındna uzak kalmak zor geliyordur,öyle mi?ablam da uzak bir yerde üni. okurken ilk yıllar zorlanmıştı,neredeyse bırakcaktı,büyük ablam bıraktırmadı.Sonraki yıllar alıştı,poz poz fotolarla geldi.Hatta ordan birini buldu,evlendi:)
Ben konyada okudum.Güzel geçti benim için..Ot gibi yaşıyorum deme,üni okumak güzel birşey,bir daha eline geçmeyecek.Mesleğini eline alınca ,veya okul bitince izinlerde gezersin.Bu bahar gelince Ankara'da gezersin biraz,derslere mola verip..Acaba depresyona mı girdin..Okul psikolğuna bir gitsen..

geçmiyoo işte 2 senedir böyleyim butun gun bilgisayar sigara bilgisayar sigara okul ders ..hayatmda baska bişey yok burda kalmaya devam edersem 2 sene daha böyle gecicek ..okulm 1 sene uzadı ztn mezun olduumda 24 yasına gelmis olucam ozaman da gencliğm coktan bitmiş olucak böyle olmasını istemiorum eve gıtmek herşeyi bırakmak istiyorum!!!!..oooof of.... size de olmadı mı??!

24 yaşında genclıgını bıtmıs olarak goruyorsan ne kötü..2sene dayanmıssın bıraz daha sık dişini..Okulun bittiğinde mesleğin olacak elinde ozaman istediğin her şeyi rahatça yaparsın.Geçirdiğin 2 seneye yazık etme sakın.

yavrum sakin ol, ben de bilkentteyim senin yaşadıklarının hepsini yaşadım ve bitti:27:
Ki ben istanbulu bırakıp gelmiştim ve ben de zor bir bölümdetyim, hoş iç mimarlıktan arklar var ne yaşadıklarını biliyorum.
Dediklerinin hepsini yaşadım, sorunlu oda arkadaşları, yapacak bir şey bulamama, soğuk vs vs.Emin ol şimdi çok alıştım hatta ilerde yüksek bitince ankarada yaşamayı bile düşünüyorum.İlk sene annem her aradığında ağlardım, arkadaşlar bile durma orda gel derdi.Ama hepsi geride kaldı.
Bu bir süreç geçicek emin ol, sen de alışıcaksın.

Son düzenleme:
Back
X