senin sözüne bakarsak benim çoktan bitti gençliğim 25 yaşındayım ve buyıl mezun oluyorum :) hemde senin soğuk dediğin o ankaradan daha soğuk biyerden - 'leri gören doğunun küçük bir şehrinden ya ben napayım okul yurt arasında mekik dokuyarak hiç bir imkanı olmayan adeta unutulmuş bu şehirde geleceğim için sabrediyorum.haline şükret arkadaşlık denen bu kelime bile yok olmuş buralarda.
hepiniz ayrı ayrı cook cok haklsınz kzlar tabiki ama ben dayanamıyorum burda çürüdüm gittim psikolojim bozuldu hergun 4duvar arasnda bi tek bilgisayar ekranına bakarak yaşayın 2 sene boyunca sizin de bozulur psklojiniz sabredeyim sabredeyim diyorum dayanamıyorum bavullarımı alıp gideyim seneye çalısır baska yeri kazanırım diyorum ?? akıl verin evet belki cok cok iyi durumdayım bazı insanlara gore ama bu sekilde hissetmemek elimde değil hergun sabahtan kalkarken küfrede küfrede uyanıyorum bunaldmmm intiharın eşiğindeyim!...
hangi bölümde okuyorsun,sevmiyormusun okugun bölümü :26:
bilkentte okuyorum iç mimarlık şimdi diceksiniz paran var imkanların var okulun güzel falan filan ama inanın hiç öyle değil zar zor okuyorum anca karnımı doyurcak sigara alcak param oluor durumumz ii allaha skür ama kadar da değil.. bölümden okuldan nefret ediyorum burda durmak istemiyorum...duramam kzlar anlayın beni içim çürüyor hergun..her sbh aglayarak gidiyorum derslere..derslerden geliyorum işimiz bitmior 17 18 saat proje yap eşşekler gibi.sonra sıfır uykuyla yine derse git.bu yani başka hiçbişey yok hayatmda 2 yıldır..ve önümdeki 3 yılda böyle gececek.psikolojm gencliğim mahvolms bi halde zar zor mezun olucam.ne gecicek elime? bu guzel zamanlarımı istediğim gibi yasayamadıktan sonra ne manası var ki hayatın..
Kızlar merhaba , 21 yasındayım ankarada öğrenciyim 2 senedir..Çok mutsuzum ankarayı sevmiyorum en ufak bişey için bile paran olması lzm burda durumum cok iyi değil hadi onu geçtim bi şekilde halledilir..Ama ankaradan ve okulumdan nefret ediyorum ankaraya hiç alışkın olmadığıım içindir belki. Ben deniz kenarında büyüdüm, sahil kokusu, küçük bi kent ve samimi insanlar, burası büyük gelior, ve de soğuk, Çok soğukk!!....
Okul çoook ama çok zor, yapamıyorum. Her allahın günü ödev sunum proje, 8 saat ders..Hiç birşeye vakit kalmıyor, okuldan kalan vaktimi de küçücük yurt odasında bilgisayar basnda geçiriorum, başka bişey ypmıyorum..2 senedir bu sekilde yasıyorum kzlar...Bıktım artık,,hayattan soğudum 2 yıldır ot gbi yaşamaktan ankaranın soğuğundan derslerden herşeyden bıktımm!!...Okulu bırakmayı dusundum evime dönmek istedim oda olmuyor!!...Bi çıkış yolu bulamıyorum hayattan zerre kadar keyif alamaz oldum..
Yaşamak için bi nedenim yok mutlu olmak için keyif almak için..Sürekli mutsuzum yalnzım .Böyle hayatmı geçer!!!!
Universite demek eglence yeni bi yasam yeni insanlar mutluluk keyif gencliğini yasamak demek ama ben hayatımı yaşayamıyorum daha 21 yaşındayım ama 80 yasında gibi hissediyorum kendimi..Yaşlandım çöktümm!!...Napıcam ben kızlar bi okul için bütün gencliğimi güzelliğimi mutluluğumu ve yaşama sevincimi harcamam mı lazıım?? Eriyip gidiyorum günden güne, YAŞAMIYORUM!!..nefes alıyorum ama yaşamıyorum ...ölmek istiyorum !!!!!!!!
yardm edin akıl verin nolur cok mutsuzum evime dönmek istiyorum....
annem babam ayrı kardesimin büyüdüğünü bile izleyemiyorum..zaten çekingen bir yapım var mutsuz olmaya çok meyilli bi insanım, önceleri hep psikolojk yardm alırdım..buraya gelince iyice kötüleştim..hayattan hiç keyif almıyorum butun gun sigara bilgisayar internet, sanal arkadaslklar, sanal yaşam..gerçek bişey yok...hayat diye bişey yok benim için.....!
bırakılmıyor da allah kahretsin, tazminat istiyormus okul..!! yatay gecisi dusunuyorum ama derslerin ii olması lzm onun içinde... ooof of.... cok bunaldım aylardır yüzüm gülmüyor gören hastamısın diyo..yetti canıma...onceden inthara kalkısmıstım tekrar cesaret edemem...pskolojm bozuk anlayn iste...burda durmaya devam edersem kotulesiyorum
ben hayatimin en guzel yillarini ankara'da uni okurken gecirdim keske o gunlere donebilsem diyorum o kadar ozluyorum.. olaya nasil baktiginla alakali bence. biraz sosyallesmeye calis okuldan sonra neden kendini odaya kapatiyorsun? film festivalleri oluyor veya git arkadaslarinla sakaryaya canli muzik dinle eglen.. bir kursa yazil mesela fotografcilik veya gitar falan ogren. universite yillarini ot gibi gecirmek hem de ankara gibi bir sehirde... bu da meziyet ister yani onca etkinligin ortasinda bir ot gibi yasayabilmek..
ister ankara'da ol, ister ailenin yasadigi sehirde ol, ister pariste ol.. 4 duvara kendini hapsettigin surece depresif olmaya mahkumsun. biraz sosyallesmen lazim. kalmis surada 2 senen zaten degil mi.. biraz degerlendir bu elindeki firsatlari. mezun olunca calisma hayatina baslayinca bu gunleri mumla arayacaksin. odaya kendini kapatip da heba etme en guzel yillarin senin universite yillarin... cok pisman olursun sonra
hepiniz ayrı ayrı cook cok haklsınz kzlar tabiki ama ben dayanamıyorum burda çürüdüm gittim psikolojim bozuldu hergun 4duvar arasnda bi tek bilgisayar ekranına bakarak yaşayın 2 sene boyunca sizin de bozulur psklojiniz sabredeyim sabredeyim diyorum dayanamıyorum bavullarımı alıp gideyim seneye çalısır baska yeri kazanırım diyorum ?? akıl verin evet belki cok cok iyi durumdayım bazı insanlara gore ama bu sekilde hissetmemek elimde değil hergun sabahtan kalkarken küfrede küfrede uyanıyorum bunaldmmm intiharın eşiğindeyim!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?