aynen öyle işte para olmadan hiçbişey olmuyo malsef bu dunya böyle bi dunya!(( parası olan altna arabasını cekiyo estetk yaptrıp marka kyafetler alp güzelliği de satın alıo bizim gibiler böyle kendi çabalarıyla bişey yapmaya calısıo....adil değil bu dunya.. bilkentte okuduğum ve tanık olduğum şeylerden ötürü bunları soyluyorum..oyle kızlar varki 20000 tl lik kredi kartlarıyla hergun istediklerini yapıorlar, vucudunda sevmedikleri bi yer mi var hiç zor değil bi operasyon yetiyor..o kzları gordukce hayattan soğuyorum. babaları zengin diye istediklerini ypıorlar..biz mi şanssızız onlarmı bilmiyorum...ama bu dunya adil değil kzlar....belki okulu ve ankarayı sevmememin sebeplerinden biri bu da olabilir....dayanamıyorum iste bu ortama bu insanlara.!! zaten mutsuzdum iyice mtsuz oluyorum böyle şeylerle karsılastıkca.azıcık özgüvenim vardı oda yerle bir oldu..geldiğim yerde ne kadar mutluydum, eski günlerimi özlüyorum....
bilkentte okuyosan haklısın malesef böyle bi durum var kimse ailesini seçemiyo ben mesela ailemden para istediğimde en fazla 100 tl feriyolar ama onlar bir gün de 1000tl-2000tl harcıyolar dediğin gibi bence sadece mezuniyet gününe odaklan ve sabret