Hayattan vazgeçmek üzereyim, lütfen bi akıl verin bana..

geçmiş geçmişte kalsın bırak bundan sonrası için hata yapma allaha sıgın dua et.yaptıklarına tövbe et.allah affederken hatalarımızı biz kimiz ki affetmyoruz.herşeyde bir hayır vardır.kendini üzmekle bunaa çözüm bulamazsın istesende istemesende vakit geçecek günler geçecek bari üzülmemeye calıs olan olmuş artık.bundan sonrası mutlu olmaya bak.dogru ınsana gelince herkesin hataları var bu dünyada kimse kimseye sen dogru değilsin diyeemez ki.bunu allah bilir belki ilerde tam gönlünden istediğin biriyle karsılasırsın kimbilir dua et bol bol ınsan rahatlıyo.

tolin sanırım sende aynı seyleri yasamıssın simdi nasılsın

cnm yeniyimde az önce alıntı olmadan yazdım.. sende benzer seyler yasamıssn sanırım..simdi nasılsın ve bunu nasıl asabiliriz bir fikrin varmı
ben terkedıldım ve hala atlatamadım odamdan cıkmıyorum netın basından kalkmıyorum kımseyle konusmuyorum yemek yemiyorum ama atlatıcaz yanı ınan bana atlatıcaz gecıcek bu gunler elınden geldıgı kadar dık durmaya calıs ve yanlız deılsın asla unutma

Canim hayat sadece sevgili yada es degil.. Aldatilmakta dunyanin sonu değil çoğumuz yaşadık bunu.. O kisiye kızıp anlık iliskiler yasamak kötü olan olmuş ve yeni bir yön ciz hayatina. Evli cocukluyken de aldatilip ayrilabilirdin diye sukret mesela.. kursa git spor salonuna git yada calis cevre edin. Bir sure erkeklerden uzak dur kafani ruhunu dinle ve su akar yolunu bulur emin ol guzel günler yakindir.

artık sabahları mutlu uyanmak istiyorum ama vicdanım pişmanlıklarım buna izin vermiyor arkadaslar..yalnız olmadığıma sevindim.ama öyle insanlar varki ayıplıyor yuh falan diyor ne olur kmse kınamasın hhayat bazen planlandığı gibi gitmiyor sonra bi dönüp bakmışsın geriye kalan tek sey pişmanlık ve bedelini çok ağır ödüyor insan..

tsk ederim cnm..bunu bilmek güzel.bide su hafıza silme tekniğini bi bulan olsa..

bende terkedıldım ve hıssetıklerım tamda arkadasın anlattıklarıyla aynı 24 yasındayım ama yasama sevıncım yok artık

sizin bu kadar üzülmenize sebep olan,hayallerinizi onunla birlikte gerçekleştirmek istediğiniz adama bir de bizlerin gözünden bakın.Bizler için hiçbir anlam ifade etmiyor,onun için üzülmüyoruz,sevinmiyoruz,özlemiyoruz.Aslında insanlara anlam yükleyen bizleriz.O kişi sizi üzebiliyor çünkü siz onu önemsiyosunuz,değerli görüyorsunuz çünkü değeri siz veriyorsunuz.Gerek var mı?geçmeyen aşk acısı mı var? evet şu an sıkıntı çekiyorum ama ileride geçecek nasıl olsa diyerek mutlu olun.Bir süre hayal kurmasanız da olur.En geç 2 yıl sonra görün başka ne hayalleriniz olacak.Hiç tanımadığım biri önceden bana söylemişti ben de size söylüyorum ''SÖZ VERİYORUM GEÇECEK''

umarım bıgun bende baska bırıne soyleyebılırım tesekkurler

belkıde unutmamak daha ıyı ılerde tekrar aynı hataları yapmamak ıcın

doğru söylüyorsun...durumumu bilen arkadaslarımda gececek diyor hep umutlanıyorum biraz da olsa..ya bu konuyu kendime döndürmş oldm kusura bakmasn konu sahibi arkadas ama sizce su anki sevglime bazı seyleri anlatmalımıyım yoksa ayrılmalımıı.s.s.s

anlatmalısın! ınan bı ınsanın vebalını almak cok zor bugun olmasa bıle ılerde daha cok uzulursun senı seven zaten her sekılde kabul eder hem soyle dusun bakalım o senden farklımı?ve zaten allah korkusu olan ınsan ne olursa olsun kabul eder Peygamberımızın cok guzel bı sozu var kım bırının bı ayıbını orterse mahserde benden onun ayıbın orterım demıs

cnm alıntı yapmayıunutup sna bi ms yazmıştım yukarda biyerde:)okur msunn

cnmmm o kadar kıskanç ki eskiden birilerinin hayatıma girmş olması bile onu rahatsız ediyor

canım valla bende yeni üyeyim hiç anlamıyorum özel msj durumlarından ama inanki bende dertleşmek isterdim seninde. Aynı şehirde olsaymışız keşke belki birbirimize destek olur beraber atlatırdık biran ne güzel geldi bu düşünce. Aynen banada herkes temiz, mutlu ve dertsiz gibi geliyor ama buradaki yorumlardan sonra boşvermeye başladım ve çok motive oldum gerçekten keşke daha önce yazsaymışım derdimi. Aslında ben bakirelik konusunda hatamın farkındayım ve karşımdaki kişiye yani eğer öyle doğru bir insan girerse hayatıma (ki hayatımın odağından çıkardım artık bu iyi ilişkiyi bekleme düşüncesini oluruna bıraktım) ona herşeyi açık açık söylerim. Beni kabullenmeyen insanı zaten istemem benim korkum art niyetli biriyle tanışmak ve bunu anlayamamak. Ama erkek arkadaşım namazında abdestinde diyorsun biraz sorun yapabilir gibi geldi bana mutasıp bir aileyse :44: bana sorarsan yinede herşeyi göze alıp durumunu anlatmandan yanayım..

cnm bakirelikten yana sıkıntım yok..yakınlaşmalar oldu diyelim..bunu bilmesine gerek varmı blmyorum

o konuda sıkıntın yoksa soyleme o zaman hıc gerek yok bence

söylersem kafasında büyütebilir diye düşünüyorm bende..ama bi yandan da yasaığım seyler hiç olmamış gibi onun yuzune nasıl bakarım ömür boyu onuda düşnüyorum...psikolojim cidden kötü o yuzden cümlelerim sacma olablr k.bakmaynn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…