Bahsettiğiniz kürü mutlaka deneyeceğim ve evet benim de sorunum bu. Yaşadığım olumsuz olayları başkalarıyla paylaşmıyorum, biri olumsuz bişey yaşatsa da ona uymamaya gayret ediyorum ve durum bu şekilde patlak veriyor sonra.Allah hayırlı mübarek etsin evliliğinizi , evlâlarınızı da size bağışlasın.
Şimdiye kadar hiçbir çocuğa kızmayan ben ( normalde de kimseye kızmam, cevap vermem, hep içime atarım.) Kendi çocuğuma tahammül edemez oldum. Ben de senin gibi bunu geçmişte yaşadığım şeyleri gereksiz yere alttan alıp sustugum için şimdi tahammül sıkıntısı yaşyaşadığımı düşünüyorum. Ibrahim Saracoglunun muz, süt, yumurta kürü öfke kontrolünde çok ise yarıyor. (Denedim). Bir de psikolojik destek al, çünkü travmaların ne zaman ne şekilde ortaya çıkacağı belli olmuyor.
Yaşarken kolaydı, şimdi dönüp baktığımda heralde bir daha cesaret edemem diyorum.Bunlar senin sabrının kendine yüklenmelerinin yan etkileri psikoloğa gidebilirsin seni tebrik ediyorum gerçekten yaptıkların yaşadıklarin kendini bu konuma getirmen kolay şeyler değil.Cogu kadın buna cesaret edemiyor belki de bende dahilim bu gruba
Bu hormonlar ve şeker konusunu hiç düşünmemiştim açıkçası.Hormınlara bi baktırın troid ,açlık tokluk kan şekeri bunlarda sorun yoksa bi psikiyatr ve psikolıg yolu gözüküyıtçr,
İnsan tükeniyor zamanla
Gerekli yerlerde gerekli tepkiyi versek gerçekten böyle olmayacağız.Bahsettiğiniz kürü mutlaka deneyeceğim ve evet benim de sorunum bu. Yaşadığım olumsuz olayları başkalarıyla paylaşmıyorum, biri olumsuz bişey yaşatsa da ona uymamaya gayret ediyorum ve durum bu şekilde patlak veriyor sonra.
Eski eşimin boşanmadan önce çok şeyini yuttum, bi o kadarını da boşandıktan sonra yuttum. Aman çocuklar anlamasın, aman etkilenmesinler derken ben tahammülsüz sinirli bir insan olarak kaldım ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?