Hayattan Yorulan Bir Kadının Dramı

Bu hormonlar ve şeker konusunu hiç düşünmemiştim açıkçası.
Bunun mutlaka üzerine gidicem, kansızlık ve şekerden de olabilir çok haklısın.

Ben sorunun bunlardan olduğunu düşünmüyorum, sizin rahatlamaya ihtiyacınız var. Her şeyi kendi içinizde yaşamışsınız, konularınızı da biliyorum.

Kimseye anlatmıyorsanız bile, bir destek alın, psikolog ile konuşun, geçmişi tamamen bitiremezseniz şimdiki hayatınıza da etki edecek çünkü.

Bazı arkadaşlar da yazmış, bilinçaltınızı geçmişten arındırmanız lazım.

ne kadar güzel ayaklarınızın üstünde duruş ve yepyeni bi hayat kurmuşsunuz kendinize
önceki yaşananlar sitres ve şu andaki eski eşin tacizleri bu noktaya getirmiş olabilir
uzman yardımı alın derim
çok güzel giden bi hayatınız var neden bozulsun ki
sevgiler :)

Yaşadıklarınıza bakarsak bu gayet normal. Sadece tahammül sınırınız düşmüş biraz. İçinde bulunduğunuz mutluluk zamanla bunu telafi edecektir.

O eski eşinize de prim vermeyin. O sizin mutsuzluktan sürüneceğinizi düşündüğü ama sonunda ne kadar mutlu olduğunuzu gördüğü için eline düşmenizi bekliyor bence. Çünkü kendisi şuan köpek gibi pişman ve sizi kıskanıyor...

Eski eşiniz size neden hala ulaşıyor engeli basın, çocuklar için ortak akraba yoluyla iletişim kurulabilir..ayruca merak ettim çocuklarınıza sinirlendiğiniz kadar şimdiki eşinizede sinir varmı...

Beni bu kadar strese sokan yegane konu eski eşe engel basamıyor olmak galiba.
İletişimimi her minimuma indirdiğimde ya nafakayı yatırmıyor, ya çocukları geç getiriyor vs.. yani iletişim kurabilmek için mutlaka bir sebep yaratıyor.
Sesini duymak bile geriyor bazen beni.
Çocukları saatinde gerirmediginde mesela söyleniyorum ve şunu diyor; "sen daha dur yüzlerini birgün fazla gòreyim diye yalvaracagin günler gelecek".. ona belli etmiyorum ama kuduruyorum beni çocuklar üzerinden tehdit edince. Sonra etrafımda ki en yakın insana sataşıyorum istemsiz ki bu genelde eşim oluyor maalesef.

Ve sinirim geçtiğinde vicdan azabından ölüyorum durduk yere kırdım diye.

keşke söylediğiniz seviyeye bende ulaşabilsem..
Tam olarak hangi seviyeden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama :) rica ediyorum hiçbir zaman hiçbir konuda umutsuzluğa kapılmayın lütfen.
Herşeyin mutlaka bi yolu, bi çaresi var.
Çare bulamadıklarımiza da böyle paylaşarak, fikir alarak atlatmaya çalışıyoruz işte.

Allah yolunuzu açık etsin.

Sizi tehdit ediyor, uzaklaştırma kararı falan çıkarsanız ne bileyim, yeni eşiniz de çok anlayışlıymış gerçekten, onun için de bu durum sıkıntılı, ne diyeceğim bilemiyorum ama iletişimde kaldığınızda da umudu hala sürüyor gibi geliyor bana.

Şuan sizi çooookkk kıskandımmm :)
Maşallah ne güzel yuvanızı kurabilmişsiniz bende 2 çocuğumla boşandım gerçekten çok zor ama yeni yuva kurmak daha zor sanki yanımda benden çıkarları için değil sadece beni sevdiği için duran bir adam ne kadar hoş olur :)
ama hayaller deeeee
sinirlendiğiniz anda salavat çekin çok iyi geliyo

3 ve 5 yasındakı cocuklar sadece cocuktur bu kadar soyluyorum

inş ..

pislik işte
öyle olmasını istiyor zaten
eski eşler böyle, sizi sevmese bile mutlu olmanızı istemezler
her böyle söylediğinde acaba yapar mı diyorsunuz çünkü sizin kaybedeceğiniz değerli bir hayatınız var, onun yok!
işte bu yüzden ona sinirlendiğinizde onun tam da bunu istediğini aklınıza getirin, inadına daha mutlu olmaya çalışın.
ama bence uzman desteği ve biraz ilaç desteği gerekir bu süreçte
sonra -tabi doktor verirse- ilacı yavaş yavaş bırakırsınız doktor gözetiminde.
bir yandan da eski eş de, yeni eş de sürece alışmış olur.
devletten randevu alabilirsiniz.

bir de eski eşle konuşmayı minimuma indirmeyi amaç haline getirmeyin, ne kadar konuşursa konuşsun umursamamayı öğrenin. Çünkü belli bir süre inatla sizinle görüşmeye çabalayacak, siz de görüşmemeye çabaladıkça siz yorulacaksınız.

Spor yapın, öfke kontrolu ile alakalı kitaplar okuyun ve hala işe yaramıyorsa yardım alın. Çocuklarınız çok küçük. Onlara sinir ve öfkenizi yansıtmamaya çalışın. Çocuklar küçük bile olsa hiç bir zaman unutmuyorlar gördükleri fiziksel veya ruhsal şiddeti.

kan değerlerinize baktırın tiroid aşırı sinir ve tahammülsüzlük yapar...
eğer normalse demek ki sorun psikolojik..
yardım alın..

O eski eş seni sıkan yoran
Terapi al bence biraz
Çok güçlü bir kadınsın sen
O piskopatun hayatını etkilemesine izin verme

Hacamattan çok korkuyorum ama kan, şeker ve troid tahlillerimi mutlaka yaptırıcam çünkü normal olmayan bişeyler var.
Genelde de çok sakin bi insan değilimdir ama özellikle konu çocuklar olunca heleki boşanma süreçlerimde falan müthiş dikkatliydim. Şuan o dikkati toplayamıyorum, kendimi sinirliyken, kaşlarım çatık buluyorum.
İz çıktı alnımda normal halim çatık duruyor artık :/

Bahsettiğin terapi hakkında biraz daha detay verebilir misn rica etsem?

Denemekte fayda var.

ne güzel maşallah Rabbim mutluluğunuzu bozmasın
yaşadıklarınızdan tahammülünüz azalmış olabilir
destek almayı düşünmez misiniz?

Çocuklarını, onlara sunacağın hayatları düşünürken kendini bayağı bayağı ihmal etmişsin. :)
Şimdi iyileşme zamanı sende. Destek alarak başlayabilirsin.

Cok sey yasadın belki sabrettin sabrettin doldun bi tek damla bile tasırıyor seni.. Simdiki mutluluguna bak bence.. Bırak geçmişi yuvana cocuklarına esine sarıl.. Suan ın özlemini yasarken içindesin bak...mutluluhu hakediyorsun

Yarı hipnoz gibi birşey.bilinci tamamen etkileyen hipnoz gibi değil yalnız.

Gözler kapalı halde vücudun belli noktalarını minik vuruşlar yapılarak kişi hayatındaki dönüm noktalarına noktalarına götürüyor.acı üzüntü hissi açığa çıktığı an vücudunda fiziksel yansımasınınhissediyorsun zaten oanda.atıyorum ciddi karın ağrısı veya ayaklarda uyuşma yada boynuna kramp girmesi gibi vücuda sirayet eden dılavurumlar oluyo.resmen o acı anına dönüyo beyin kalp atışlarım falan hızlanmıştı benim birden bi ağlama boşaldı tıpkı o andaki hisleri yaşıyosun dolu dolu.psikolog o anda telkinler veriyo sende tekrar ediyodun atkasından sonra vücudundaki o etki gidene kadar telkinlere devam ediliyo.o olayla durumla ilgiliyaşandığını reddettiğiniz tüm duyguları kabul ediyorsunuz beyninize talan söylemeyi olmamış gibi davranmayı bıtakıyorsunuz yani....işlem sonunda ciddi bi hafiflik oluyor.zaten uyanıksınız tüm bunlar olurken.

Çok ani bi kayıp sonucu çok büyük korkularım oluşmuş benim.bu korkuların hayatımı altüst etti hatta.evime evliliğime okadar yansıyordu ki.

Alnız ben bir hata ettim 2seans sonunda düzeldi diyr düşünüp bıraktım.kesinlikle devam etmem gerekirdi.

Evet öncesindeki kadar değilim ama tam olarak çözmeden bıraktım.bireysel terapileri tamamlayıp sonrasındada aile trapisine devam etmek gerekliydi bence benim hayatım için.

Bence mutlaka düşünün ve deneyin derim.ben şuan konum olarak ozmanlardaki olanaklara uzağım ama durumum değiştiği anda mutlaka tekrar gidicem.neler olabşldiğini değişebildiğini birkez gördüm çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…