Teşekkür ederim. Seninki geçmiş daha dogrusu umursamamayı öğrenmissin ne güzel ama benimkiler umursanmayacak şeyler de değil ki.
Emin ol hepsi umursanmayacak şeyler.Sadece sana öyle geliyor bana da öyle geliyordu hala da bazen oluyor açıkçası tam geçmiş sayılmaz.Okul da yeni açıldı onun psikolojisi de etkilemiştir.Çünkü biliyorum bu sorunun en temel kaynağı okul.Lise farklı bir ortam.
İnsanlar bi çocuk kadar masum değiller.Bir yetişkin kadar da olgun değiller.Arada bir yerdeler ve genelde saçma davranır başkalarını küçümserler.Biraz sessiz olsan herkesle muhatabın olmasa (sen de öylesin sanırım ) ne kadar iyi olursan ol ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsın kimseye.Nerede cıvık,boş işlerle uğraşan tip varsa onlar sevilir onlar değer görür.
Her gün de görüyorsun o insanları 8 saat boyunca çok zor bir şey gerçekten bunu kabul ediyorum.12.sınıf mısın? Az kalmış zaten bugün 2.döneme girdik bile.
Asıl sorun,sınava odaklanmaman.Ev kızı olup koca beklemek mi istiyorsun gerçekten?Paranı alıp yurtdışı yurt içi seyahat etmek,bir şey beğendin mi almak istemiyor musun?
Eminim sen de istiyorsun ama içinden bir şey yapmak gelmiyor.Yine de sınava odaklanmak zorundasın.Bugünden başla ve çalış nereye kadar bitirebilirsen.
Lise sadece 4 yıl biter gider okuldan bir gün kurtuluruz merak etme.Ama sen şimdi çalışmazsan pişmanlığını ömür boyu yaşayabilirsin.
Ben sorununun okul ve arkadaş ortamın olduğunu düşünüyorum.Çünkü yaşıtlarım gibi değilim demişsin okula gitmek istemiyorum demişsin.Aşağı yukarı ben de öyleyim çok iyi anlıyorum seni.
9.sınıfım berbattı,en sevdiğim filmden bile zevk almazdım durmadan ağlayasım gelirdi hiçbir şey yapmak istemezdim çok sessiz içime kapanıktım bir de o zamanlar.Aynı senin gibi kendimi herkesten farklı görürdüm.Ama şimdi keşke yeniden 9 olsam ne ara 11 oldum diyorum.İnan en çok nefret eden en çok özlüyor o zamanlark.
Bence bir gün çok özleyeceğiz bu günleri ama geriye kimseden iz kalmamış olacak.Sen ne olur sınava çalış.Bu sene kolay soracaklar zaten.Bölümün ne derslerin nasıl? Dinleyince anlayabildiğin yapabildiğin dersler hangileri ?