Herkese merhabalar kızlar.. nerden başlamalıyım bilmiyorum

eşimle 8 yıllık bir beraberliğin ardından evlendim 3 yıllıkta evliyim yani çoookkk hasretlikler sonucunda evlendik şimdi birde bebeğim var hayatımda herşey çok güzel belki herkesin istediği ama sahip olamadığı bir çok şeye sahibim. Eşimin ailesini çok çok severim onlarda aynı şekilde beni ama gelin görün ki bizler farklı şehirlerdeyiz gelip kalmaları falan bende stres yapıyor ben birinde yatılı kalmaktan hiç hoşlanmam hep karşımdakini düşünürüm belki işleri olur rahat edemezler vs biraz fazla düşünceliyim üstelik çalışıyorum ve sanırım karşımdakilerdende hep bunları bekliyorum sanırım burda yapıyorum hatayı herşeyi kafama takıyorum bir yıl sonra olacak birşeyi dahi şimdiden düşünmeye başlıyorum geceleri uykumdan uyandığımda bile düşünecek kadar

birşeye çok mutlu oluyorum ve bu en fazla yarım saat sürüyor eşime yansıtıyorum onuda üzüyorum hatta kendime kızıyorum engel olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum üç defa destek aldım ama hep aynı ilaçlar ve bende hiçbir değişiklik yapmadı bıraktım. Kendime diyorum ki sabret bu istemediğin şey bi kaç gün sonra bitecek ama yok beynimi yiyorum yardım edin bana kendimi yıpratmaktan yoruldum