• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan..

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
92
36
3
1 yıllık evlilik sonrası ayrıldık.Ayrılmak isteyen sevmeyen oydu. Kendimi terk edilmiş, başarısız, çok kötü bir insan olarak görüyorum kendimden nefret eder hale geldim. Yaşama dair hiçbir umudum kalmadı. İlaç kullanıyorum ama çok faydası olmuyor. İşe gitmek için enerjim yok sürekli uyumak istiyorum. O mutlu mesut hayatına devam ediyor belki hayatında başkası var, beni engellemiş , bir de kendime bakıyorum acınacak haldeyim. Nasıl düzelicek bu durumlar..

1 yıllık evlilik sonrası ayrıldık.Ayrılmak isteyen sevmeyen oydu. Kendimi terk edilmiş, başarısız, çok kötü bir insan olarak görüyorum kendimden nefret eder hale geldim. Yaşama dair hiçbir umudum kalmadı. İlaç kullanıyorum ama çok faydası olmuyor. İşe gitmek için enerjim yok sürekli uyumak istiyorum. O mutlu mesut hayatına devam ediyor belki hayatında başkası var, beni engellemiş , bir de kendime bakıyorum acınacak haldeyim. Nasıl düzelicek bu durumlar..
Boşanma sonrası ayrılmak isteyen ben olsam da haklı olsam da benim de sizin gibi çöküş yaşadığım bir dönem olmuştu ama alıştım. Zaman birçok şeyin ilacı. Geçecek inanın bana. Başarısız değilsiniz. Kimse boşanmak için evlenmez. Kendinizi suçlamayın.

Boşanma sonrası ayrılmak isteyen ben olsam da haklı olsam da benim de sizin gibi çöküş yaşadığım bir dönem olmuştu ama alıştım. Zaman birçok şeyin ilacı. Geçecek inanın bana. Başarısız değilsiniz. Kimse boşanmak için evlenmez. Kendinizi suçlamayın.
Başarısızım. Ne kadar kötü biriymişim ki beni seven birini kendimden soğuttum.

Terk edildiniz diye bu denli olmamanız lazım tam aksine daha ayakları yere basan ne istediğini bilen olmalısınız ya daha kötüsü olsaydı mesela seni sevmeyen biriyle bir ömür nasıl yaşanırdı düşünsenize bence bu daha acı
Yerinizde olsam gram umurumda olmazdı
Bu hayatı daha iyi daha kaliteli yaşamanız lazım hiç olmazsa sırtınızdan yük kalktı diyip güne daha iyi başlamamız lazım zehir etmek yerine

Terk edildiniz diye bu denli olmamanız lazım tam aksine daha ayakları yere basan ne istediğini bilen olmalısınız ya daha kötüsü olsaydı mesela seni sevmeyen biriyle bir ömür nasıl yaşanırdı düşünsenize bence bu daha acı
Yerinizde olsam gram umurumda olmazdı
Bu hayatı daha iyi daha kaliteli yaşamanız lazım hiç olmazsa sırtınızdan yük kalktı diyip güne daha iyi başlamamız lazım zehir etmek yerine
Erkekler sevmeyince bırakıyor zaten direk ya da daha iyisini bulduğunu düşündüğünde. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum bunları yaşamazdım en azından.

Erkekler sevmeyince bırakıyor zaten direk ya da daha iyisini bulduğunu düşündüğünde. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum bunları yaşamazdım en azından.
Eee daha ne işte bırak hersey bitmiş gitmiş yarın yeni bir güne başlıyorsun
Boşuna kendini tüketmenin bi manası yok
Gerek yok yani hala bazı şeylerin dillendirilmesine sana zarar kimseye değil

Ben sevmiyormuşum onu, sevgi sözleri söylemiyormuşum, kadınlık yapmamışım süslenmemişim vs
Yani şu zihniyetteki "şey" için mi bu kadar yiprattiniz kendinizi? Sevilesi bir tip olsa içinizden gelirdi sevgi sözcükleri vb.

Başarısızım. Ne kadar kötü biriymişim ki beni seven birini kendimden soğuttum.
Katılıyorum size siz kendinizi böyle gördüğünüz için bende sizi artık böyle görüyorum kızmak yok bu kaçıncı aynı konunuz aynı yerdesiniz çok güzel şeyler de yazmıştım demekki böyle olmalı

Eeee çok üzüldüm size eski konularda zaten bu eskimiş berbat etti sizi tutacak yeri yok herifin özlenecek hakaret üstüne hakaretle geçti tüm evliliğiniz bunun kadar kötüsü denk gelmez ya insana ömürde iki kez yoksa yeminle incir ağacının altında mı uyudun derdim öyle bir tipti bu kurduldugunuz yalanmi

Ben sevmiyormuşum onu, sevgi sözleri söylemiyormuşum, kadınlık yapmamışım süslenmemişim vs
Ne alaka ya seven dizi çıkmış pijamayla, taranmamis saçla da seviyor. Kendine acimaktan vazgec. Hayat böyle ne istediğini bilmeyen, kendini beğenmiş birinden ibaret değil.

Eeee çok üzüldüm size eski konularda zaten bu eskimiş berbat etti sizi tutacak yeri yok herifin özlenecek hakaret üstüne hakaretle geçti tüm evliliğiniz bunun kadar kötüsü denk gelmez ya insana ömürde iki kez yoksa yeminle incir ağacının altında mı uyudun derdim öyle bir tipti bu kurduldugunuz yalanmi
İnanın bende kendime çok üzülüyorum.

İnsan sevmediğiyle neden evlenirki..Evlenmek isteyen çabalayan da oydu oysaki
Valla evleniyor çocuk yapıyor aldatıyor neler neler yapıyorlar niye şaşalım insan insanı öldürüyor görüyoruz izliyoruz insan bu onun iki dudağına her söylenene bir ömür diye bakmayacağız olay bu baktık saçmalıyor baktık Hakaret ediyor mutsuz ediyor hop dur orda diyeceğiz olmadı bitireceğiz insan yani bu onun keyfine bırakılır mı herşey hareketlere bakacağız ne yaşıyoruz öyle lafla hayat mı geçer

Back
X