Tabi kotu biri degilsin.elinden geleniz fazlasini yapmissindir ama olmamis demekki karsi taraf senin kadar fedakar degilmis.kabbulen bence .onun yaptiklari soyledikleri senle alakali degil kendiyle alakali.sen kendini biliyosun sonucta.
Bizimki cevap dilekcesinde benim her ortamda kavga cikardigini onunda beni yapma millettin icinde evimzde konusalim dedigini guzellikle uyardigini yazmis.en hafifi bu dilekcesinde .beni taniyanlara bunu soyledigimde sasiriyolar cunku benim nasil bir insan oldugumu biliyolar.ben oyle cok konusan arkadasi cok olan herseye karisan eden bi tip degilim zaten kendi halimde sessiz sakin aksine tartismadan korkan biriyim.yuksek sesten bile elim ayagim titrer biraz icine kapanik biriyim.bana bunu nasil dedi hayret ettim :)) ama zaten boyle biri oldugu icin bosaniyorum ya dedim kendime .boyle yalanci iftiraci olmasi onunla ilgili benimle degil.
Bitane dogru ifadesi yok biliyomusun hep yalan nasil bu kadar kendinden gecmis anlamadim .sanki biri demiski su sebepler seni kurtarir boyle yaz yazmis yazdiklarinin benimle alakasi yok uzaktan yakindan.bunlari okuduktan sonra dedimki bu iş kotuye gitcek en iyisi anlamali olsun hicbirsey talep etmedim.dusun o kadar ugrascak bi tip degilim.İcimde zerrede emegim gitti uzuntusu yok cunku zaten evlilik bitti.olan cocuklarima bana oldu.bizde mal paylasimi vardi.onuda ret ettim.O yuzden diyorum sana bosver dusunme.sen belkide onu mutlu saniyon hayatina guzellikle devam ediyo saniyon belki ama oyle degil.Kimsenin hakkida ahida kimsede kalmaz.herkes nasibini alcak.