- Konu Sahibi prensestubis
-
selam arkadaşlar
bende ankara gatada şimdilik tayin amaçlı kullanmak için bebegimiz olmadıgını gösteren rapor alıcam gerçenten işlemler okadar uzun mu sürüyo?19 gün çok uzun bir süre.okadar uzun sürüyosa hiç gitmemin bir anlamı yok
asker ailesi olarak gatada tüp bebek yaptırdıgımızda ödedigimiz miktar tam olarak kaç?ben resmiyette 7 yıllık evliyim ama 2,5 yıldır bebek istiyoruz rapor almak çok mu ugraş istiyo arkadaşlar?
canım bikere en az 3-35 yıldır istediğini olmadığını söle kısa zamanlı olursa yavaştan alırlar zaten sen daha hormon testi rahim filmi semen tahlili öle 20 günde hallolmaz seninki önce bebeğin oolmıcağını ispetlayan belgeler ve testler yapılacak o hastanede sonra eğer gerçekten sorun varsa tedavine başlarlar ve belgeler heyete girer sen tedavideyken onların sonucu çıkar zaten 20 gün tedavi sürer bide bunun ded,ğ,m gibi bikaç ay test süreci var canımın içi ben yasa çıkmadan önce bedava yaptırdım istanbulda sadece ilaçve testlere para verdim 1.5-2 tl felan tuttu sanırım git gel tabi başka masraflarda çıkıyo sadece bir tahlilim 600 tl diğer tahlilim 250 tl tuttu ilaçlar felan dediğimgibi 1.5-2 felan tutarsadece tedavi yol masrafları felan hariç
canım ben bitlisteyim çok zor bukadar gün sürüyosa benim eşim zaten yanımda olmuycak bende birbaşıma çok zor benim şimdilik bebek olmadıgına dair rapor almam gerekiyomuş sanırım tüp bebek raporu degil bu tayin için kullanıcaz, tüpü kısmetse yaza düşünüyorum valla ben bi denerim şansımı baktım çok uzuyo vazgeçerim artık
canım diğer raporla ilgili bi fikrim yok ama eminim naparsan yap buraya geldimmi senden rahim filmi ve hormon tahlili isterler yani mecburen burda varmı bilmiyom ama ankarada misafirhane var öle biyerde kalıcan zaten rahim filmi için günü adet tarihinden hemen birkaçgün sonraya veriyolar oda 15 20 günü buluyo burda işler böle kalabalık şehir buralar sorun eğer eşinde ise mecbur oda burda semen analizi verecek 15 gün ara ile en az 3 tane bence sen hastaneyi ara sor gelmeden
canım çok soru sordum ama benim hsg dahil bütün var şimdi gene mi hsg çekecekler ?
Evet Ankara Gatada rapor çıkarmak bir hayli zor. Düşünün ben yaklaşık 19 gün uğraştım rapor almak için. Yok şu yok bu diye diye. Raporum yumurtalarımın toplandığı gün çıktı. Tavsiye edermisin derseniz ben etmem. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor düşünceler. Ama şunu söyliyeyim. Ordaki doktor 6 yıllık hastasını tanımıyor. Ben sizin 6 yıldır hastanızım diyor doktorda aaa öylemi bilmiyordum diyor:):):) Çok garip biryer. Doktoruda hemşireside bi garip. Hiçbirşey sorma süpersin ama birde anlamadığın soruyu bir daha sor dilimde tüy bitti, türkçe konuşuyorum anlamıyormusun diyorlar. Hastalarla çok ukalaca konuşuyorlar.Muaynehanesinde ayakta karşılayan doktor hastanede seni asla tanımıyor.Ultrason odasında gene en az 9-10 hasta bekliyorsun. Herkes seni izliyebiliyor ultrason bakılırken.Toplama yada transfer işleminde odada seni izleyen en az 10 kişi oluyor.Ve daha bunun gibi yaşadıklarım.....Şimdi siz söyleyin tavsiye edebilirmiyim orayı???Asla Haydarpaşa Gatayla kıyaslanmaz. Haydarpaşada özeldeymiş gibi muamele görüyorsun. Klinik zaten süper. Hemşirelerimi hiç demiyorum.Onları çok seviyorum . Bir daha teşekkür ederim Öznur ve Özlem hemşireme. Tabi bunlar benim düşüncem. Kimiside çok beğeniyor. Düşünmek araştırmak lazım iyice gitmeden.
evet canım benim haydarpaşa gatada tüp bebek konseyine falan girmemiştim. Şahsi olarak. ama ankara her salı günü konsey var. Önce sabahtan seninle görüşüyorlar. sonra öğleden sonra bir daha görüşüyorlar. Benden HSG istemediler. Ama semen analizi istediler. Hastanenin karşısında misafirhanesi var. Çoğu orda kalıyor. Yakın diye. Tayin işinde ise biz tayin atama formuna yazmıştık durumu anlaşmıştık. Ve asla çıkmaz dediğimiz tayin bir anda çıktı. Rapor aldıktan sonra gönderdik gerekli yerlere. Evet canım ankara gatada biraz uzun sürüyor maalesef. Allah yardımcın olsun.
valla ankara gatayı bilmem ama istanbulda rüştü bey var eğer randevu alır kendisinemuayne olursan belki sıkıntını bulur çünkü sen hamile kalabiliyosun önemli olan düşürmene ne sebe oluyor yani tüp bebek yapsanda düşüğe ebep olan şey gene düşürür ki tüp bebek daha kolay düşmye hazır ilk ay bence sen sorununu buldur öle sorun yoka bakma bence eğer o doktorun özeline gitsen hemen bulur sorunu ama nese sana tavsiyem bide rüştü beyden randevu al yalnız anca 1-2 ay sonraya veiyolar randevuyu
canım ben bitlisteyim çok zor bukadar gün sürüyosa benim eşim zaten yanımda olmuycak bende birbaşıma çok zor benim şimdilik bebek olmadıgına dair rapor almam gerekiyomuş sanırım tüp bebek raporu degil bu tayin için kullanıcaz, tüpü kısmetse yaza düşünüyorum valla ben bi denerim şansımı baktım çok uzuyo vazgeçerim artık
canım sanırsam seninde eşinde asker bizde askeri personeliz..
bizde sorun yaşadığımı ve gatada yapılan bütün testlerimi tayin dilekcesinin içine koyduk askeri hastane olan merkezi biryerde çalışmak istiyoruz diye ama sonuc yine dış karakol..ama dilerim senin raporlarını göz önüne alırlar...
ve hamile kaldığım zaman hastaneye gidip gelmek sorun oluyor en az 2 saatlik yola gitmek zorundayım cünki sorunlu hamilelikler yaşıyorum..
canım nasıl yazdınız tayin atama için rapor belge gerekmedi mi?bize gatadan rapor alcaksınız dendi ama dün burdaki asker hastanesine gittim ordaki doktor eşli sevk yapabildigimiz için tayin durumu olmaz dedi daha önce yapanlar var bunu duyduk neyapsam karar veremedim
inşallah hayırlısı olsun canımcanım rüştü beyi bende daha önce duydum ama istanbul bize cok ters kalıyo neden bilmiyorum ama istanbul beni korkutuyo..
canım genetik araştırmamız kromozon testimiz rahim filmi,rahim filminde sağ tüp tıkalı olmasına rağman iki kez hamile kaldım hatt dr. mucize gibi birşey dedi..
neyse ben zaten gatadan vazgectim hem dr. randevu almak sorun hemde rapor cıkarmak cok fazla süre alıyo ve ankara gatada insana insan gibide davranmıyolar..arkadaşında dediği gibi özeline gidince canım cicim hastane sen kimsin diyorlar..
bizde bursa acıbadem şahin zeteroğluna karar verdik bakalım ilk görüşmemizi yapıcaz bu hafta bize neler söylicek..
allahım hiçkimseyi bu yolda sınamasın..
caım sen tayin formunas yazıyosun onlarla ilgilenenin insafına bağlı bide senin eşinin yerleştirileceği yerdeki adam ihtiyacına benim eşime çıkmıyo tayin çünkü yaptığı iş şuan burda başka yerde ihtiyaç yok mecbur burdayız hep böle giderse
canım biz tayinciyiz yaza hazırlıgımız geldi şubatta tayin atama formunda belirtelim diyoruz ama nasıl oldugunu birtürlü anlayamadık sözde yapılmış bu daha önce ama tam bir örnek yok önümüzde gatadan bebek olmadıgına dair rapor alınacak dendi başkada bişey bilmiyorum valla işimiz zor bizim
valla canım sen beni dinle bak gatayı kadın doğumu yada tüp bebek bölümünü ara seni yönlerdirsinler çok zor bu işler ben bu ayın 21inde yada 24 ünd gidecem hastaneye ama sen şubatta lazım diyosun yoksa gittiğimde sorardım hemşireye gene istersen sorarım tabi ama geç kalma sonra eğer sor dersen hangi testleri yaptırdığını ve ne sorunun olduğunu bana yaz ben gidince sorim ama onlarda büyük ihtimal gelsin bi bakalım dicekler
canım çok sagol ben sanırım vazgeçtim,çünkü zor olacak benim ankara benim pek bilmedigim yer tek başına halldemem gibi geliyo
buarada sen tedavi mi görüyosun?
yok canım ben bitirdim tedavimi gebeyim 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?