- Konu Sahibi prensestubis
-
canım önemli değil bende bugün hastanedeydim in cin top oynuyo tüp bebek bölümünde sordum artık çalışmıyo dedilerdoktor göndermeyi kabul etmemiş ilgili yersağol nurcan cvp verdiğin için,umut tüp bebeği aradık gatanın raporlarını kabul ediyormusunuz diye ediyoruz dedi ekimden beri,yani bizim tüp bebek bölümü kapandığından beri kabul ediyorlar bu durumda otarihe tekabül ediyor.eğitim ve araştırma hastanesdi aslında niye vermiyor ki rapor,en azından bu konuda yokuş yapmasalar ya...atama olmaması ayrı bir sıkıntı,rapor işide kötü olur eğer vermesse,şeytan diyor git parayla yaptır,boz elinde ne kadar altın varsa,düşünme rapor falan.şu an eşimin denetlemeleri yüzünden bir yere kıpırdayamıyoruz.rapor işini halletmemiz lazım ama ne mümkün yüzünü görmüyorum ki eşimin değil raporu halletmek..ekimden beri bekliyoorum,,çok acımasız meslekleri,anlamıyor kimse içindce buluınduğumuz durumu,önce iş..sen geber öl,derd,n olsun kimsenin umru değil..çok sinirim bozuluyor bu duruma..neyse kızlar sizlerden bilgisi olan varsa bu konuyu bi aydınlatsın,,:26:
kesinlikle katılıyorum kadın doğum ve gebe takip bölümü çok iç içe ve karmaşık bekleme salonu havasız. oraya bir düzen gerek fakat ben üst katta ki kadın doğum servisinden çok memnunum doğumhanesi güzel, temiz ve doğumda dr. oldukça kibarlar.
bizede aynı fiyatı verdiler ilaçlarda 1.000 tl tutar dediler. bizede eşimin arkadaşı vesile oldu umut tüp bebek içinhastanenin adı bile güzel bence inşallah hepimiz için hayırlı olur. şubatta görüşmeye gidicem kısmetse tedaviye de başlarız artık.
iyi güzel başlangıçlar olur inşallah.raporu çıkardınmı sen myra,biz şubat ayında raporu çıkartıp mart ayında başlarız diyoruz.benim nedense umudum var bu sefer,çok güveniyorum umut tüp bebeğe daha şimdiden..umarım boşa gitmez beklentilerimiz..allah yüzümüze güler bu sefer belki,gülmessede bi bildiği vardır diycez yine..olumlu yanıtları okudukça dahada mutlu oluyorum heyecanlanıyorum işin açıkçası tek sorun şu rapor..oda çabuk olur biter inşallah,ilki bizim çok kolay çıkmıştı çünkü,,,:
henüz daha çıkartmadık raporu ama 25 ocaktan sonra aksilik çıkmazsa gidip görüşücez. gatadan dosyamı alıcam sonrada rapor için başvurucaz o arada da umut tüp bebekle görüşmeye gidicez. şehir dışından geliceğimiz için 1-2 gün içersinde halletmeye çalışıcaz bakalım inşallah herşey yolunda gider. bu süreçte neler yaptığımızıda burada yazarım belki sizlerede yardımım olur.
bu arada ne kadar umut dolusun ne güzelpsikoloji önemli diyorlar ya tedavide allahında izniyle olur bebeğin inşallah...
nurcan hanım öncelikle başınız sağ olsun. bende gatada doğum yaptım (normal doğum) ilk tüp bebek denememdi ilk hamileliğimdi ama malesef erken doğumla kaybettim bebeğimi. insan böyle bir durumda o kadar hassaslaşıyor ki yaşamayan hiç kimse de bu durumu anlamıyor malesef...ben hastanede 4 gün kaldım (doğuma gelen diğer gebelerle birlikte hemde) dr.lar her ziyarete geldiklerinde ben de ağlıyordum çünkü umut vericek hiç bir şeyden bahsedemiyorlardı. tek söyledikleri "daha gençsiniz bak ilk denemende hamile kalabildin vs." gibi sözler oldu.yaşananları sizde biliyorsunuz zaten. fakat sizin durumunuz daha farklıydı sanırım. allah hepimize sabırlar versin.canım önemli değil bende bugün hastanedeydim in cin top oynuyo tüp bebek bölümünde sordum artık çalışmıyo dedilerdoktor göndermeyi kabul etmemiş ilgili yer
canım valla ben doğum yaptım daha narkozdan yei gözümü açmıştım yanımda ne annem ne eşim var hoca döndü bana Allahtan bi mucize olur sanma boşa dua da etme le bi mucize olmaz çocuğunun şöle şöle durumu ölecek dedi sanki börtü böcekten bahsediyo gibi ağlıyorum boşa ağlama diyo lanet olsun hepsine gebe bölümü benim yavrumu aldı elimden halada hata kabul etmiyolar
nurcan hanım öncelikle başınız sağ olsun. bende gatada doğum yaptım (normal doğum) ilk tüp bebek denememdi ilk hamileliğimdi ama malesef erken doğumla kaybettim bebeğimi. insan böyle bir durumda o kadar hassaslaşıyor ki yaşamayan hiç kimse de bu durumu anlamıyor malesef...ben hastanede 4 gün kaldım (doğuma gelen diğer gebelerle birlikte hemde) dr.lar her ziyarete geldiklerinde ben de ağlıyordum çünkü umut vericek hiç bir şeyden bahsedemiyorlardı. tek söyledikleri "daha gençsiniz bak ilk denemende hamile kalabildin vs." gibi sözler oldu.yaşananları sizde biliyorsunuz zaten. fakat sizin durumunuz daha farklıydı sanırım. allah hepimize sabırlar versin.
biraz gecikmeli olarak 14 şubatta gatadaydım üremeye yardımcı tedavi merkezi tamamen kapatılmış gittiğimde eşya bile yoktu. tüp bebek raporu için 2 kadın doğum ve 1üroloji uzmanının imzası yeterli olduğu halde gata rapor çıkartamadıklarını söyledi. ellerinde ki dosyamında 2 günde ancak fotokopilerini alabildim. hakkım olduğu halde uğraşmak istemiyorlar baş tabipliğe dilekçe falan yazdırdılar.
15 inde rapor için z. kamil hastanesine başvurdum elimde ameliyat raporum olduğu için sadece adetimin 2-3. günü hormon tahlili ve ultrason istediler (eşimden birşey istenmedi) birde sanırım haziran ayında çıkan yeni bir kanun hamileliğe engel bir durum olmadığını ispat için kurula girilmesini istiyormuş bende bu rapor olmadığı için kurula giricem (göğüs hastalıkları, psikiyatri vs.gibi)
tahlil verme-sonuç alma, kurul ve heyet gibi işlemler için 5-6 kez hastaneye gitmem gerektiği bununda 1 aylık gibi bir süreç olduğunu söylediler....
umut tüp bebek merkezi doç. dr. ulun uluğ beye muayene oldum. şimdilik düşüşüncelerim olumlu kızamıkçık aşını olmam gerektiğini söyledi tedaviye de ancak 1 ay sonra başlayabilecekmişim. raporu ise her yerden kabul ediyorlar.
kısacası elime geçen yorgunluk ve sinir bozukluğu dışında birşey olmadı. zaten yeterince stresli bir tedavi devlette üç kuruş yardım yapıcak onun içinde elinde kukla gibi oynatıyor insanı
biraz gecikmeli olarak 14 şubatta gatadaydım üremeye yardımcı tedavi merkezi tamamen kapatılmış gittiğimde eşya bile yoktu. tüp bebek raporu için 2 kadın doğum ve 1üroloji uzmanının imzası yeterli olduğu halde gata rapor çıkartamadıklarını söyledi. ellerinde ki dosyamında 2 günde ancak fotokopilerini alabildim. hakkım olduğu halde uğraşmak istemiyorlar baş tabipliğe dilekçe falan yazdırdılar.
15 inde rapor için z. kamil hastanesine başvurdum elimde ameliyat raporum olduğu için sadece adetimin 2-3. günü hormon tahlili ve ultrason istediler (eşimden birşey istenmedi) birde sanırım haziran ayında çıkan yeni bir kanun hamileliğe engel bir durum olmadığını ispat için kurula girilmesini istiyormuş bende bu rapor olmadığı için kurula giricem (göğüs hastalıkları, psikiyatri vs.gibi)
tahlil verme-sonuç alma, kurul ve heyet gibi işlemler için 5-6 kez hastaneye gitmem gerektiği bununda 1 aylık gibi bir süreç olduğunu söylediler....
umut tüp bebek merkezi doç. dr. ulun uluğ beye muayene oldum. şimdilik düşüşüncelerim olumlu kızamıkçık aşını olmam gerektiğini söyledi tedaviye de ancak 1 ay sonra başlayabilecekmişim. raporu ise her yerden kabul ediyorlar.
kısacası elime geçen yorgunluk ve sinir bozukluğu dışında birşey olmadı. zaten yeterince stresli bir tedavi devlette üç kuruş yardım yapıcak onun içinde elinde kukla gibi oynatıyor insanı
evet canım bende bu afta gittim tamamen kapandı tüp bebek hakkında hayırlısı olsun bende heyetraporu felan almıştım allah için sık sık gittim hastaneyeevimde uzak ama gatadakiler Allahrazı olsun ellerinden geldiğince ilgilendiler benimle zaten ben son gebe kalan hastalarıyım ve son transfer olanda benim şanlıymışımki tek seferde tuttu ama sinirlerini bozma uğraşacaz napalım rabbim daha fazla dert vermesin
nurcan hala ne kadar olumlusun,böyle arkadaşlara ihtiyacımız var burda sanırım,seni okurken gülümsüyorum..yüreğin dert görmesin,,..ee nasıl gidiyor şu an hamilelik cinsiyet belli olmuştur artık..ay hayırlısıyla kucağına al,,sigara içtikçe seni. anıyorum:)bırakmışken başladım negatif sonucu alınca..çok içmiyorum yine 5 tane falan bugün daha hiç içmedim mesela...aslında ALLAHIM OL DEDİMİ OLUYOR İŞTE..
sağol canım güzel düşüncelerin için ben şükür inanıyoum herşeyin beteri olduğuna bu yüzden rabbimin eni beteriyle sınamaması için hiç isyan etmemeye çalışıyorum şükür oğlumu kaybettiğimde bile ağızımdan neden benim çocuğum demedim tabiki ağladım üzüldüm yıkıldım ama rabbim onunda dayanma gücünü veriyor şidi bir kızımız olacak inşallah canım cinsiyeti belli oldu 6. ayımızı bitiricez bir hafta sonra :))))))) gatadaki doktor olumun nadir görülen bir şekilde hasta olduğunu kızıında bu hastalığa yakalana bileceğini bunun teşhisinide tedavisiinde yapamadıklarını sadece ben bebek hareketlerinde bi farklılık hissedersem erken alacaklarını söylüyolar ama inşallah ben inanıyorum kızımı rabbim bana bağışlayacak sana ve tüm evlat isteyen kardeşlerimede evlat nasip edecek belki bugüü değil 1 sene değil gününü bilemem ama inanıyorum olacaktır elbet epimizin evladı
sigarayı pozitifi duyduğumdan beri ağızıma sürmedim sende ırakabiliyosan bırak inşallah sende birdahaki bebiş denmende ki inşşallah denmeden kalır bebişine kavuşursun :)))))))
bu arada sende hep poztif ol iyi düşünce iyi şeyler getirir bazen başımıza gelip kötü sandıklarımızda bizim için daha kötünün iyisidir tatlım öptüm seni kendine iyi davran
çok güzel 6 altı ayına girdin demek,süper...benim de tutsaydı 6 ay olucaktı demekk vay bee.. gelicek bebiş,gatanın son kızı o özel bir bebek:)senin için de çok dua edicem,,olucak belki dediğin gibi ama biz kullar sabırsısız..sende bebişe kendine çok iyi bak,güzel kızını al kucağına inşallah..bizlere içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuşş..
myra peki regl olunca mı gittin muayene için,ben uzaktan geldiğim için çok git gel yapmak istemiyoırum..kan tahlili falan yaptılar mı peki?
evet canım bende bu afta gittim tamamen kapandı tüp bebek hakkında hayırlısı olsun bende heyetraporu felan almıştım allah için sık sık gittim hastaneyeevimde uzak ama gatadakiler Allahrazı olsun ellerinden geldiğince ilgilendiler benimle zaten ben son gebe kalan hastalarıyım ve son transfer olanda benim şanlıymışımki tek seferde tuttu ama sinirlerini bozma uğraşacaz napalım rabbim daha fazla dert vermesin
haklısın allah başka dert vermesin hiç birimize... gatada ki dr. lar gerçekten ilgiliydiler hala her gittiğimde güler yüzle hatırlanarak karşılanıyorum tüm dr. ve hemşireler tarafından bu da insanda bir güven duygusu uyandırıyor. sen kendine de bebeğine de çok dikkat geriye dönüp yazdıklarını okudukça moral buluyorum bende... çok iyi yüreklisin allah kalbine görede yolunda götürsün her işini.
yok regl değildim randevu alırken sorduğumda fark etmez demişlerdi çünkü bende normal bir gün tercih ettim. bizim gitmemizdeki amaç öncelikle dr. la tanışmak, neler yapıcaz diye ön bilgi almaktı. eşime sperm kalitesini arttırmak için vitamin yazdı transfer gününe kadar günde 1 defa suya karıştırılıp kullanılıyormuş biraz önce eczanede fiyat sordum 112 tl. devlet karşılamıyormuş. banada b12 vitamini+elevit yazdı. tahlil falan yapılmadı sadece vajinal ultrasonla muayene oldum.
ama benim önceki tedavimde yaptırdığım tahlil sonuçlarım vardı onlara da baktı. regliyken muayene olacaksan da 2-3. günü git bence hem istenirse hormon tahlilini de yaptırırsın. iyi şanslar
sağol canım üzel dileklerin için ederim tabi dua yeterki rabbim kabul etsin
slm myra,verdiği vitamin proxxed plus mı.ben 2 aydır içiriyorum eşime:)burdan araştırmıştım aldık belki bi işe yarar diye bakalım inşallah yaramıştır..3.kutuya geçti işte,eşim çok dalga geçti benle ama sanrım doğru bişey yapmışım:))elevitim var benimde geçen tedaviden kalma folik asit zaten 1 senendir içiyorum belki hamile kalrım diye..b vitamini almıyorumama ona da başlıyım en iyisi,nasıl memnun kaldınmı ,ilgiden,herkes çok güzel şeylerden bahsediyor bakalım biz de gidince görücez artık,benimde var eski tahlilelillerim,onları alıcaz gatadan..tek problem eşim çok hasta oldu ufak bir kazada geçirdi çok ilaç almak zorunda kaldı..o yüzen tedaviyi erteleyebiliriz biraz ama ön görüşmeye gidicez yinede ben istiyorum,,eşinden bişey istemediler sanırım..bide ücret verdiniz mi onu merak ettim..kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?