Nasıl bir insan oğlunun yuvasını yıkmaya bu kadar gönüllü olabilir anlamıyorum. Sırf erkek annesi diye de herşeye karışma haklarını kendilerinde buluyorlar biraz medeniyet lütfen ma ne anlarlar ki !Eşim Uzman çavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime çağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi için bir sürü dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu için asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun için değil biz başka bir iş içinde şehir dışında yaşayamazmışız. Hertürlü duayı zikiri çekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Sürekli elleri üstümüzde.Bir ay önce boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kaç kez söyledi yüzüme. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en çok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gün gelir diye. Çünkü kaynpederim tır şoförü hiç durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca düşündükçe kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana güzel bir düşünce verin lütfen.
Sesli güldümEe sende kayınvalidenin aksi dua et
Eşim Uzman çavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime çağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi için bir sürü dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu için asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun için değil biz başka bir iş içinde şehir dışında yaşayamazmışız. Hertürlü duayı zikiri çekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Sürekli elleri üstümüzde.Bir ay önce boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kaç kez söyledi yüzüme. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en çok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gün gelir diye. Çünkü kaynpederim tır şoförü hiç durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca düşündükçe kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana güzel bir düşünce verin lütfen.
Valla yaşamayan bilmez. Sorunlu insan aynı ülkede bile sorun yaratıyor.Ayni evde yasasaniz anlarımda ayni sehirde bile yasamak istememek bana abarti geldi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?