Haydi buyrun bir kaynana derdi de bende

Madem sizi istemediğini yüzünüze söylüyor siz de eşinize söyleyin görüşmek istemiyorum ailenle diye. Sizi anlayacaktır bence. Eşiniz görüşsün siz de uzak kalın.

Valla sen işi çözmüşşün

Bu hesabı yüzümüze bile söylüyorla ki zaten korkuyorlar gelin bakmaz diye

Şehirde değiştirseniz ulaşmak isteyen bir telefonla bile ulaşabiliyor. Ben aynı şehirde değilim ama mutlaka bir şekil ulaşıp sinirlerimi alt üst ediyor. Ailemle yakın oturuyorlar görmek için bazen aileme öncelik tanıdığımda oturup herkese ağlıyor oğlum artık gelmiyor bana diye. Bir kere bile gitmemezlik yapmadık halbuki. Ben mesafe koyarım fazla aramam ama o misafir geleceğini bile duysa ne yemek yapacağıma kadar karışır. Siz nereye giderseniz gidin fiziken olmasa da her yere yetişir

Biliyorum zaten bende bundan korkuyorum ya. Ne diyim Allah yardımcmz olsun

Evet çok ağır şeyler yaşadm hemde.

Madem sizi istemediğini yüzünüze söylüyor siz de eşinize söyleyin görüşmek istemiyorum ailenle diye. Sizi anlayacaktır bence. Eşiniz görüşsün siz de uzak kalın.
Bunu da denedim fakat bu kez de kayın pederim uzak kalmamı istemiyor. Anneni kafana takma diyip geçiyor.

Kadin seni neden istemiyor

Biliyorum zaten bende bundan korkuyorum ya. Ne diyim Allah yardımcmz olsun

Aminnn. Yürekten amin hemde... Bende boşanırsam kaynanam yüzünden boşanırım diyorum bazen. Evlendik evleneli çekmedi elini eteğini. Hatta şöyle kısa bir olay anlatayım. Evlendiğimizin ertesi günü arayıp herşey yolunda mı diye soran, balayında arayıp eşime niye beni aramıyorsun diye sitem edip döneceğimiz gün beni anneme bırakmasını eşiminde onlara gelmesini söyleyen bir kv neymiş ben ailemi özlemişimdir ondan demiş öyle. Bazen iyi ki yakın değilim diyorum ama şu telefon icadı burda işi bozuyor

Ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim übeni çok iyi anladığını biliyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah tabi benimde.

Beni eşimin babaannesi kendi gelini gibi görüyor yani kaynanamın kaynanası beni ondan daha çok seviyor mesela benim kayınpederim Babam gibi Allah razı olsun.beni çok sever. Beni birisi övsün ya da iyi birşey söylesin hemen kaynanam onlarla kavga ediyor. Kıskançlık başka hiçbirşy değil bir de kaçarak evlendim ben.

Mesela ben baba evinde hamur işlerini çok iyi biliyorum. Yaşımdaha 21olmasına rağmen bayramda baklava açmıştm babaane hemen kendi gelinine yani kayınvalideme laf sokuyor oklava tutmasını bile bilmiyorsun diye şimdi beni övünce kayınvalidemde bana gard alıyor. Eşimin babaannesini çok uyardım benimle ilgili kayınvalidemin yanında birşy demeyin diye ama dinlemiyor kimse

Sen de kaynanani övecek bireyler söyleseydin iltifatlar falan faydası olurmuydu

Canim bence esinin ailesiyle ayni sehirde olmak daha iyi.Baska sehirde olsan gelirler.En az 1 ay kalirlar.Belki 2 ay.Simdi benim kafam rahat.Herkesin evi ayri.Tatillerde onlara gitmek zorunda degilim.Kendimiz baska yerlere gidiyoruz..Ama farkli sehirde olsaydikoyle olmazdi.Esimin tatili zaten az.Ayni sehirde olmak bu acilardan daha iyi.Oyle dusun.

Eşinizin işi inşallah olur. Ancak, eşinize kesin konuşun. Annesi bir kere olsun yanınıza gelmesin. Bakın bir kere gelirse önünü alamazsınız. Baktınız olmuyor boşanın zaten bu adamdan. Ha bir de çocuk var mı ? Yoksa sakın yapmayın 2-3 sene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…