Haydi buyrun bir kaynana derdi de bende

Yok cocuğum iki yıllık evliyim. Ama bazen çocuk istiyorum. belki birşyler düzelir diye. Ama tabi batmaktabolan gemiye yeni bir yolcu almak doğru olur mu bilmem

Yok cocuğum iki yıllık evliyim. Ama bazen çocuk istiyorum. belki birşyler düzelir diye. Ama tabi batmaktabolan gemiye yeni bir yolcu almak doğru olur mu bilmem

Çocuk olunca hiç bir şey düzelmiyor bacım. Tam tersi daha kötüye gidiyor. Artık kadınlar olarak şu evlenince düzelir ya da çocuk olunca düzelir gibi düşünceleri yıkmalıyız. Bak bakayım geçmiş konulara daha çocuğu 1 yaşına gelmemiş kaç kadın boşanıyor???

Aranız düzelse bile düzeldikten sonra 2 yıl beklemelisin bence çocuk için...

Eşin zaten biliyorsa kabahatin annesinde olduğunu bir höt diyecek

Sus yoksa yüzümü göremezsin

Oldu bitti

Yani ah anam Can'ım anam modunda olunca böyle olur tabii

Hakime annem sevinir demeyi bilen anası sevinmesin diye uğraşmayı da bilmeli

Siz de karşı duaya başlayın

Onlarda bu düşünce var peki sizde var mı

Onlarda bu düşünce var peki sizde var mı
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin oncelikle ama egerki gercekten saglikla ilgili bir problem olur ve bakima ihtiyaclari olursa sevmesemde ,kan da kussam asla sirtimi donmem,aksi durumu vicdanim kabul etmez.bana ihtiyaci olana yuz cevirmek kendime yakistirixagim bir hareket degil

Ah ahh herşey, doğruyu ve olması gerekeni ne güzel anlatmışşınız.Fakat eşim böyle sus yüzümü göremezsin demeyi bilmez.Allah yardımcım, yardımcımız olsun

Sanırım haklısınız. Bende ertelemeliyim çocuk işini

Zaten boşanmayı göze almış ve mahkemelik olmuşsunuz kaybedecek neyiniz var ki ? Patlayin gitsin kv ye ve tabi eşinize. Böyle yaparsan gorusmuyorum deyin gitmeyin olsun bitsin. O zaman ne yapacaklar?

Canım kv den çok suç eşinde tamam bende Anneyim ama o terazi de anneye kıyak geçip eşi mutsuz etmek vicdan azabı yaratmıyormuymus?Çocuk falan yapma bence bu işin sonu yok

Ne geliyorsa başımıza bu erkeklerin pısırıklığı ve ailelerin cahilliği yüzünden geliyor sinir oluyorum gerçekten sanane kadın bırak şu çiftleri bı ya onlar da kendilerine baksınlar her boka karışıyorsun muhalefet gibi yazık ya vala başa bela eşin karşı çıkacak kardeşim yoksa tepeden ayrılmaz ve sizi de ayırır sonra kına yaksin yobazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…