Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ne bilim ne kadar yatırım yapabilirsem ilerde o kadar bnm için iii olur die düşünüorummmbravo vallaha angelgözde
çeşme akıyoken doldurrr
angel tebrik ederim, sorumluluk sahibi biri olduğun çok bellii
aferin bbebeikkkbende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi amaşuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm
![]()
melis ne yaptıki acep aldımı bileziğini,aldım çidomm yarın eklicem resminii
he he evit oo şimdide vanilya olduuuşu melisimin çido çido dediği senmsn cnmbende angelgozde cnm m.o
![]()
bende çalışıorum kızlar maaşımdan her ay 3 altın yapıorum şimdi bi de kumbaram var 2 de öle yapıom 5 altınn her ayyy allah bereket versin demi amaşuan bekarım ama ilerde bu birikimin bana faydası olur die düşünüorummm
![]()
aldım bilezigi kasım sonunda listede çeyrek toplamı 1 bilezik lahacım.
yarın eklicem vanilyamm![]()
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııınresdin sennn yahuubiriktirr elinden geldince bidenmm çok yaayr olcak bak gör ilerde sanaa
![]()
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııı![]()
diziler de cnmmmTertooo nerde o topic tarif etsene helee![]()
hoşbuldum gememiz güzel olsunmelis hoşgeldin datlum,
sen bana yine çido de emi![]()
yarın bilezgin resmini atarım çidomm:)))ay canım çokkk sevindim yaa,hayırlı olsun bileziğin bitanemm
ee nasıl fiyatlar kaç gramı ne kadara aldın azcık bilgi ver bakemm..
melis hoşgeldin datlum,
sen bana yine çido de emi![]()
kız öle bir geçer zaman ki topiğindeim gelsenizee çok hareketli orasıııı![]()
Tertooo nerde o topic tarif etsene helee![]()
diziler de cnmmm
himen bakıyorummm bbeemmmm![]()
Meraba dadlum, oyun bölümü arkadşaım=))
İyidir canım senden naber:2:
he he selamm kuzuzmm naber:)![]()