Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gidiyor birikim cnm
ben 2 gün önce başladım tatlım 9 tl civarı oldu dışarı çıktıkça bozukları atacağmsenin nasıl gidiyor
![]()
Cnm benim elime bozuk para geçmiyor :) Ben genelde maaşımı alınca toplu şekilde çeyrek alıyorum![]()
kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:
kızlar 3-5 demeyin kenara atın. ben bu yolla hemde hiç bütçemi sarsmadan 1 yılda 11 çeyrek 2 tanede yarım aldım. şimdi onlardan güzel bir bilezik almayı düşünüyorum. :82:
bende bu ay ikinci çeğreğimi aldım 30 kadar biriktirdim gerinide etek alcaktım onun parasını kattım![]()
bende bu ay ikinci çeğreğimi aldım 30 kadar biriktirdim gerinide etek alcaktım onun parasını kattım![]()
kızlar benim 14 tane birikmişti..bugünde 11 tane daha aldım..
ikramiyem vardı baktım 100 er 100 er harcıyorum altın alıp atayım kasaya dedim..benimde hayalim ilerde bebişim olursa elimin dara düşmemesi..