evt öyle cnm yaa..herkes alıştığı yerde mutlu oluor..eşim bağcılarda ve bızım bağcılarda evımız var orayı kıraya verdık ben sırf anneme yakın olıyım dıe..ve burayada ıkı yılda alıştı bı daha oraya alısmak zor olu dıoo..
evet insana ilk garip geliyor ama nerde yaşarsan oraya alışıyorsun hayırlısı olsun canım sizin içinde inş..

görüşürüz işte çok güzel olur bence
 görüşürüz işte çok güzel olur bence

bu arada listeye yeni giren arkadaşlar olmuş ve altın miktarları epey yüksek.sadece topiğe katıldıktan sonraki birikimlerimizi yazmıyor muyduk,benim de bildirdiklerimin dışında altınlarım var ama onlar daha önceden alındı diye söylemiyorum:44:
 bu arada listeye yeni giren arkadaşlar olmuş ve altın miktarları epey yüksek.sadece topiğe katıldıktan sonraki birikimlerimizi yazmıyor muyduk,benim de bildirdiklerimin dışında altınlarım var ama onlar daha önceden alındı diye söylemiyorum:44: 

benim miktarım biraz yüksek çünkü arabamızı sattık ve para benim oldu 14 cumhuriyet aldım diğerlerinide son 2 ayda aldım topiğe katıldıktan sonra aldım her neyse işte sonuçta elimde olan birikimler bunlar darısı herkesin başına :2:
 benim miktarım biraz yüksek çünkü arabamızı sattık ve para benim oldu 14 cumhuriyet aldım diğerlerinide son 2 ayda aldım topiğe katıldıktan sonra aldım her neyse işte sonuçta elimde olan birikimler bunlar darısı herkesin başına :2:

Ben de adı listeye yeni eklenenlerdenim. Topiği okuyunca önce peşin fiyatına 12 taksitle 1 tam ve 1 yarım aldım, sonra bunlara kardeşim bir süre önce aldığı borcu ödeyince 2 çeyrek daha eklendi. Bu arada bu altın alma işinin bir bağımlılık yarattığını farkettim ve bir müddettir vadesizde tuttuğum birikmiş paramı altın olarak değerlendirmeye karar verdim ve hem bir bilezik aldım hem de İşbankasından altın hesabı açtırdım
 Ben de adı listeye yeni eklenenlerdenim. Topiği okuyunca önce peşin fiyatına 12 taksitle 1 tam ve 1 yarım aldım, sonra bunlara kardeşim bir süre önce aldığı borcu ödeyince 2 çeyrek daha eklendi. Bu arada bu altın alma işinin bir bağımlılık yarattığını farkettim ve bir müddettir vadesizde tuttuğum birikmiş paramı altın olarak değerlendirmeye karar verdim ve hem bir bilezik aldım hem de İşbankasından altın hesabı açtırdım Hesabı bayramdan sonra kullanmaya başlayabileceğim, merak içinde bekliyorum o günün gelmesini. Çok alım-satım yapmak kardan çok zarar getiriyor belki altında, ben de zaten uzun vadeli düşünüyorum ama bankada 1 gr altının da olsa online olarak takip etmek eminim ayrı bir heyecan olacak
 Hesabı bayramdan sonra kullanmaya başlayabileceğim, merak içinde bekliyorum o günün gelmesini. Çok alım-satım yapmak kardan çok zarar getiriyor belki altında, ben de zaten uzun vadeli düşünüyorum ama bankada 1 gr altının da olsa online olarak takip etmek eminim ayrı bir heyecan olacak Bu ayki altın miktarımın fazla olması işte bu yüzden, bundan sonra ufak eklemeler olacak inşallah
 Bu ayki altın miktarımın fazla olması işte bu yüzden, bundan sonra ufak eklemeler olacak inşallah

paytak paytak gitti odasına canım benim
paytak paytak gitti odasına canım benim