Haydi Hanımlar Kahvaltıya

bir buluşmadan 24 saat geçmeden diğerine yelken açalım..zaten dün konuştuk ama belkı aramıza yeni katılmak isteyenler olur diye buradanda duyurmak istedim.. kaydirigubbakcemile5

haftaya çarşamba 21 nısan ümraniye meydan ıkea gidıyoruz kimler geliyor bakalım...

canım eğer toz bulutu olursa buluşma yatacak dimi:(
ama ben bi tek çarşambaları evdeyim
ah su bulut nerden geldi buldu ç.bayı

evt dr lar önermiyor salı ve çarşamba evi bile havaldırmayın diyolar zaten bronşit daha beter olması gelemiyorum üzgünüm ama bence tüm bebeklerimizn sağlığı için erteleyelim

çarşamba inşallah ıkeadayız kesin olan aybıkle ben yağış olmadığı sürece ordayız..gelen gelir gelmeyende bi dahakine inş...

ya anıl nerden duyyon şöle şeyleri buün babam bendeydi saatlerce haber izledik durduk
porflar Türkiyenin etkilenmiceni açıkladı
daha sonra neler olur bilinmiyor ama bu şimdiki etkilemeyecek dediler

arkadaşım dr söylemiş çocuğu götürdüğü zaman aybik ayrıca bora da hasta zaten şeyma isteyen gelir isteyen gelmez demişti kayra hastayken biz öyle yapmıştık di mi

slm kızlar yarınki buluşmaya bende gelemiyorum bugün ve yarın dışarı çıkmamak gerekiyormuş..
siz buluşacaksınız galiba size iyi eğlenceler.....

Boraya tekrar geçmiş olsun Anıl diğer buluşmayı ben başlattım ben gelemeyınce de oy birliğiyle iptal oldu 2 çocuğumda hastaydı okadar buluşmayı ayarladım herkesle görüştüm ben gelmeyınce iptal olması çokta normal....ki yarının iptal olmasını kimsede istemiyor...

yarın kesin gelecekler..
şeyma,aybike,şeyda,seher,hiliba

daha varsa eklesin..

Son düzenleme:
şeymacım bende çok gelmek istiyorum ama bugün misafirim geliyo yatılı olabilir. eğer kalmazlarsa mutlaka gelicem. haberin olsun...

bende varım.geliyorum bende.allah kısmet ederse.bir aksilik olmazsa.
tmm inşallah

şeymacım bende çok gelmek istiyorum ama bugün misafirim geliyo yatılı olabilir. eğer kalmazlarsa mutlaka gelicem. haberin olsun...

tmm cnm nasip

ya bende bursaya gitmeyi erteleyip durdum şu buluşma için
dün babamla gidebilirdim bursaya Çok üzgünüm çoook

yok iptal değilki sütaşım üzülme zemuszemus

bende geliyorum ...bugün ve yarınki asitler bize uğramıcakmış..:))
((tabiiki seher sayesinde..))

Back
X