Benimle aynı kiloda arkadaşım 7 kg verdi. Bu durumu etkileyen bi çok faktör var. Ben troit hastasıyım ve zaten dikkat ediyordum yediklerime ayrıca 3 yıldır aynı kilodaydım. Ama arkadaşım doğum yaptı , doğum sonrası süt olsun diye diye abarttığı için kilo almıştı:)) o yüzden daha çok verdi.Çok teşekkür ederim,bence de hedef fazla. Diyet 7-20 kg vaad ediyor ki bu imkansız gibi geldi bana da
Buna bugün karar verdim gerçekten öyle olmalı, insanın kendine olan inancı da azalıyor yapamayinca pes edince. Doğru olan uzun vadede ama kalıcı kilo vermek..sağlıksız diyetler mideni yorar bünyeni sarsar verirsin ama mislini geri alırsın. yediklerine dikkat edip zamana yaymak daha mantıklı
Önemli olan pes etmemek yani iradeBuna bugün karar verdim gerçekten öyle olmalı, insanın kendine olan inancı da azalıyor yapamayinca pes edince. Doğru olan uzun vadede ama kalıcı kilo vermek..
On sekiz günümü not tutuyorum inşallah beş kilo verirsem beni takip edin ama şuan diil dört de olurÇok teşekkür ederim,bence de hedef fazla. Diyet 7-20 kg vaad ediyor ki bu imkansız gibi geldi bana da
Başlamak isteyen var mı? Ben yarın başlıyorum
Başlamak isteyen var mı? Ben yarın başlıyorum
Başladınız mı? :)ben :)
Başlamadım dahaBaşladınız mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?