Haydi Yine Yeniden...

Gayet güzel menü. Geçmiş olsun canım. Belki de güzel bi haberdir kızların dediği gibi :)

Sen de gayet güzel idare etmişsin bugünü canım :))

Bebiş mi geliyor yoksa

geçmiş olsun inan ki sen üşütmüşsün gülüm yarına geçmezse doktora git kaç gündür hiç iyi değildin zaten
menün güzel afiyet şifa olsun

angelina35 ve kızlar
sabah yazmıştım burda ne vardı tam hatırlamıyorum
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
1 kase küçük köfteli (kıyma köftesi) yayla çorbası
2 kaşık yoğurt

kusura bakmayın menüyü geç yazdım oğlum ara banyoda kitli kaldı kapıyla uğraştık açamadık çilingir çağırdık anca geldi açtı gitti ortalığın kırığı dökünü süpür derken bu saat oldu çocuğum 1 saatten fazla kitli kaldı levaboda :)))

1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 tatlı kaşığı bal
ve bombaa 1 tüm simit

geçmişten buldum sabah menüsü bu angelina35

Geçmiş olsun canım iki gündür böylesin bi doktora mi gorunsen..

Bu sefer pazar gününü çok iyi idare etmissin canım menunu çok beğendim afiyet olsun :)

Canim sabah ki simit göze görünsede akşamın çok da değil bence. Zaten kaç zamandır yiyemiyordun afiyet olsun

Kızlar bana 3 4 tanelik krep tarifi verir misiniz çay bardağı ölçüsünde olabilir. Sabah çıkmadan yapayım diyorum
ölçü tam tutar mı bilemiyorum ben hep göz kararı yapıyorum
1 yumurta
1 çay bardağı süt
2 tepeleme yemek kaşığı un tuz
başka tarif yazan olmazsa bunu yap koyu olursa azcık daha süt eklersin

ölçü tam tutar mı bilemiyorum ben hep göz kararı yapıyorum
1 yumurta
1 çay bardağı süt
2 tepeleme yemek kaşığı un tuz
başka tarif yazan olmazsa bunu yap koyu olursa azcık daha süt eklersin
Tamam canim cok sagol yarın sabah yapacam inş. Benim küçük kahvaltı yemiyor belki bunu yer içinde yumurta süt de var inş yer :))

Canım menun güzel mantı yi da ya karsin sen kalmaz sende
Şimdi eve girdim canım eşimin arkadasindaydik orda da yazlikta tlfn çekmiyor o yüzden bende menumu şimdi yazarim

Oğluna geçmiş olsun tatlım. Menün de çok sayılmaz. Bir tek akşam sarmayı ya da biber dolmasını yeseydin daha iyi olurdu.. Ama ikisine de hayır denmez ki ya ben sarmayı tercih ederdim.

Yarım simit olsa daha iyi olurdu canım ama artı da yapmaz bence.

Kızlar bana 3 4 tanelik krep tarifi verir misiniz çay bardağı ölçüsünde olabilir. Sabah çıkmadan yapayım diyorum

1 yumurta
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
Un göz kararı akışkanlığını kendine göre ayarla. Çok akışkan yaparsan daha ince ve güzel şekil yapabilirsin. Bundan büyük 4 tane çıkıyor ama ben incecik yapıyorum kankim :) ebatı da servis tavağından biraz ufak benim tavanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…