- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.021
Yok canim ya regl oldum ya bu cuma bugun ucuncu gun yani olmaz benim kolay kolay gerci rabbim bilir ama cok kotuyum yaa ....Gecmis olsun canim.menunde pek bi fazlak bulantindan sanirim.
Hayirdir kokular falan bulantilar sende biseyler olmasin yoksa
Banada öyle geldi hem bulantı hem uykuGecmis olsun canim.menunde pek bi fazlalik yok bulantindan sanirim.
Hayirdir kokular falan bulantilar sende biseyler olmasin yoksa
Ben hamileyken regl görmüştümYok canim ya regl oldum ya bu cuma bugun ucuncu gun yani olmaz benim kolay kolay gerci rabbim bilir ama cok kotuyum yaa ....
Iyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Sabah 11 00 iki dilim bazlama cok kucuk kestim dilimleri
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Uc tane kucuk biber dolma
Iki kasik yogurt
Misir hasliyorum ogluma gunlerdir kocanli misir istiyodu esim memleketten getirmis belki bir issirik yiyebilirim sekersiz cay iccem uzerine
ekim2009
D Deligonul783 , @tevafuk sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
09:10
Limonlu su, 3 gün kurusu, 5 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:15)
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(17:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (17:45)
1 kase mercimek çorbası, yarım dilim tahıllı ekmek, evde yapılmış 1 minik dilim süt dilimi
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
Iyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Iki kasik yogurt
Misir hasliyorum ogluma gunlerdir kocanli misir istiyodu esim memleketten getirmis belki bir issirik yiyebilirim sekersiz cay iccem uzerine
ekim2009
Ben hamileyken regl görmüştüm
geçmiş olsun inan ki sen üşütmüşsün gülüm yarına geçmezse doktora git kaç gündür hiç iyi değildin zatenIyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Iki kasik yogurt
ekim2009
Geçmiş olsun canım iki gündür böylesin bi doktora mi gorunsen..Iyi aksamlar kizlar cok hastayim ben migdem muthis bulaniyo bir turlu bastiramadim bulantimi birde hersey cok kotu kokuyo bana dunden beri ayni gecmedi gitti neyse menumu vereyim
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara yesil elma 14 00
Ara 16 00 uc tane hurma
Aksam 19 00
Iki kasik yogurt
ekim2009
Bu sefer pazar gününü çok iyi idare etmissin canım menunu çok beğendim afiyet olsun :)D Deligonul783 , @tevafuk sevgili ortaklarım ve diğer arkadaşlarım
09:10
Limonlu su, 3 gün kurusu, 5 fındık
Kahvaltı ara öğle bir arada (11:15)
4 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara(17:30)
Avuç içi kuruyemiş
Akşam (17:45)
1 kase mercimek çorbası, yarım dilim tahıllı ekmek, evde yapılmış 1 minik dilim süt dilimi
Ara
Türk kahvesi olcak
2.5 litre su
angelina35 ve kızlar
sabah yazmıştım burda ne vardı tam hatırlamıyorum
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
1 kase küçük köfteli (kıyma köftesi) yayla çorbası
2 kaşık yoğurt
kusura bakmayın menüyü geç yazdım oğlum ara banyoda kitli kaldı kapıyla uğraştık açamadık çilingir çağırdık anca geldi açtı gitti ortalığın kırığı dökünü süpür derken bu saat oldu çocuğum 1 saatten fazla kitli kaldı levaboda :)))
Canim sabah ki simit göze görünsede akşamın çok da değil bence. Zaten kaç zamandır yiyemiyordun afiyet olsun1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 tatlı kaşığı bal
ve bombaa 1 tüm simit
geçmişten buldum sabah menüsü buangelina35
ölçü tam tutar mı bilemiyorum ben hep göz kararı yapıyorumKızlar bana 3 4 tanelik krep tarifi verir misiniz çay bardağı ölçüsünde olabilir. Sabah çıkmadan yapayım diyorum
Tamam canim cok sagol yarın sabah yapacam inş. Benim küçük kahvaltı yemiyor belki bunu yer içinde yumurta süt de var inş yer :))ölçü tam tutar mı bilemiyorum ben hep göz kararı yapıyorum
1 yumurta
1 çay bardağı süt
2 tepeleme yemek kaşığı un tuz
başka tarif yazan olmazsa bunu yap koyu olursa azcık daha süt eklersin
Canım menun güzel mantı yi da ya karsin sen kalmaz sendeinciiitanesi
sabah oglen 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kucuk domates
yarim salatalik
3 zeytin
biraz tulum biraz lor peyniri
2 catal patates kizartmasi
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
oglen 15.00
1 tavuk incik
bir sure sonra 5 adet badem
aksam 19.00 civari
1 kase manti uzerine yogurt
angelina35 ve kızlar
sabah yazmıştım burda ne vardı tam hatırlamıyorum
akşam
2 küçük biber dolma
7-8 yaprak sarma
1 kase küçük köfteli (kıyma köftesi) yayla çorbası
2 kaşık yoğurt
kusura bakmayın menüyü geç yazdım oğlum ara banyoda kitli kaldı kapıyla uğraştık açamadık çilingir çağırdık anca geldi açtı gitti ortalığın kırığı dökünü süpür derken bu saat oldu çocuğum 1 saatten fazla kitli kaldı levaboda :)))
1 haşlama yumurta
yarım k.k. peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
2 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 tatlı kaşığı bal
ve bombaa 1 tüm simit
geçmişten buldum sabah menüsü buangelina35
Kızlar bana 3 4 tanelik krep tarifi verir misiniz çay bardağı ölçüsünde olabilir. Sabah çıkmadan yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?