- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #20.221
Sağol canım benim sadece spor yok ahh ahhKızlar ablam bugün diyetisyene gitmiş diyetisyen demiş ki şu 4 şartı yapmadan kilo veremezsin
1. Öğün atlamamsk
2. Ara öğün kesin yapmak
3. Suyu içmek
4. 40 dk egzersiz, yürüyüş vs
Paylaşayım dedim
Bende de egzersiz eksik.ogun atlamamaya calisiyorum.suyu iciyorum ara ogun de yaparim.spor da yapsam demek ki hedefime daha kisa surede ulasirimKızlar ablam bugün diyetisyene gitmiş diyetisyen demiş ki şu 4 şartı yapmadan kilo veremezsin
1. Öğün atlamamsk
2. Ara öğün kesin yapmak
3. Suyu içmek
Paylaşayım dedim
Kızlar ablam bugün diyetisyene gitmiş diyetisyen demiş ki şu 4 şartı yapmadan kilo veremezsin
1. Öğün atlamamsk
2. Ara öğün kesin yapmak
3. Suyu içmek
Paylaşayım dedim
Bende de spor yok yaaBende de egzersiz eksik.ogun atlamamaya calisiyorum.suyu iciyorum ara ogun de yaparim.spor da yapsam demek ki hedefime daha kisa surede ulasirim
Büyük kilodaki resmime bakayım bulursam ve becerebilirsem koyarımCanim 95 kilo ve şimdiki halini Kolaj yapsana çok merak ettim yüzünü de gizlersin olmaz mı)
Ömür boyu nasıl börek poğaça yemeden ben yaşayamam ki hadi şekeri kısayım ama un benim abartmasamda baş tacımdırBende de spor yok yaabirde demişki çaya bile şeker yok hamur işi asla ve asla demiş
Bende de spor yok yaabirde demişki çaya bile şeker yok hamur işi asla ve asla demiş
Kac kilo ki kardesin.bu ne kati diyetmis ayol.bende arada kacamak yapmasam bunca kiloyu veremezdim.caya kahveye cocuklugumdan beri seker atmam o konuda avantajliyim ama hamur isi tatli olmadan olmuyor aradaBende de spor yok yaabirde demişki çaya bile şeker yok hamur işi asla ve asla demiş
Yok canim maddi degil bazi uzucu durumlar oldu bizim disimizda ona canim sikildi ..Maddi mi yoksa senle mi ilgili
Isteriz isterizzzzBüyük kilodaki resmime bakayım bulursam ve becerebilirsem koyarım
Bende mutlaka arada bir kendimi tutamadigim zamanlar zaten malum regl tek bahanemizKac kilo ki kardesin.bu ne kati diyetmis ayol.bende arada kacamak yapmasam bunca kiloyu veremezdim.caya kahveye cocuklugumdan beri seker atmam o konuda avantajliyim ama hamur isi tatli olmadan olmuyor arada
Saol canim evet zaman ve dua ile hersey yoluna girecektir ...angelina35 menün gayet güzel. Akşam sağlam yemişsin ama erken yemişsin gayet güzel tatlım. Bu arada herşey zamanla düzene girer sıkma canını.
ekim2009 Güzel bir menü olmuş ekimimm cidden menüler benziyor.
Çok da değil canım 1.68 boy kilo 74. Ama bir süredir veremiyor. Bende arada hamur işi canım çekiyor onemli olan telafi etmek benceKac kilo ki kardesin.bu ne kati diyetmis ayol.bende arada kacamak yapmasam bunca kiloyu veremezdim.caya kahveye cocuklugumdan beri seker atmam o konuda avantajliyim ama hamur isi tatli olmadan olmuyor arada
Ben simdi uyuyacağım canım. Iyi geceler herkeseHerkes uyudu galibaa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?