Haydi Yine Yeniden...

Bende de egzersiz eksik.ogun atlamamaya calisiyorum.suyu iciyorum ara ogun de yaparim.spor da yapsam demek ki hedefime daha kisa surede ulasirim

Doğru demiş canım. Bu ara sporu bıraktım yani ara ara yapıyorum baya fark ediyo.

Bende de egzersiz eksik.ogun atlamamaya calisiyorum.suyu iciyorum ara ogun de yaparim.spor da yapsam demek ki hedefime daha kisa surede ulasirim
Bende de spor yok yaa birde demişki çaya bile şeker yok hamur işi asla ve asla demiş

Bende de spor yok yaa birde demişki çaya bile şeker yok hamur işi asla ve asla demiş

Ben çayı şekersiz asla içemezdim ama artık hiç kullanmıyorum. Ama arada tatlı börek çörek ufak kaçamak olmadan da yapamam. İnsan sıkılır yani. Arada ödül olacakki heves gelsin insana. Sonra hiç yapamam ben şahsen.

Kac kilo ki kardesin.bu ne kati diyetmis ayol.bende arada kacamak yapmasam bunca kiloyu veremezdim.caya kahveye cocuklugumdan beri seker atmam o konuda avantajliyim ama hamur isi tatli olmadan olmuyor arada

Kac kilo ki kardesin.bu ne kati diyetmis ayol.bende arada kacamak yapmasam bunca kiloyu veremezdim.caya kahveye cocuklugumdan beri seker atmam o konuda avantajliyim ama hamur isi tatli olmadan olmuyor arada
Bende mutlaka arada bir kendimi tutamadigim zamanlar zaten malum regl tek bahanemiz

Saol canim evet zaman ve dua ile hersey yoluna girecektir ...

Çok da değil canım 1.68 boy kilo 74. Ama bir süredir veremiyor. Bende arada hamur işi canım çekiyor onemli olan telafi etmek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…